MSc Digital Marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Lukas Blazek / Unsplash

Overzicht

Bestudeer onze speciale digitale marketingopleiding in het centrum van Londen. Als je een finalist bent of pas afgestudeerd (een willekeurig onderwerp) die je inzetbaarheid wilt vergroten, moet deze opleiding je de kennis en vaardigheden bieden die nodig zijn voor het digitale tijdperk.

Als een van de weinige gespecialiseerde masteropleidingen voor digitale marketing in het VK, krijg je een 360 graden perspectief op digitale marketing, van digitale branding en reclame tot de reis van de consument en statistieken.

Na je afstuderen kun je digitale strategieën maken en analyseren en goed geïnformeerde tactische en strategische beslissingen nemen, nadat je hebt gestudeerd in de context van de onderscheidende kritische ideologie van Royal Holloway Marketing. U zult vertrouwen hebben in het gebruik van verworven vaardigheden om strategieën aan belanghebbenden op alle niveaus te communiceren.

Je zult genieten van het studeren in onze historische gebouwen van de Universiteit van Londen in het centrum van Londen en werken met onze ervaren academische medewerkers om je volledige potentieel te realiseren.

 • Geweldige carrièremogelijkheden in digitale marketing en andere gerelateerde disciplines.
 • Flexibele studies over twee dagen per week, gecombineerd met uitgebreide zelfstudie.

Cursus structuur

Core Modules

 • Inleiding tot digitale marketing
 • Zoeken en statistieken
 • Ontwerp bedenken
 • Digital Brand Storytelling
 • Digitale consument in online cultuur
 • Adverteren in een digitaal tijdperk
 • Toegepaste digitale onderzoeksmethoden
 • Individueel zakelijk project
 • Fundamenten in professionele ontwikkeling

Optionele modules

 • Alle modules zijn kern.

Lesgeven en beoordelen

Beoordeling wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methoden, waaronder essays, groepsprojecten, workshops, case studies en een proefschrift.

Toelatingseisen

 • A UK 2: 2 (Honours) of gelijkwaardig.

Engelse taalvereisten:

Alle onderwijs aan Royal Holloway is in het Engels. Je moet daarom goed genoeg geschreven en gesproken Engels hebben om je studies vanaf het begin aan te kunnen.

Je toekomstige carrière

Als je afstudeert met een MSc in digitale marketing, kun je digitale strategieën maken en analyseren en goed geïnformeerde tactische en strategische beslissingen nemen, nadat je hebt gestudeerd in de context van de onderscheidende kritische ideologie van Royal Holloway Marketing. U zult vertrouwen hebben in het gebruik van verworven vaardigheden om strategieën aan belanghebbenden op alle niveaus te communiceren. hebben een theoretische en empirische kennis van digitale marketing en hebben een verscheidenheid aan academisch gebaseerde marketingtechnieken en -praktijken in dienst, evenals een kritisch bewustzijn van actuele kwesties die vooroplopen in digitale marketing.

Honoraria en financiering

 • Thuis- en EU-studenten collegegeld per jaar *: £ 11.300
 • Internationale studenten collegegeld per jaar *: £ 18.500
 • Andere essentiële kosten **: -

* en ** Dit collegegeld is van toepassing op studenten die voltijds zijn ingeschreven. Studenten die gedurende twee jaar op de standaard deeltijdcursusstructuur studeren, betalen voor elk studiejaar 50% van het voltijdse toepasselijke tarief. Alle postdoctorale tarieven zijn onderhevig aan inflatoire verhogingen. Dit betekent dat de totale kosten van het studeren van het programma via de deeltijdmodus iets hoger zijn dan het voltijds studeren in een jaar. Het beleid van Royal Holloway is dat eventuele verhogingen van de tarieven niet meer dan 5% bedragen voor doorlopende studenten.
Houd er rekening mee dat we voor onderzoeksprogramma's het minimumtarief hanteren dat wordt aanbevolen door de UK Research Councils voor het collegegeld Home / EU. Elk jaar wordt het tariefniveau aangepast aan de inflatie (momenteel wordt de maatstaf gebruikt voor de deflator van het BBP). De hier weergegeven tarieven kunnen daarom worden gewijzigd en worden meestal bevestigd in het voorjaar van het jaar van binnenkomst.
*** Deze geschatte kosten hebben betrekking op het bestuderen van deze specifieke opleiding aan Royal Holloway. Kosten, zoals accommodatie, eten, boeken en ander leermateriaal en printen, zijn niet inbegrepen.

Lees meer over het programma hier .

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Royal Holloway, University of London, is ranked in the top 30 of all UK universities. Through the dedication of our teachers, discoveries that change the world and the feel of the Royal Holloway exper ... Lees meer

Royal Holloway, University of London, is ranked in the top 30 of all UK universities. Through the dedication of our teachers, discoveries that change the world and the feel of the Royal Holloway experience, ours is a community that will inspire you to succeed academically, socially and personally. Our university was founded by two social reformers who pioneered the ideal of education and knowledge for all who could benefit. Lees Minder