MSc Creative Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Binnen de creatieve en media-industrie evolueren kleine groepen mensen met sterk individueel talent vaak tot innovatieve bedrijven. In deze cursus ontwikkel je je eigen expertisegebied en vergroot je je vermogen om creatief te werken met gelijkgestemde professionals.

Optiemodules en het flexibele karakter van deze cursus stellen u in staat een breed overzicht van creatieve technologie te ontwikkelen terwijl u zich ook specialiseert in een gebied naar keuze. U kunt ervoor kiezen 3D-computeranimatietechnieken te onderzoeken, werken aan post-productie speciale visuele effecten of innovatieve fotografische visuele-effectentechnieken verkennen.

Je ontwikkelt je specialistische vaardigheden en kennis van digitale technologie door het gebruik van digitale hulpmiddelen in onze inspirerende leeromgevingen, waaronder een chroma-key en motion capture studio en een suite van professionele muziekstudio's van hoge kwaliteit. Deze faciliteiten, gecombineerd met regelmatige gastsprekers uit de muziek- en filmindustrie en een scala aan contacten met lokale en nationale muziek-, kunst- en festivalorganisaties en ook bedrijven voor animatie, games en visuele effecten, zullen ervoor zorgen dat u het meeste uit uw cursus haalt.

Voordelen van de cursus

Creatieve technologie is een unieke combinatie van technische innovatie en visuele creativiteit. Bezorgd door een bekwame groep kunstenaars, muzikanten, ontwerpers en technologen, zijn we trots op de diversiteit van onze levering.

We beschikken over uitstekende apparatuur en bronnen, waaronder een motion capture-studio, een suite van hoogwaardige professionele muziekstudio's en een zeer ervaren en bekwaam docententeam. Dit, in combinatie met regelmatige gastsprekers uit de muziek- en filmindustrie en een scala aan contacten met lokale en nationale muziek-, kunst- en festivalorganisaties, plus bedrijven voor animatie, games en visuele effecten, zorgt ervoor dat je het meeste uit je cursus haalt.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede klasse-graad hebben in de verwante vakken van de computertechnologie of de creatieve technologie, ten minste een tweede-graads graad in een niet-verwant onderwerp, ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp waarvoor een aanvraag wordt ingediend, of gelijkwaardige ervaring hebben of training, normaal vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

We bieden een route naar een snelgroeiende industrie met carrièrekansen in film, televisie, muziek, games, reclame, design en visualisatie. Aangezien deze industrie blijft uitbreiden, zullen er meer hoogopgeleide beoefenaars nodig zijn, en deze cursus zal u helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn in uw specifieke interessegebied.

 • 3D-animatieprogrammeur
 • Visual Effects Producer
 • Audiovisueel systeemontwerper
 • Fotobewerker

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

 • Digitale video
 • Project management
 • Onderhandelde ontwikkeling van vaardigheden
 • 3D-computertechnologieën
 • Geavanceerde Motion Graphics
 • Onderzoekspraktijk
 • Dissertatie / eindproject

Optiemodules

 • Collaboratieve praktijk
 • Interactieve omgevingen
 • Visuele effecten
 • 3D-animatie

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Blauwe scherm / motion capture studio

De 3D-motion capture-apparatuur registreert en analyseert bewegingen van mensen om geanimeerde inhoud te produceren. We hebben ook andere bewegingsanalysetechnologie, inclusief oogspoorfaciliteiten.

IT Labs

De universiteit herbergt een aantal moderne gespecialiseerde IT-laboratoria die zijn uitgerust met de nieuwste hardware en software die onze computerstudenten nodig hebben.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder