MSc Digital Marketing en Channel Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

"Technologie heeft nieuwe uitdagingen en kansen voor bedrijven gecreëerd: van hun producten en diensten tot de manier waarop distributie functioneert. Deze gespecialiseerde cursus biedt u de theoretische kennis en praktische vaardigheden die werkgevers zoeken in deze uitdagende maar opwindende omgeving.

Aan het einde van deze cursus kunt u uw kennis van digitale marketing gebruiken om marketingcommunicatiecampagnes op te zetten voor zowel sociale media als meer traditionele kanalen. Je hebt ook een praktisch begrip van marketinganalyses en kanaalbeheer, zodat je in de praktijk weloverwogen beslissingen kunt nemen. "
Anastasios Siampos
Programmaleider

143443_rsz_dsc02250.jpg

Wat ga je studeren

Deze MSc-cursus combineert twee gebieden: digitale marketing en kanaalbeheer. Of u nu kiest voor de versie van 12 maanden of 15 maanden, u zult beide velden in detail onderzoeken, onderwerpen bestuderen zoals sociale media, ondernemerschap en marketinganalyses. Je kiest ook twee optionele modules op basis van je eigen interesses en carrière-ambities.

Deze cursus wordt gegeven via interactieve lezingen, seminars en laboratoriumsessies met kleine groepen. U zult ook lezingen bijwonen van gastsprekers uit de branche, die praktische voorbeelden zullen delen en u zullen helpen nadenken over wat u leert, waardoor u de gelegenheid krijgt om uw professionele netwerk te ontwikkelen.

Naast acht aangeleerde modules, schrijf je een proefschrift over een onderwerp naar keuze (cursus van 12 maanden) of voltooi je een stage en dien je een schriftelijk rapport in (cursus van 15 maanden).

Professionele erkenning

MSc - Association to Collegiate Schools of Business (AACSB)

Geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen.

MSc - Chartered Institute of Marketing (CIM)

Geaccrediteerd door The Chartered Institute of Marketing (CIM) voor het behalen van CIM-kwalificaties via de Graduate Gateway.

Onderwijs

Deze cursus biedt een sterk element van blootstelling aan de praktijk, waarbij sommige projecten (proefschriften en opdrachten) in samenwerking met de industrie worden uitgevoerd, waardoor u meer mogelijkheden krijgt om uw professionele vaardigheden te ontwikkelen en uw inzetbaarheid te vergroten.

Het onderwijs van deze cursus omvat gemengde leermethoden en wordt ondersteund door de beoogde cursusstructuur, de nieuwste technologieën en onderzoeksexpertise op topniveau binnen Surrey Business School en het Department of Marketing and Retail Management.

Naast academische excellentie en sectorblootstelling, geeft deze cursus prioriteit aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor u gewenste vaardigheden kunt verwerven en uw loopbaanperspectieven kunt verbeteren. We zullen er ook voor zorgen dat studenten kunnen oefenen - en niet alleen worden geïnstrueerd over - de technieken en gedragingen die uitstekende professionals onderscheiden door ervoor te zorgen dat u feedback ontvangt van zowel beoefenaars als academici.

posities

Als onderdeel van deze cursus krijgt u de gelegenheid om een Professional Training-plaatsing te voltooien, waar u kunt toepassen wat u in een relevante organisatie heeft geleerd en praktische ervaring voor uw CV kunt opdoen.

We bieden ondersteuning en begeleiding om u te helpen bij het beveiligen van een plaatsing naast toegang tot vacatureportals, die elk jaar duizenden plaatsingsmogelijkheden omvatten en waarmee u bedrijven kunt ontdekken waarmee we zijn verbonden. We kunnen u ook doorlichten en ondersteunen voor een plaatsing bij een nieuw bedrijf dat u benadert. Meestal plaatsen we studenten niet rechtstreeks.

Als je ervoor kiest om een stage niet af te ronden of een stage niet veilig te stellen, voltooi je negen maanden lesgeven en besteed je vervolgens drie maanden aan een proefschrift. Dit betekent dat u deze cursus binnen 12 maanden zult voltooien.

Als je een plaatsing kiest en veiligstelt, voltooi je negen maanden lesgeven en besteed je vervolgens drie tot zes maanden aan plaatsing. Dit betekent dat u de cursus in 15 maanden in plaats van 12 zult voltooien.

In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid om via de Association of Convenience Stores plaatsingen te nemen.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.pngUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" />

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel Toestand Semester
Toegepast marketingonderzoek Verplicht 1
Kanaal beheer Verplicht 1
Digitale marketing en sociale media Verplicht 1
Ondernemerschap en de digitale economie Verplicht 1
Consumentengedrag Optioneel 2
Proefschrift in Marketing en Retail Management Verplicht 2
E-business Optioneel 2
Geïntegreerde en digitale marketingcommunicatie Verplicht 2
Internationale modemarketing en luxe branding Optioneel 2
Internationale detailhandel Optioneel 2
Inleiding tot marketinganalyse Verplicht 2

Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveaus 6 en 7

Studenten moeten twee optionele modules kiezen.

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited