MSc Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een diep begrip van de economie is de sleutel tot onze werking te blijven als een mondiale economie, waardoor een succesvolle handel, monetaire en sociale beleid in onze landen te vestigen. Gespecialiseerde cursussen in de economische theorie en econometrie zal u een geavanceerd begrip van beleidskwesties geven als je voor te bereiden voor je carrière in de industrie. Studeren op een van de Department MSc programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden.

U krijgt een geavanceerde opleiding in de kerngebieden van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en, afhankelijk van welke opleiding je studeert, ontvangt u ook gespecialiseerde opleiding op gebieden die je programma relevant en nemen opties in andere gebieden dat u rente.

Als gevolg van onze sterke punten in zowel theoretische en toegepaste beleidsterreinen, zal dit MSc u een duidelijk inzicht in de economie geven in ontwikkelingslanden en opkomende landen. U wordt ondersteund door academische deskundigen op gebieden zoals econometrie, de ontwikkeling van de theorie en het beleid en experimentele economie.

Waarom deze cursus bestuderen

Studeren op een van de Department MSc programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de speerpunten van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en, afhankelijk van welke opleiding je studeert op, ontvangt u ook een gespecialiseerde opleiding op gebieden die je programma relevant en nemen opties in andere gebieden die u interesseren.

Een ander doel binnen het Departement Economie is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om te slagen als ze Birmingham vertrekken. Daartoe zijn wij van mening dat studenten en medewerkers werken samen om ervoor te zorgen studenten krijgen de beste intellectuele training mogelijk is en dat ze persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn naar de arbeidsmarkt te ontwikkelen. Dit betekent dat u, als een postdoctorale student, moet de verantwoordelijkheid voor je opleiding en diploma te nemen, net zoals wij, als medewerkers, hebben de verplichting om ons best doen om u te voorzien van de beste onderwijs we kunnen. Het is dit teamwerk die garandeert dat u zult genieten van uw tijd hier en krijgen het meeste uit het. Het lezen en het gebruik van dit handboek is de eerste stap tot het waarborgen van een succesvolle samenwerking tussen u en het personeel van de afdeling.

Aan het einde van uw jaar studeren met ons, zult u worden uitgerust met de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen aan een carrière in de economie of financiën, of naar een ander beroep in te voeren, waarbij de waardevolle overdraagbare vaardigheden en inzichten verkregen uit een-economische richting Masters graad. We hopen ook dat sommigen van u zal willen blijven op de afdeling om te studeren voor een onderzoeks-diploma.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of gelijkwaardig in de economie of een aanverwante discipline. Je verwacht een goede training in de economie te hebben ontvangen, ten minste intermediair niveau, en een basiskennis van calculus en statistiek hebben.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder