MSc Corporate Financial Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Corporate Financial Management is bedoeld voor mensen die een carrière nastreven in de financiële wereld, zoals bankieren, bedrijfsfinanciering, persoonlijke financiën en accountancy. Met GISMA krijgt u naast het behalen van een formele kwalificatie ook de mogelijkheid om voort te bouwen op uw praktische vaardigheden.

Dit programma is ontworpen en toegekend door The University of Law en wordt afgeleverd bij GISMA op de campus in Berlijn. Gratis beginnerslessen Duits voor alle studenten.

Van virtueel naar realiteit

GISMA Business School Berlin biedt nu online klaslokalen aan die live worden gestreamd voor een reeks masterprogramma's die worden toegekend door The University of Law. Als student heb je de keuze om je programma online voort te zetten, of om naar Berlijn te reizen om het persoonlijk af te ronden, als je eenmaal kunt reizen.

Een online klaslokaal is een live leerervaring. Lezingen worden in realtime gegeven, studenten kunnen communiceren met de tutor en zelfs samenwerken in break-outgroepen. De ervaring komt sterk overeen met die van een face-to-face les.

119850_23-CorporateFinancialManagement.jpg

Voor wie is Corporate Financial Management?

Dit programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in Finance of Accounting. Het stelt studenten in staat een vaardighedenportfolio op te bouwen dat ze kunnen laten zien aan toekomstige werkgevers. De cursus behandelt bedrijfsfinanciën, bedrijfsrapportage, fusies en overnames, corporate governance en sociale verantwoordelijkheid en onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift.

Werkgelegenheidsstatistieken en USP's

 • De University of Law verbindt u met de grootste alumnigroep van het Verenigd Koninkrijk van meer dan 64.000 professionals in de juridische en zakelijke sectoren.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

specialisaties

De MSc Corporate Financial Management wordt uitgevoerd in een jaar (verdeeld in twee semesters) met de zomerperiode voor uw proefschrift. Binnen dit programma kunnen studenten twee keuzevakken kiezen in overeenstemming met hun specialistische interessegebieden.

Loopbaan richting

Afgestudeerden van deze cursus kunnen carrièremogelijkheden nastreven in het bankwezen, persoonlijke financiën, bedrijfsfinanciering en accountancy. Veel grote bedrijven en bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Berlijn, dus deze cursus is ideaal gelegen voor een internationale carrière.

Ons Carrièrecentrum bereidt studenten voor op sollicitatiegesprekken, sollicitaties en stelt hen bloot aan bedrijfsbezoeken en helpt bij een carrière na de studies.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Een aanbetaling van € 2.000 is vereist om te starten.

modules

 • Corporate Finance (30 studiepunten)
 • Corporate Reporting (30 studiepunten)
 • Fusies en overnames (30 studiepunten)
 • Corporate Governance en sociale verantwoordelijkheid (30 studiepunten)
 • Onderzoeksmethoden en op onderzoek gebaseerde output (60 studiepunten)

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
 • Neem voor niet-standaard toegangsvereisten contact met ons op.
 • Engelse taalvaardigheid: Engelse moedertaalspreker / diploma behaald in het Engels / IELTS - 6.5 (minimaal 5.5 in elk onderdeel) / Werkervaring is geen verplichte vereiste.

Toekennend lichaam / gecertificeerd door

De Universiteit van Wet

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder