MSc Corporate Financial Management

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus beschikbaar om op de campus in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com. Voor degenen die op zoek zijn naar meer flexibiliteit, is deze cursus ook beschikbaar om 100% online te studeren. Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in bankieren, persoonlijke financiën en bedrijfsfinanciering of als een accountant, die een uitstekende basis biedt voor uw carrière of voor verdere studie. Naast het behalen van een formele kwalificatie bouw je een vaardighedenportfolio die je aan toekomstige werkgevers kunt tonen.

We zijn gefocust op de leerervaring van studenten en willen ervoor zorgen dat onze afgestudeerden klaar zijn voor de carrière, met de kennis, vaardigheden en eigenschappen die werkgevers van hen verlangen. Je kunt het programma online of op de campus studeren. Onze docenten hebben uitgebreide praktische ervaring en studenten worden in kleine groepsgroottes onderwezen die een goede leerrelatie met docenten stimuleren.

We hebben ook met succes onze online masteropleiding geaccrediteerd met een professioneel erkende CMI-kwalificatie. Degenen die via de online route afstuderen, ontvangen ook de CMI Level 7 Award in strategisch management en leiderschap.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Looptijd

  • 1 jaar fulltime, 21 maanden parttime
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op Juli 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
jan 2020
Duration
12 - 21 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
15,000 EUR
Berlijn: € 15.000 (VK / EU / INT), online: £ 8,750
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum