MSc Digital Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Digital Marketing-cursus is bedoeld om studenten een kritisch inzicht en specialistische kennis van digitale marketing te bieden, waardoor hun carrièrepotentieel in dit steeds groter wordende veld wordt verbeterd.

In de technologisch geavanceerde zakelijke wereld van vandaag zijn digitale technieken een integraal onderdeel van de marketingstrategie van elke organisatie. Deze cursus biedt u de nodige vaardigheden om digitale marketingstrategieën effectief te ontwikkelen en te gebruiken. Het zal betrekking hebben op een aantal belangrijke gebieden, waaronder de fundamenten van de digitale zakelijke omgeving, datagestuurde besluitvorming en toonaangevende marketingstrategieën in de zakelijke wereld van vandaag.

119853_MScDigitalMarketing.jpg

Salesforce Trailhead

Salesforce Trailhead-cursusinhoud geïntegreerd in het masterprogramma. Voordelen zijn onder meer:

 • Superbadges verdienen om je CV een boost te geven terwijl je nieuwe vaardigheden leert en deze toepast op zakelijke problemen in de echte wereld.
 • Werken aan Salesforce-certificeringen in lijn met uw carrière-ambities, waaronder Salesforce Marketer en Salesforce Administrator.
 • Toegang tot de Trailblazer-gemeenschap van toegewijde gebruikers die klaar en bereid zijn om hun kennis te delen.
 • Afstuderen klaar om te kiezen uit een uitgebreid aantal vacatures met behulp van Salesforce binnen marketing, verkoopbeheer en technologie.

Amazon Web Services (AWS) Educate

Dit biedt docenten en studenten toegang tot de beste samenwerkingstools, inhoudstraining en AWS-technologie voor cloudgerelateerd leren. Na hun afstuderen zijn studenten volledig uitgerust met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor een technologische carrière. Studenten hebben ook toegang tot de AWS Educate Job Board voor het zoeken naar technologische banen en stages.

Accreditaties en ranglijsten

De University of Law is de langst bestaande gespecialiseerde aanbieder van juridisch en zakelijk onderwijs in het VK met een inzetbaarheid van 97% *. Dit instituut heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ondersteunen van studenten bij het bouwen van succesvolle carrières.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Voor wie is het programma?

Deze cursus is ideaal voor degenen die de marketingwereld willen betreden en specialistische kennis willen opdoen van digitale technieken die in de zakenwereld van vandaag worden gebruikt. Of je nu vooruitgang wilt boeken in je huidige carrière, van baan wilt veranderen of een carrière op dit gebied wilt nastreven, dit is de cursus voor jou. Berlijn is een opkomend digitaal centrum en met zijn diverse bevolking de perfecte locatie om internationaal onderwijs te ervaren. Je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in de levendige cultuur die Berlijn te bieden heeft, terwijl je inzicht krijgt in Duitse bedrijven zoals Sony, Deutsche Bahn en andere belangrijke zakelijke spelers.

Hoe zal je leren?

De MSc Digital Marketing-cursus wordt op een interactieve manier afgeleverd met een real-world focus, om studenten voor te bereiden op de steeds veranderende zakelijke wereld nadat ze zijn afgestudeerd. Naast het traditionele face-to-face leren in de klas, ontvangt u kernhandleidingen en verschillende leesmaterialen. Studenten hebben ook toegang tot een schat aan online faciliteiten van de Financial Times en andere beroepsorganisaties. Deze bronnen bieden een scala aan sector- en bedrijfsgebaseerd materiaal dat live boekhoudkundige en financiële wijzigingen en analyserapporten vertegenwoordigt. Continue toegang tot deze artikelen zorgt ervoor dat onze studenten op de hoogte zijn van de snelle financiële sector van vandaag en daarom professioneel zijn voorbereid op het veld.

Loopbaan richting

Na het voltooien van deze cursus zijn studenten digitaal onderlegd en klaar om de digitaal geavanceerde zakelijke wereld te betreden. Door bekwaam te worden in de interpretatie van gegevens voor op bewijs gebaseerde marketingstrategieën, zullen afgestudeerden een scala aan vacatures hebben in merkmarketing, marketingcommunicatie en sociale media-marketing.

Als alternatief kunnen studenten die afstuderen van deze graad overwegen om verdere professionele kwalificaties of een doctoraat te volgen.

Ons toegewijde Career Development Center helpt studenten hun carrièredoelen te bereiken door middel van een verscheidenheid aan gespecialiseerde diensten, en bouwt langdurige relaties op met alumni en werkgevers.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Bovendien kunt u kiezen voor maandelijkse termijnen. Kortingen zijn beschikbaar. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

modules

Kernmodules zijn onder meer:

 • Digitale marketingtechnologieën
 • Digitaal consumentengedrag
 • Data-driven besluitvorming
 • Onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift / project

Keuzevakken omvatten:

 • Opkomende technologieën
 • Blockchain
 • FinTech
 • Inkoop en SCM

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
 • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
 • Niet-standaard invoer: niet-standaard aanvragers zijn welkom om bij GISMA in te schrijven. Kandidaten zonder een bachelordiploma kunnen een aanvraag indienen als ze over een managementervaring van ten minste 5 jaar beschikken. Neem voor meer informatie en details over het niet-standaard aanvraagproces contact met ons op.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder