Lees de Officiële Beschrijving

MSc Construction Management

MSc-Construction-Mgmt

Deze cursus is bedoeld voor afgestudeerden en managers in de bouwsector die op nationale en internationale markten willen werken. Geaffirmeerd door de meest prestigieuze bouwgerelateerde professionele instanties in het Verenigd Koninkrijk, zal het uw kennis van het proces in verband met bouwmanagement verder ontwikkelen.

Ontworpen in overleg met de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het Chartered Institute of Building (CIOB) en werkgevers, ontwikkelt de cursus vaardigheden en attitudes met betrekking tot constructie, cultuur en zakelijke omgeving. Het stimuleert sociaal en cultureel bewustzijn en bouwt voort op reactievermogen en copingstrategieën die nodig zijn in de wereldwijde bouwmarkt.

Je ontwikkelt:

  • een systematisch begrip van en bekwaamheid in de technologische en bestuurlijke processen in verband met bouwbeheer in nationale en internationale omgevingen
  • uw kennis van gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, ethiek en sociale verantwoordelijkheid binnen de bouwsector.

Wat ga je studeren

Je bestrijkt gebieden inclusief de organisatie en het beheer van bouwprojecten; mensen en organisaties; financiële en juridische overwegingen; nieuwste informatietechnologie; economie; en gezondheid, veiligheid en milieu.

Hoe je het geleerd hebt

  • De cursus wordt gegeven door NTU-docenten, uitgenodigde beoefenaars en experts uit de industrie.
  • Onderwijzen en leren methoden omvatten lezingen, workshops, interactieve seminars en projecten.

Internationale excursie

Elk jaar hebben de MSc Construction Management studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale excursie.

De reis geeft een internationaal perspectief op de cursus en introduceert studenten voor enkele van de echte uitdagingen in de bouwsector. Eerdere bestemmingen waren onder meer Berlijn, Duitsland, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten en Hong Kong, China.

Bezoeken ter plaatse

We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de voortgang van de sector, dus we organiseren regelmatig bezoeken aan bouwplaatsen en nationale tentoonstellingen. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan een internationaal studiebezoek. Je wordt beoordeeld op de leerresultaten van elke module.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Er zijn verschillende beoordelingsmethoden, waaronder:

  • examens
  • opdrachten (inclusief essays, case studies, portfolio's en presentaties)
  • groepsprojecten
  • een proefschrift.

Carrière en inzetbaarheid

Je studeert af met verbeterde professionele en technische vaardigheden op management-, economisch, juridisch en zakelijk gebied.

Recente afstudeerbestemmingen zijn het National Grid, Balfour Beatty, Douglas Smith Construction Consultancy Ltd, Tower Surveys Ltd, Vinci Construction, EC Harris en nog veel meer. Afgestudeerden zijn ook gaan werken op internationale locaties zoals Gavankar Builders en Developers in India.

Werkzame rollen zijn projectmanager, bouwmanager en projectontwikkelaar.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

  • 2.2 honours degree in een gerelateerd onderwerp.

Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Internationale

Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet de eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

  • Als je een pre-sessie Engelse taalcursus moet volgen om aan de Engelse vereisten te voldoen, bezoek dan onze

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het VK op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, bezoek dan onze pre-mastercursussenpagina .

Diversen

Locatie: Stadssite

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019