MSc Cyber Security en Data Governance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Cyber Security en Data Governance Security leert je over de digitale wereld van vandaag. Door een kernfocus op kritische probleemoplossende vaardigheden, zorgt het programma ervoor dat u klaar bent om de uitdagingen aan te gaan die worden gepresenteerd op het gebied van bedrijfsfinancieel management.

Dit eenjarige gespecialiseerde masterprogramma behandelt de basisprincipes van gegevensbeheer en cyberbeveiliging, met een kernfocus op technologie, business en beleid. Studenten zullen hun professionele vaardigheden ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de digitale wereld van vandaag.

119852_MScDataManagementandCyberSecurity.jpg

Amazon Web Services (AWS) Opleiden

Dit biedt docenten en studenten toegang tot de beste samenwerkingstools, inhoudstraining en AWS-technologie voor cloudgerelateerd leren. Na hun afstuderen zijn studenten volledig uitgerust met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor een technologische carrière. Studenten hebben ook toegang tot de AWS Educate Job Board voor het zoeken naar technologische banen en stages.

Accreditaties en ranglijsten

De University of Law is de langst bestaande gespecialiseerde aanbieder van juridisch en zakelijk onderwijs in het VK met een inzetbaarheid van 97% *. Dit instituut heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ondersteunen van studenten bij het bouwen van succesvolle carrières.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Voor wie is het programma?

Deze cursus is ideaal voor iedereen die diepgaande kennis en kritisch inzicht wil verwerven in de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer. De cursus heeft een sterke focus op inzetbaarheid en biedt studenten de basisprincipes die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een steeds veranderende werkomgeving.

Berlijn is een opkomend tech-centrum en met zijn diverse bevolking de perfecte locatie om internationaal onderwijs te ervaren. Je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in de levendige cultuur die Berlijn te bieden heeft, terwijl je inzicht krijgt in Duitse bedrijven zoals Sony, Deutsche Bahn en andere belangrijke zakelijke spelers.

Hoe zal je leren?

De MSc Data Management- en Cyber Security-cursus wordt op een interactieve manier afgeleverd met een real-world focus, om studenten voor te bereiden op de steeds veranderende zakelijke wereld nadat ze zijn afgestudeerd. Naast het traditionele face-to-face leren in de klas, ontvangt u kernhandleidingen en verschillende leesmaterialen. Studenten hebben ook toegang tot een schat aan online faciliteiten van de Financial Times en andere beroepsorganisaties. Deze bronnen bieden een scala aan sector- en bedrijfsgebaseerd materiaal dat live boekhoudkundige en financiële wijzigingen en analyserapporten vertegenwoordigt. Continue toegang tot deze artikelen zorgt ervoor dat onze studenten op de hoogte zijn van de snelle financiële sector van vandaag en daarom professioneel zijn voorbereid op het veld.

Loopbaan richting

Als gevolg van de digitale revolutie zijn de implicaties van gegevensbeveiliging en fraude voor bedrijven groot. Studenten die deze cursus volgen, worden opgeleid voor elke operationele of strategische rol in bedrijven die veranderen of moeten overstappen op een digitaal beveiligingsmodel. Als alternatief kunnen studenten die van deze opleiding afstuderen, dankzij de gespecialiseerde focus van deze cursus en zijn vakgebieden, verdere beroepskwalificaties of een doctoraat volgen.

Door cruciale datamanagement en cybervaardigheden te verwerven, krijgt u een scala aan mogelijkheden in datamanagementbeleid, -procedures en -systemen binnen verschillende organisaties. Of u nu een carrière op dit gebied wilt nastreven, verder wilt gaan met uw huidige baan of van carrière wilt veranderen, dit is het programma voor u.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Bovendien kunt u kiezen voor maandelijkse termijnen. Kortingen zijn beschikbaar. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

modules

Kernmodules zijn onder meer:

 • Cyber Security Frameworks
 • Cyber Security landschap
 • Gegevensbeheer
 • Onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift / project

Keuzevakken omvatten:

 • Opkomende technologieën
 • Blockchain
 • Fintech
 • Inkoop en SCM

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
 • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
 • Niet-standaard invoer: niet-standaard aanvragers zijn welkom om bij GISMA in te schrijven. Kandidaten zonder een bachelordiploma kunnen een aanvraag indienen als ze over een managementervaring van ten minste 5 jaar beschikken. Neem voor meer informatie en details over het niet-standaard aanvraagproces contact met ons op.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder