Lees de Officiële Beschrijving

img

De MSc Design: cursus Producten en technologie is ontworpen om studenten in staat te stellen geavanceerde ontwerp-, technologische en productievaardigheden te verwerven om hun potentieel om toonaangevende professionele productontwerpers en technologen te worden te vergroten. De cursus stimuleert een breed en divers scala aan benaderingen van ontwerppraktijken, waaronder productie, computerwetenschap en -technologie, kunstmatige intelligentie voor controle, robotica, projectbeheer, inclusief ontwerp en opkomende technologieën zoals geavanceerde internettechnieken.

De cursus biedt mogelijkheden om professionele ontwerp- en technologische vaardigheden te ontwikkelen en een kritisch inzicht te verwerven in de rol van geavanceerde technologieën in productontwikkeling met behulp van moderne hulpmiddelen en technieken in een productieomgeving. Naast een bredere, analytische en geïntegreerde studie van technologieën en strategieën, benadrukt de cursus het belang van onafhankelijk leren, samenwerken in samenwerkingsverband, creatief probleemoplossend vermogen en zelforganiserende vaardigheden.

Je zal:

 • Werk in state-of-the-art laboratoria en prototypingworkshops, computersuites en speciale ontwerpstudio's en ontwikkel een breed begrip van opkomende technologieën en technologische ontwikkelingen.
 • Ontwerp en onderhandel een persoonlijke leerovereenkomst, gericht op uw eigen ontwerpbelangen en -expertise, sterke en zwakke punten om uw ontwikkelingspotentieel te maximaliseren
 • Profiteer van internationaal erkende onderzoeksactiviteiten ondernomen door onze wetenschappelijke staf, ondersteund door subsidies van verschillende financieringsorganisaties, waaronder de Europese Unie, de Britse regering en UK Research Councils, de Royal Society, de Arts Council en de industrie.
 • Werk en studeer in een sterke community met studentenontwerp gericht op studiogestuurd werken en gebaseerd op ondersteunend, peer-to-peer leren dat helpt om werk in een professionele context uit te stippelen.
 • Werk aan een spannende reeks projecten die worden aangestuurd door koppelingen met de industrie
 • Profiteer van deskundige technische ondersteuning via ons toegewijde team van technici
 • Leer in een multidisciplinaire omgeving met academisch personeel en studenten op alle afdelingen van NTU

Wat ga je studeren

De nadruk in deze cursus ligt op een verkenning van de technologische relaties, strategieën en interfaces tussen de gebruiker en het product in een productiecontext. Met sterke relaties met de industrie en input, is de cursus erop gericht om u een rijke multidisciplinaire ontwerpervaring te bieden, die u de gereedschappen, kennis en kritisch denken verschaft om het proces en de praktijk in de commerciële wereld te stimuleren.

Je studeert modules die zijn ontworpen om je bewustzijn en begrip van productontwerp te vergroten, terwijl je een bredere waardering ontwikkelt voor de rol van een ontwerper in de moderne maatschappij, en de impact van nieuw denken in zaken in de ontwerpindustrie.

Hoe studeer je?

Door zijn projectmatige karakter benadrukt de cursus het belang van onafhankelijk leren, samenwerken in samenwerkingsverband, creatief probleemoplossend vermogen en zelforganiserende vaardigheden. Je ontwikkelt een praktijkgericht project voor je laatste grote studieproject via het creëren van een leerovereenkomst als onderdeel van de module Onderzoeksmethoden; dit is geschreven in overleg met docenten en informeert je uiteindelijke leerresultaten.

Definieer een leerovereenkomst met je mentor en focus op je eigen individuele ontwikkelingsgebieden.

Hoe je het geleerd hebt

Leer- en leermethoden omvatten:

 • lezingen om concepten te introduceren en te ontwikkelen en om de toepassing van concepten te verkennen
 • praktische workshops
 • studiosessies, workshops en laboratoria om vaardigheden te ontwikkelen en concepten te waarderen
 • seminars en tutorials om academische sites te bieden
 • case study en projectwerk om een ​​dieper inzicht in concepten en toepassingen te ontwikkelen
 • projectpresentaties om vertrouwen en identiteit in de beroepspraktijk te ontwikkelen

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Gedoceerde modules worden beoordeeld door cursussen, mondelinge presentaties, case studies en projecten. De module Individual Major Project omvat het ontwerpen, implementeren en rapporteren van een belangrijke onderzoekstaak per scriptie.

