MSc Duurzame ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime, 2 jaar parttime
 • Startdatum: september 2021
 • Solliciteer op: 1 augustus (internationaal), 1 september (UK / EU)

Helpen bij het vormgeven van een ecologisch duurzame en sociaal inclusieve toekomst.

Deze MSc laat je zien hoe je theorieën over sociale en technologische innovatie vertaalt in effectief ontwikkelingsbeleid en -praktijken. Deze vaardigheden zijn zeer gewild bij internationale ontwikkelingsbureaus, ngo's, nationale ministeries en bedrijven in ontwikkelingslanden.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de deeltijdcursus contact met ons op via pgbmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je studeert door een combinatie van kernmodules en opties op onderwerpen van energie en ontwikkeling tot infrastructuur en innovatie tot netwerkanalyse en infographics.

Modules worden beoordeeld door een combinatie van analyseopdrachten, projectpresentaties en uitgebreide essays.

Wetenschap, technologie en innovatiebeleid uitdaging

Ontwikkel nieuwe ideeën over wetenschap, technologie en innovatiebeleid. Strijd om een ​​prijs voor het idee met het meest transformerende potentieel. Onze wetenschaps-, technologie- en innovatiebeleidsuitdaging helpt je vaardigheden te ontwikkelen in:

 • presenteren
 • communicatie
 • kritisch denken.

Je kunt alleen werken of in een klein team. Aan het einde van het jaar gooi je je idee naar een panel van experts uit de sector en een live publiek.

De uitdaging is optioneel. Het is ontworpen om je academische studie te verrijken en je de gelegenheid te geven om kennis die is opgedaan met de cursus toe te passen. Je kunt ook essay- en dissertatieonderwerpen verkennen.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • UK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar
 • Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Careers

Onze afgestudeerden hebben carrière gemaakt in zakelijke en adviesorganisaties, ministeries, NGO's, internationale organisaties zoals de VN, denktanks, sociale ondernemingen en andere non-profitorganisaties.

Anderen zijn gegaan om te studeren voor PhD's of een loopbaan in de academische wereld.

Pas afgestudeerden hebben werk gevonden in:

 • internationale organisaties (OESO, EBWO, ECLAC, UNHCR-innovatie)
 • overheidsdiensten (DFID)
 • lokale autoriteiten (duurzaamheidsteam Brighton & Hove Council)
 • NGO's (Greenpeace, Green Jobs Alliance).

Graduate bestemmingen

92% van de studenten van de Science Policy Research Unit (SPRU) was zes maanden na zijn afstuderen aan het werk of studeerde verder. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • consultant onderzoeker, Unicef ​​Office of Research
 • junior research analist in corporate governance, ISS (Institutional Shareholder Services)
 • consultant, Technopolis.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Lees meer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Lees Minder