MSc Digital Marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Startdata: januari, mei, september

Digitale marketing is een van de snelstgroeiende sectoren die door bedrijven wordt verkend om hun goederen en diensten op de markt te brengen. Statista voorspelt dat de totale uitgaven voor digitale marketing (VS) in 2019 zullen groeien van $ 57,29 miljard naar $ 103,37 miljard, het hele digitale marketingspectrum groeit exponentieel, daarom zijn bedrijven voortdurend op zoek naar specialistisch advies.

Bouw je kennis van tactiek online sociale media en digitale marketingtactieken, en specialiseer je in een digitaal domein om jezelf een boost te geven in de digitale wereld.

Onze MSc Digital Marketing is ontworpen om u de vaardigheden en kennis te bieden die u nodig hebt in een zich snel ontwikkelende sector. De cursus zal zich richten op het bevorderen van de digitale vaardigheden die je nodig hebt om succesvol goederen en diensten op de markt te brengen via verschillende online kanalen, en helpt je om up-to-date te blijven met trending issues, debatten en tools in de marketingwereld.

Digitale marketeers moeten voortdurend op de hoogte zijn van zaken als het in kaart brengen van de klantreis, het onderzoeken van het gedrag van de koper, het optimaal benutten van sociale media en ervoor zorgen dat ze een return on investment berekenen voor hun campagnes en activiteiten.

Naarmate je verder komt, richt je je op een aantal thema's, waaronder het opbouwen van klantenloyaliteit, het bieden van superieure klantenservice en het uitvoeren van marktonderzoek. Je leert nieuwe tactieken en strategieën in combinatie met meer traditionele marketingtechnieken en hoe dit zich kan verhouden tot de bedrijfswereld.

Onderwijs

Je krijgt les in een mix van lezingen, seminars en workshops om je kennis van de digitale marketingwereld te vergroten. Daarnaast wordt van u ook verwacht dat u deelneemt aan onafhankelijk onderzoek.

Technology Enhanced Learning (TED) is tijdens de cursus ingebed. Er wordt veel nadruk gelegd op het ontwikkelen van je vermogen om een ​​Masters diploma te behalen. Als onderdeel van het introductieproces wordt u volledig bewust gemaakt van de leermiddelen en ondersteuning die voor u beschikbaar zijn. Er zullen ook wekelijkse academische ondersteuningssessies zijn om je te helpen een postdoctorale student te worden. Je krijgt bij inductie ook een individuele begeleidingsleraar toegewezen. Je zult deze tutor regelmatig tegenkomen tijdens je studie.

Standaard toegangseisen

  • Een minimum van 2; 2 honours degree of gelijkwaardig, of substantiële ervaring met werken in een bedrijfsorganisatie.

Je kunt ook in aanmerking komen voor deelname aan een van onze Pre-Masters-programma's. Ze zijn specifiek ontworpen voor studenten die niet voldoen aan de toelatingseisen voor onze postgraduaten en deze kloof in hun kwalificaties willen overbruggen. Na het succesvol afronden van een van onze Pre-Masters-programma's kom je in aanmerking om deel te nemen aan een van onze Masters-programma's.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder