MSc Duurzaam bouwen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het MSc Sustainable Construction- programma biedt u technologisch geavanceerde kennis, probleemoplossende vaardigheden en een uitgebreid begrip van de belangrijkste aspecten van duurzaamheid in de civiele bouw.

Tijdens je studie krijg je een kritisch bewustzijn van de huidige en toekomstige uitdagingen in verband met de interventie van duurzaamheidsstrategieën en hun integratie in de civiele techniek, evenals toekomstige oplossingen van bestaande en opkomende wetenschappelijke technologieën.

Het programma bestaat uit twee semesters van onderwezen modules, beoordeeld door cursussen en examen, gevolgd door een proefschrift tijdens uw derde semester.

Het programma is geaccrediteerd door de Joint Board of Moderators (JBM) omdat het voldoet aan de vereisten voor Further Learning for a Chartered Engineer (CEng), voor kandidaten die al een gedeeltelijk CEng geaccrediteerde undergraduate first degree hebben behaald.

Waarom zou ik duurzaam bouwen studeren bij XJLTU?

 • Leer in een innovatieve en multiculturele omgeving, die professioneel geaccrediteerd onderwijs integreert met moderne trainingspraktijken, gegeven in ultramoderne laboratoriumfaciliteiten en educatieve platforms;
 • Krijg een multidisciplinair perspectief, met modules geleverd door de afdelingen Civiele Techniek, Architectuur, Stedenbouw en Elektrotechniek en Elektrotechniek;
 • Afgestudeerd met een programma gericht op de groei-industrie van duurzaam ontwerp en ontwikkeling in de civiele techniek;
 • Bestudeer een geavanceerd curriculum versterkt door praktische toepassingen, gespecialiseerde onderzoeksseminars en industriële training;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

134953_pexels-photo-1487154.jpeg

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MSc Sustainable Construction, heb je:

 • onafhankelijke kritische denkvaardigheden, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van professioneel technisch inzicht;
 • een gedegen kennis van de theoretische aspecten van de recente vooruitgang op het gebied van engineering, constructie en duurzaamheid;
 • kennis van de nieuwste technologie en strategieën voor duurzaamheid en hoe deze toe te passen bij het ontwerpen van gebouwen;
 • het vermogen om in complexe professionele omgevingen te werken en innovatieve oplossingen te vinden voor technische problemen.

'Ik vind de manier van lesgeven hier leuk. Je kunt de dingen openlijk met professoren bespreken.'

Puyue Gong
Alumna, MSc Sustainable Construction, China

modules

Verplichte modules

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma te behalen. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester. Deeltijdopleidingen duren normaal gesproken 100 tot 150 uur per semester.

Careers

Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op een loopbaan in de milieubouw- en managementsectoren, overheidsinstanties en milieuadviesbureaus. Afgestudeerden gaan door met het vinden van werk in functies zoals groene infrastructuuringenieur, waterbronneningenieur, bouwplaatsingenieur, milieuadviseur-ingenieur en ontwikkelaar van duurzame technologie.

Het MSc-programma voor duurzaam bouwen kan worden gebruikt als verder leren, het laatste element van de educatieve basis om een gecharterde ingenieur te zijn (CEng).

vergoedingen

RMB 90.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Betalingsmogelijkheden

Masters-studenten hebben de mogelijkheid om elk semester het collegegeld in termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten vooraf te betalen op het moment van registratie, in dit geval wordt een korting van vijf procent van de totale kosten aangeboden.

U wordt gevraagd aan te geven hoe u de kosten wilt betalen wanneer u bevestigt dat u het onvoorwaardelijke aanbod accepteert.

Beurzen

XJTLU biedt een genereuze beurs van maximaal 50 procent van het totale collegegeld voor alle fulltime masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Als u een XJTLU masterbeurs wilt aanvragen, dient u een aanvraagbrief voor een beurs in bij uw aanvraag met de redenen waarom u in aanmerking moet komen.

Volledige beurskans voor internationale studenten

XJTLU heeft 9-beurzen van het Talent Selection Program van de overheid voor studenten die de Masters in duurzaam bouwen studeren.

Deze genereuze beurs ziet af van het volledige collegegeld en biedt een basis levensonderhoud om internationale studenten te ondersteunen tijdens het voltijdse programma van 18 maanden.

Lees meer over deze MSc-beurskans

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

UK

 • Boven 2e klasse (2: 1) eert

China

 • 211 Project; Top 100 Shanghai Ranking 2019 - 75 procent of hoger
 • Non 211 project; Niet-Top 100 van Shanghai-ranglijst van 2019 - 80-85% procent of hoger, afhankelijk van uw undergraduate-instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderhevig aan jaarlijkse update href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Andere regio's

 • Gelijkwaardige academische kwalificaties.

Academische achtergrond

 • Een undergraduate degree (UK 2: 1 of gelijkwaardig) in een relevant vakgebied zoals civiele techniek of een gerelateerd programma.

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels hebt gestudeerd op universitair niveau, moet u bewijs leveren van uw Engelse taalbeheersing. Normaal gesproken zou je een van de volgende kwalificaties moeten hebben:

 • IELTS: 6,5 (minimaal 5,5 in alle secties)
 • TOEFL iBT: 90 (minimaal 21 in elke vaardigheid)

Als je de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursussen (inclusief minimale componentscores of equivalenten), kan je worden toegelaten tot de PSE-cursus op voorwaarde dat Goedkeuring programmadirecteur. Na een succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kunt u de aanbiedingsbrief van uw XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Als u een voorwaardelijke XJTLU bent , kunt u ook een e-mail sturen naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn om een aanvraag in te dienen om de Engelse wachtwoordtest ter plaatse van XJTLU in plaats van een IELTS / TOEFL of een equivalent daarvan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke voorwaardelijke biedingshouder. Op basis van de score kunnen studenten worden toegelaten of moeten ze de intensieve cursus Engels van vijf of acht weken volgen en met succes voltooien.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

"De samenleving heeft een transformatie nodig om duurzame ontwikkeling te realiseren, en het ontwerp van duurzame infrastructuur is nodig om deze verandering te bereiken. Ons programma is bedoeld om studenten de geavanceerde kennis te bieden die nodig is om een duurzame revolutie in de bouwsector te leiden."

Isaac Galobardes
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken. Als u aanvullende ondersteunende documenten moet verstrekken nadat u de aanvraag online heeft ingediend, stuur deze dan naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (met uw toepassings-ID, naam en toegepaste programmanaam).

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder