MSc Cyber Security-technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Startdata: september, januari, mei

Wat zal ik studeren?

Door de MSc in Cyber Security Technology te voltooien, kun je capaciteiten demonstreren op het gebied van Digital Leadership, Information Governance en Cyber Security, Cloud en Big Data Security, Introductie tot Computer Networks Security, Computer Network Security, Onderzoeksmethoden voor de beroepspraktijk. en Computing and Digital Technologies Project.

De modulaire inhoud is ontworpen om u in staat te stellen zowel een theoretische als toegepaste kennis van kernspecialismen te ontwikkelen die essentieel is voor een cybersecurity-expert. De module voor digitaal leiderschap is bijvoorbeeld bedoeld om toekomstige carrièrevoortgang te ondersteunen in rollen waar andere cyberspecialisten moeten worden beheerd.

Hoe kan ik lesgeven en beoordelen?

Je wordt onderwezen door ervaren docenten en academici die hun industrie- en onderzoekservaring gebruiken om te demonstreren hoe de theorieën, hulpmiddelen, technologieën en methoden die je op het programma zult leren vertalen naar echte situaties. Het lesgeven vindt plaats in een mix van lezingen, workshops, labs, seminars en tutorials. Het programma wordt voor 100% beoordeeld via cursussen, inclusief het schrijven van kritische rapporten, portfolio's, projecten en een fysiek artefact, zoals een programma of een database.

Carrières en verdere studie

Deze masteropleiding is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden van het programma worden uitgerust om te werken in verschillende carrières in de cybersecurity / IT-industrie of om door te stromen naar academische of onderzoeksgeoriënteerde carrières. De kwalificatie is inderdaad bedoeld om uw vaardigheden en bekwaamheid in verschillende functies te verbeteren, waaronder rollen in leiderschap en management in IT, Cyber Security Engineer, Cyber Security Analyst, Cyber Security Consultant, IT Security and Support Manager, Information Security professional, Business Analyst.

Dit programma is ook beschikbaar als MSc Cyber Security Technology met Advanced Practice, inclusief een stage of project.

Standaard toegangseisen

Een eerste graad, gelijk aan een 2: 2 (tweede klas) graad in een discipline.

Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de academische vereisten voldoet

Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre Sessional English voordat u dit programma start.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder