MSc Economics and Management

Algemeen

7 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

 • De vorm van de studie: voltijdstudie
 • Studieduur: 2 jaar (4 semesters)
 • Toelatingsexamens: een online interview van Economics and Management and Quantitative Methods.

De masteropleiding economie en management die in het Engels wordt onderwezen, is in overeenstemming met de traditionele en succesvolle Tsjechische studietak Provoz a ekonomika, waarvan de afgestudeerden altijd uitstekende kansen op werk hebben gevonden, zowel binnen CR als op buitenlandse arbeidsmarkten (tarief van de werkloosheid van de afgestudeerden van deze studietak behoort tot de laagste van de economische studierichtingen van CR (1,4% zoals in het HN op 19 februari 2016).

De studietak is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het vakgebied economie en management. Het wordt interdisciplinair opgezet met behulp van de geïntegreerde economische en bestuurlijke basis, kwantitatieve methoden, ICT en de verbonden sociaalwetenschappelijke disciplines.

Het doel van de studie hier is om de afgestudeerden voor te bereiden op de economische, bestuurlijke, ondernemende, administratieve en andere functies en activiteiten binnen de grenzen van zowel de nationale als internationale arbeidsmarkt, bijvoorbeeld voor het omgaan met de leidinggevende functies van verschillende soorten ondernemingen , voor het uitoefenen van posities in staats- of gemeentelijke instellingen, voor leidende posities in organisaties van alle basissectoren van de economie, voor ondernemingsactiviteiten (eigen), voor de posities in zowel nationale als internationale organisaties en instellingen, voor betrokkenheid bij speciale gemeenschappen of in de non-profitsector.

De verwachte capaciteiten zijn gebaseerd op een overzicht van kennistypes, bijv

 • Processen van globalisering, integratie en regionalisering
 • Econo-politieke vastberadenheid
 • Sociaal-culturele verwevenheid van de economie
 • Permanent duurzame verbindingen van de economische ontwikkeling
 • Relevante regionale, demografische en administratieve problemen

In de loop van hun studie van speciale cursussen verwerven studenten de capaciteiten die hen in staat stellen zich te concentreren op conceptuele oplossingen van economische ontwikkeling in de sociale en ecologische verbanden, op specificatie en generalisatie van de wederzijdse samenhang van economische processen en factoren van veranderingen in de omgeving. ontwikkelingsdynamiek, toepassing van wettelijke en ecologische principes in de analyse- en realisatiefase van oplossing, verwerking en uitvoering van programma's en projecten gericht op de ondersteuning van economische (regionale) ontwikkeling.

106063_Sloup-030.jpg

Voorbereidende professionele en taalcursussen (PPL, CŽV)

International Relations Office FEM CULS Praag biedt cursussen van een jaar en een half jaar aan die leiden tot studies in erkende bachelor- en masteropleidingen die in het Engels worden gegeven. Er is geen toelatingsexamen om te studeren in PPL.

Vereiste documenten die u moet indienen voor toelating tot PPL-cursussen die leiden tot studies in geaccrediteerde masteropleidingen die in het Engels worden gegeven:

 • Een scan van uw paspoort
 • Een kopie van je bachelordiploma
 • De resultaten van een Engelse taaltest (TOEIC, TOEFL, IELTS of een andere)
 • Contactadres en telefoonnummer voor DHL + informatie over waar (in welke stad) u het visum gaat aanvragen
 • Een kort Curriculum vitae
 • Alle aanvragers moeten de online-aanvraag invullen

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Re ... Lees meer

The Czech University of Life Sciences is a public university (according to Act No. 111/1998 Coll. on universities). Currently, there are 27 public universities and 2 state universities in the Czech Republic. Lees Minder