U ontvangt regelmatig mondelinge en schriftelijke feedback over de voortgang die u bij elke zelfstudie maakt door middel van een discussie met medewerkers en collega's en door het invullen van zelfstudieverslagen. Je ontvangt ook feedback van personeel en studenten tijdens presentaties, workshops en seminars. Aan het einde van elke module ontvangt u schriftelijke feedback ondersteund door tutorial contact waar u de uitkomsten van de beoordeling in meer detail kunt bespreken.

Leer in een multidisciplinaire omgeving met academisch personeel en studenten op alle afdelingen van NTU.

Carrière en inzetbaarheid

Deze cursus is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de industrie in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Het is specifiek ontworpen om de inzetbaarheid van afgestudeerden in een zakelijke context te vergroten door nieuwe diensten, strategieën en productmogelijkheden te identificeren en projecten uit te voeren in samenwerking met industriële partners. Je wordt meer strategisch bewust en technisch geletterd en communiceert concepten en resultaten op een geavanceerd niveau in een steeds veranderende wereldwijde markt.

Na voltooiing hebben afgestudeerden vaardigheden en kennis verworven om hun eigen bedrijf op te zetten, om te werken in de verwerkende industrie, ontwerpadviesbureaus en onderzoeks- en ontwikkelingsorganisaties, of om door te stromen naar een promotieonderzoek door zich verder te verdiepen in onderzoek.

Het Employability Team van de universiteit is beschikbaar voor alle studenten en biedt individueel advies en ondersteuning.

Bouw belangrijke netwerken binnen de productontwerpindustrie en open interessante carrièremogelijkheden.

uitrusting

Middelen en faciliteiten

De cursus is gebaseerd op de school voor architectuur, design en de gebouwde omgeving van de universiteitscampus.

Het les- en projectwerk van deze cursus wordt goed ondersteund door uitgebreide en moderne hulpmiddelen, waaronder:

 • hydraulisch en pneumatisch laboratorium
 • bewerkings- en productiewerkplaats met een breed scala aan faciliteiten zoals een geavanceerde waterstraalsnijmachine en lasersnijmachines
 • verschillende soorten CNC-machines
 • een groot aantal snijmachines van metaal en hout
 • lasapparatuur en zeer waardevolle rapid prototyping machines
 • goed uitgeruste laboratoria met een breed scala aan vakgebieden, waaronder een controlelab
 • Elektronicabureau, een robotica-lab, mechatronica-lab, metrologielaboratorium en materiaallab
 • workshops in hout, metaal en kunststoffen
 • moderne CAD / CAM-studio's
 • 3D-printers.

Onze workshops zijn gevestigd in het Maudslay-gebouw en worden begeleid door bekwaam technisch personeel.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

2.2 graad van eer (of gelijkwaardig) in een relevant veld. Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Internationale

Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet de eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het indienen van een aanvraag bij de universiteit, kunt u contact opnemen met ons internationale team voor advies.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Hoe te solliciteren

UK

Klaar om met ons mee te doen? Solliciteer dan zo snel mogelijk. Klik op de knop Toepassen boven aan de pagina. De meeste van onze postuniversitaire en professionele cursussen zijn populair en worden snel aangevuld, dus meld dit zo snel mogelijk.

Je sollicitatie schrijven

Wees eerlijk, grondig en overtuigend in je sollicitatie. Denk eraan, we kunnen alleen een beslissing nemen op basis van wat u ons vertelt. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie opneemt, inclusief het uploaden van bewijs van reeds behaalde resultaten, evenals een persoonlijke verklaring.

Up-to-date houden

Nadat je je hebt aangemeld, sturen we je belangrijke e-mails tijdens het hele aanmeldingsproces - dus controleer je e-mails regelmatig, inclusief je ongewenste e-mailmap.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Internationale

Solliciteer rechtstreeks op de universiteit online met behulp van de online applicatieportal van NTU. Meld je zo snel mogelijk aan, zodat je tijd hebt om je voor te bereiden op je studie. Als u hier een visum nodig heeft om te studeren, moet u dit in uw aanvraag plannen.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site. Als u uw portfolio van tevoren wilt voorbereiden, vindt u hier enkele richtlijnen.

Up-to-date houden

Nadat je je hebt aangemeld, sturen we je belangrijke e-mails tijdens het hele aanmeldingsproces - dus controleer je e-mails regelmatig, inclusief je ongewenste e-mailmap.

Honoraria en financiering

UK

Misschien kun je een studiebeurs krijgen om je studie te financieren. We kennen studiebeurzen toe aan studenten die een uitstekende prestatie, passie en toewijding aan hun studie kunnen aantonen.

Internationale

Wij bieden prestigieuze studiebeurzen aan nieuwe internationale studenten die aanbiedingen houden om aan de universiteit te studeren.

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het VK op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, bezoek dan onze pre-mastercursussenpagina .

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019