MSc Economics and Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De vorm van de studie: voltijdstudie

Studieduur: 2 jaar (4 semesters)

Toelatingsexamens: een online interview van Economics and Management and Quantitative Methods.

De masterstudie Branch Economics and Management die in het Engels wordt gegeven, is in overeenstemming met de traditionele en succesvolle Tsjechische studietak Provoz a ekonomika, waarvan de afgestudeerden altijd uitstekende arbeidskansen hebben gevonden, zowel binnen CR als op buitenlandse arbeidsmarkten (tarief van de werkloosheid van de afgestudeerden van deze studietak behoort tot de laagste van de CR economische studietakken (1,4% zoals in de HN op 19 februari 2016).

De studietak is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn op het gebied van economie en management. Het wordt interdisciplinair opgezet met behulp van de geïntegreerde economische en managementbasis, kwantitatieve methoden, ICT en de verbonden sociaal-wetenschappelijke disciplines.

Het doel van studie hier is om de afgestudeerden voor te bereiden op de economische, bestuurlijke, ondernemende, administratieve en andere posities en activiteiten binnen de grenzen van zowel de nationale en internationale arbeidsmarkten, bijvoorbeeld voor het omgaan met de leidinggevende functies van verschillende soorten ondernemingen, voor het beslechten van de posities in openbare of gemeentelijke instellingen, voor leidende posities in organisaties van alle basissectoren van de economie, voor ondernemende activiteiten (goed), voor de posities in zowel nationale als internationale organisaties en instellingen, voor betrokkenheid bij speciale gemeenschappen of in niet-economische -profit sector.

De verwachte capaciteiten zijn gebaseerd op een overzicht van kennistypes, bijvoorbeeld

 • processen van globalisering, integratie en regionalisering,
 • econo-politieke vastberadenheid,
 • sociaal-culturele interconnectie van de economie,
 • duurzaam duurzame verbindingen van de economische ontwikkeling,
 • relevante regionale, demografische en administratieve problemen.

Tijdens hun studie van speciale cursussen verwerven studenten de vaardigheden die hen in staat stellen om zich te concentreren op conceptuele oplossingen van economische ontwikkeling in de sociale en ecologische verbindingen, op specificatie en generalisatie van onderlinge samenhang van economische processen en factoren van veranderingen van de omgeving-ontwikkelingsdynamiek , toepassing van wettelijke en milieubeginselen in de analytische en realisatiefase van oplossing, verwerking en uitvoering van programma's en projecten gericht op de ondersteuning van economische (regionale) ontwikkeling.

106063_Sloup-030.jpg

Voorbereidende professionele en taalcursussen (PPL, CŽV)

Bureau Internationale Betrekkingen FEM CULS Praag biedt cursussen van een en een half jaar die leiden tot studies in geaccrediteerde bachelor- en masterstudieprogramma's in het Engels. Er is geen toelatingsexamen om in PPL te studeren.

Vereiste documenten die u moet indienen voor toelating in PPL-cursussen die leiden tot studies in geaccrediteerde masterstudieprogramma's in het Engels:

 • een scan van uw paspoort,
 • een kopie van je bachelordiploma,
 • de resultaten van een Engelse taaltest (TOEIC, TOEFL, IELTS of andere),
 • contactadres en telefoonnummer voor DHL-informatie over waar (in welke stad) u het visum aanvraagt,
 • een kort Curriculum vitae,
 • alle aanvragers moeten de online aanvraag invullen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Re ... Lees meer

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Republic. Lees Minder