MSc Duurzaamheid en Adaptatieplanning

Centre for Alternative Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc Duurzaamheid en Adaptatieplanning

Centre for Alternative Technology

MSc Duurzaamheid en Adaptatieplanning

Dit is een masterdiploma dat zich richt op de belangrijkste strategische en leiderschapsuitdagingen veroorzaakt door klimaatverandering en bredere milieukwesties. Van ruimtelijke masterplanning tot politiek en economie, deze master raakt de kern van hoe de omgeving in de besluitvorming moet worden gebracht. Het is een van de eerste dergelijke programma's in Groot-Brittannië om aanpassingstransformatie centraal te stellen in de les.

Toekomstige veranderingen in het milieu en de effectiviteit van oplossingen zijn beide onzeker. We leren studenten om risicobeoordeling te integreren in de besluitvorming. Theoretische concepten worden versterkt met toegepaste projecten in landschapsplanning, ontwerp en case studies. De MSc-cursus omvat verschillende thema's, waaronder landgebruik, steden en gemeenschappen, politiek en economie, ecosysteemfunctie, water- en afvalbeheer. Optionele modules in de gebouwde omgeving, energie, duurzame materialen en hernieuwbare technologieën kunnen ook worden gebruikt.

Hoe wordt de cursus geleerd?

Ons MSc-programma wordt geleerd door afstandsonderwijs of door woonblokken in een van de meest tot de verbeelding sprekende milieugebouwen in het Verenigd Koninkrijk, of in een mix van beide.

Welke kwalificatie ontvang je?

Succesvolle afronding van het programma MSc Sustainability and Adaptation Planning bij het Centre for Alternative Technology leidt tot de toekenning van Master of Science (MSc) door UEL.

Modules omvatten

  • Aanpassing en duurzaamheid: concepten en planning
  • Ecosysteemdiensten, landgebruik en water- en afvalbeheer
  • Omgevingsaanpassing, duurzaamheid, politiek en economie
  • Steden en gemeenschappen
  • Energiestromen en energiezuinig ontwerp in gebouwen
  • Duurzame materialen in de gebouwde omgeving

Waarom studeren bij CAT?

Studeren aan het Centre for Alternative Technology (CAT) is echt een unieke ervaring. CAT is de afgelopen 40 jaar een voortrekker geweest van de milieubeweging, baanbrekende koolstofarme en hernieuwbare technologie. Op de Graduate School of the Environment (GSE) profiteren studenten van onze uitgebreide praktische en academische kennis, en slagen ze voor de vaardigheden die nodig zijn om leidende spelers in de duurzaamheidssector te worden. Lees hier meer over onze faciliteiten: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate -courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

In de praktijk leren

Bij CAT vindt hands-on-leren naast academische studie plaats. Residentiële on-site blokleerweken worden gegeven in het Centre for Alternative Technology (CAT), een inspirerende leeromgeving. CAT is gevestigd in een oude leisteengroeve aan de rand van het Snowdonia National Park en is een levend laboratorium voor praktische, duurzame oplossingen. Het bevat enkele van de meest innovatieve en gerenommeerde milieubewuste gebouwen in het land, evenals een van de meest uiteenlopende geïnstalleerde hernieuwbare technologieën, ter plaatse water- en rioolwaterzuivering, duurzaam beheerd bos en een hectare aan organische tuinen.

Flexibiliteit

Het is een flexibele graad, onderwezen in blokken genomen met een intensief verblijf van vijf of zes nachten in het centrum, of door afstandsonderwijs. Het staat MSc-studenten vrij om te kiezen tussen deze onderwijsmodi voor elke module. Er is een keuze aan modules, die over een of twee jaar worden genomen, wat betekent dat de graad in deeltijd kan zijn. Het is een masterdiploma dat is ontworpen om u de best mogelijke ervaring te bieden en tegelijkertijd netjes in te spelen op de druk van het moderne professionele en gezinsleven.

Meeslepende leeromgeving

Optionele woonmodule-weken omvatten lezingen, seminars, groepswerk en practica. Toegepast werk domineert later in de week als we de theoretische basis hebben gelegd. Deze moduleweken bieden een werkelijk meeslepende omgeving om te ontsnappen aan het dagelijks leven en jezelf toe te leggen op nieuw leren. Veel vooraanstaande experts geven gastcolleges of houden seminars tijdens deze modules, omdat het een cursus is die probeert te putten uit de expertise en het leren van de hele milieusector.

Is dit de cursus voor jou?

Als je tijdens een module wilt verblijven voor een overnachting, waar je lezingen en workshops kunt volgen en personeel en studenten kunt ontmoeten, kom dan naar een van onze open dagen. Ga voor meer informatie naar https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day of neem contact op met onze Graduate School Marketing Officer op study@cat.org.uk

Duurzaamheid en adaptatieplanning: toelatingsvoorwaarden

De cursussen Duurzaamheid en Adaptatieplanning zijn bedoeld om een ​​breed scala aan interesses te verzorgen. Voor acceptatie in het programma zijn de volgende vereisten van toepassing:

Bachelor diploma.

Studenten die niet over de formele kwalificaties beschikken maar kunnen aantonen dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben opgedaan die gelijkwaardig zijn aan de universitaire graad en dat ze baat hebben bij en een bijdrage leveren aan het programma, kunnen worden geaccepteerd. Studenten kunnen worden toegelaten met geavanceerde status door de erkenning van het krediet of de accreditatie van ervaringsgerichte of gecertificeerde leren volgens de Universiteit van Oost-Londen Accreditatie van (ervarend) leren (A (E) L) beleid.

Een student kan toegang krijgen tot een programma met een voortgeschreden status, met maximaal de helft van de credits die horen bij het behalen van de prijs via geaccrediteerd ervaringsleren, of tweederde door geaccrediteerd gecertificeerd leren. (Wanneer een combinatie van ervaringsgericht en gecertificeerd leren is inbegrepen, kan tot de helft van de credits voor de toekenning worden behaald via geaccrediteerd ervaringsleren, waarbij verdere credits worden behaald via geaccrediteerd gecertificeerd leren tot een maximum van twee derde van de credits voor de prijs ).

Studenten die zich aanmelden voor het invoeren van fasen van het programma kunnen worden toegelaten via de normale accreditatie van ervaringsleren (AEL) of Accreditatie van gecertificeerde leerprocessen (ACL) of via een goedgekeurde articulatieovereenkomst. Daarom moeten dergelijke aanvragers kunnen aantonen en bewijzen dat zij over de vereiste leerresultaten beschikken zoals vermeld in de modules waarvoor zij ontheffing wensen.

De University of East London en CAT zijn sterk toegewijd aan het verbreden van participatie en gelijke kansen voor iedereen.

In het geval van aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, is IELTS 6.5 (of equivalent) vereist.

Collegegeld 2017

  • Britse / EER-studenten £ 6,250 *
  • Internationale studenten - £ 7500 *

Accommodatie / Eten / Servicekosten: £ 200 - £ 250 * per module presentielijst op locatie

Thesis workshop dagen (2 dagen aanwezigheid op de site) £ 100 *

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,250 GBP
Collegegeld VK / EER £ 6250, Internationaal £ 7500. Optioneel voedsel en £ 2000
Locations
Verenigd Koninkrijk - Machynlleth, Wales
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates