MSc Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

In 2008 braken cataclysmische gebeurtenissen de wereld van Financiën uit en veroorzaakten schokgolven door de rest van de wereldeconomie. Sommigen beseften dat verandering nodig zou zijn, maar geen voorspelde dat minder dan een decennium voor de sector zo radicaal en onherroepelijk zou veranderen.

De nieuwe MSc in Economics and Finance is ontworpen om postdoctorale studenten te ontwikkelen die academisch zijn uitgerust om te slagen in een steeds gecompliceerder en uitdagender wereldwijde werkplek. Wanneer je afstudeert, vertrek je als een professionele econoom, die is uitgerust voor een academische carrière, maar die ook cruciaal is om economisch denken te gebruiken in de wereld buiten de academische wereld. Goedgekwalificeerde economen zijn gewild bij de overheid, de industrie en natuurlijk de handel.

Alle Finance based Masters-programma's binnen de School of Management hebben volledige toegang tot de Financial Times online en de mogelijkheid om praktisch werk te leren en uit te voeren in ons toegewijde, state-of-the-art Bloomberg Financial Lab. Met het virtuele financiële platform kunt u toegang krijgen tot en deelnemen aan live marktgegevens door praktische evaluatie en financiële modellering toe te passen. Het programma biedt u ook de mogelijkheid om het Bloomberg-certificaat te behalen - Bloomberg Market Concepts (BMC), dat algemeen wordt erkend in de bank- en financiële sector.

Aan het leren

Je wordt onderwezen door academisch gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers met onderzoeks- en advieservaring en links naar de industrie. Uw hoogwaardige leerervaring bestaat uit lezingen en discussies ondersteund door groepswerk, presentaties, statistische computerlabs en casestudy's. Alle modules worden ook ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

Er is een algemeen gedeelde ruggengraat binnen deze programma's die overlapt met bestaande Masters level-programma's binnen Cardiff School of Management. Bijgevolg zullen studenten voor sommige modules les krijgen van studenten in de MBA en MSc Financial Management-programma's. Het docententeam beschouwt dit als een sterkte van de portfolio.

employability

De vraag naar hooggekwalificeerde en deskundige financiële professionals is nu meer dan ooit wereldwijd. Niet langer zijn Londen en New York de enige huizen voor grote multinationale internationale financiële bedrijven en instellingen. Deze potentiële werkgevers bevinden zich nu ook in het Midden- en Verre Oosten en een postdoctorale student vindt bijna net zo goed zijn eerste baan in Dubai, Bahrein of Shanghai als in de traditionele centra.

Deze vraag heeft een grote invloed gehad op het ontwerpen van dit uitdagende pakket aan programma's. Om de inzetbaarheid te maximaliseren, zijn de leerresultaten van het programma erop gericht studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en inzichten die de financiële sector nodig heeft.

De programma's trachten tegemoet te komen aan individuele en industriële behoeften door studenten te ontwikkelen met hogere cognitieve vaardigheden en capaciteiten die ook een uitstekend praktisch begrip hebben van "hoe toe te passen" in plaats van alleen "waarom het gebeurt".

Alle programma's hebben een module 20 professionele module voor professionele werkervaring waarbij een stage van minimaal 4 weken buiten de semesters van het onderwijs plaatsvindt. Van studenten wordt verwacht dat zij hun eigen plaatsing organiseren en al deze plaatsingen moeten inhoudelijk en op een passend niveau zijn. Deze plaatsingen zullen betrekking hebben op "werkgevers" en moeten vóór aanvang door de programmadirecteur worden goedgekeurd. Als alternatief kunnen studenten met de juiste ervaring op leidinggevend niveau binnen een geschikt vakgebied een aanvraag indienen voor "Erkenning van deze voorafgaande ervaringsleren".

De School of Management heeft kansen voor succesvolle afgestudeerden om te solliciteren voor M.Phil./ PhD-studie binnen de school.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Beschikken over, of verwachten te verkrijgen, een undergraduate-diploma of equivalent, in een relevant gebied (boekhouding, economie of financiën) met een minimum van een 2: 2-classificatie. Studenten met een algemene graad van Bedrijfskunde met een relevante Pathway of inhoudelijk geschikte module-aandacht worden van geval tot geval bekeken;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van financiën;
  • Houd een geschikte beroepskwalificatie bij een geschikte beroepsorganisatie. In sommige gevallen kunnen personen met professionele kwalificaties op een hoger niveau worden vrijgesteld van specifieke, onderwezen modules. Dergelijke uitzonderingen worden van geval tot geval besproken met de programmadirecteur.

In het algemeen zullen afgestudeerden van niet-financiële disciplines normaliter niet beschikken over de reeds bestaande vaardigheden om te slagen in het programma MAAR dergelijke studenten zijn welkom om toe te passen en dergelijke aanvragen zullen op individuele basis worden bekeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder