Startdata: september, januari

Collegegeld 2018/19: VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14.000

Onlangs is er een dramatische toename van het aantal high-profile cyberveiligheidsincidenten gemeld in de media, bijvoorbeeld de stam van ransomware WannaCry die vele wereldorganisaties, zoals de NHS, lamlegde. Op zijn beurt groeit de vraag naar hooggekwalificeerde beveiligingsprofessionals enorm, omdat bedrijven de steeds groter wordende vaardigheidskloof proberen te overbruggen om hun netwerken en gegevens te beschermen. Voor bedrijven is het geen kwestie van of, maar eerder wanneer een aanval zal plaatsvinden.

Het VK is een van de vele regeringen overal ter wereld die de ernstige aard van de dreiging die uit de cybersfeer komt, erkent (zo meldt een rapport dat is gepubliceerd door gov.uk).

Het MSc Cyber ​​Security-programma is bedoeld om studenten te voorzien van de kennis over hoe met beveiligingsincidenten om te gaan, nieuwe en bestaande bedreigingen te identificeren en leert methodes om deze te minimaliseren en / of te blussen. De cursus strekt zich uit over reeds verworven kennis en biedt een diepgaande verslaggeving van fundamentele concepten, principes en technologieën voor netwerkbeveiliging. Verder gaan dan theoretische theorie, zullen de studenten een praktisch begrip van bestuur en verzekering worden geleerd, samen met technologie risicobeheer praktijken.

Opvallende kenmerken

De cursus biedt studenten een kritisch inzicht in informatiesturing en -borging, samen met technologische risicobeheerpraktijken.

Wat je zult bestuderen

  • Informatie Assurance
  • Informatiebeheer, management
  • Onderzoek
  • Netwerk veiligheid
  • Ethisch hacken voor cyberbeveiliging
  • Proefschrift

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Deze cursus is ook in deeltijd beschikbaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op July 11, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd

Discover Northumbria University London Campus

Hear from our students - Sirajo Gidado

Hear from our students - Hamza Kabir Sani