MSc Construction Law & Dispute Resolution (DL)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

De bouwsector erkent steeds meer hoe belangrijk het is om geschillen efficiënt en snel op te lossen om commerciële relaties te onderhouden en de kasstroom binnen de sector te houden. Als u een professional bent die werkzaam is in de bouw, wetgeving of een gerelateerd gebied, zal deze cursus uw vermogen ontwikkelen om geschillen efficiënt te behandelen en zelfs op te lossen.

Belangrijke gebieden van onderzoek zijn onder meer Principles of Construction Law, Approaches to Dispute Resolution (inclusief arbitrage, arbitrage, bemiddeling) en Construction Claims.

De structuur en inhoud van ons onderwijs voldoen aan de examenvereisten van het Chartered Institute of Arbitrators op elk van zijn Pathways voor lidmaatschap - arbitrage, internationale arbitrage en constructiebeoordeling - van associate niveau tot fellowshipniveau.

Deze cursus biedt twee routes, afhankelijk van uw professionele achtergrond en kwalificaties. De MSc is ideaal als u afkomstig bent van een landmeetkundige en constructie-achtergrond, terwijl de LLM specifiek gericht is op diegenen die al een LLB-diploma bezitten (of een gelijkwaardige kwalificatie).

Voordelen van de cursus

Omdat er een wildgroei aan contracten, conflicten en geschillen in de bouwsector is, hebben veel professionals behoefte aan geavanceerde studie in dit gespecialiseerde vakgebied en zelfs om de status van dubbele kwalificatie na te streven. De cursus wordt ondersteund door een aantal lokale ervaren beoefenaars, waaronder bouwadvocaten, barristers, arbiters, beoordelaars en bemiddelaars van wie velen sleutelkantoren hebben in Leeds.

De cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Arbitrators en heeft banden met de Society of Construction Law.

De cursus wordt aangeboden via afstandsonderwijs. Deze online manier van leren is een geweldige manier om je carrière te verbeteren. Je kunt de eisen van je cursus in evenwicht houden met je dagelijkse verplichtingen, zodat je kunt blijven werken terwijl je leert. Je kunt studeren op een tijd en plaats die bij je past, en afstuderen met een kwalificatie van gelijke waarde als die je behaalt door te studeren op de campus. Je zult ook in staat zijn om onze Bibliotheek te gebruiken en toegang te krijgen tot de steun van onze deskundige academische staf, Student Hub en Student Wellbeing Team.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede klasse honours degree hebben in de verwante vakken van de Rechten of Bouwkunde, ten minste een tweede klasse graad in een niet-verwant onderwerp ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp waarvoor wordt gevraagd, of gelijkwaardige ervaring hebben of training, normaal vanuit de werkomgeving. Als alternatief kunnen aanvragers met een bedrijfslidmaatschap van een Chartered Professional Body op een gebied met betrekking tot constructie ook in aanmerking komen voor de cursus. Betrokken professionele instanties omvatten (maar zijn niet noodzakelijk beperkt tot): RICS, ICE, CIOB, RIBA, CIAT, BIFM, CIArb.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engels taalvereiste: IELTS 7.0 zonder vaardigheden onder 7.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je krijgt de academische opleiding die essentieel is om je carrière te ontwikkelen in arbitrage, arbitrage en bemiddeling, of als geschillenbeslechting of claimconsulent. Je cursus is specifiek ontworpen voor de bouwsector, maar veel van de geschillenbeslechtingsvaardigheden die je ontwikkelt, kunnen worden overgedragen naar andere sectoren.

  • Bouwadvocaat
  • Bouwvakman
  • contract Administrator
  • Claims Consultant

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Deeltijds studeren geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren. Daarom wordt ons collegegeld berekend met studiepunten. Elke module die je bestudeert, heeft een kredietpuntwaarde. De meeste onderwezen postdoctorale modules hebben een studiepuntwaarde van 20. Het collegegeld voor studenten van deze cursus bedraagt £ 855,4 voor elke module van 20 studiepunten. Voor modules met een andere kredietpuntwaarde kunnen hun kosten worden berekend door de kredietwaarde van de module te vermenigvuldigen met de kosten per kredietpunt van £ 42,77. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen in overeenstemming met de inflatie.

Internationale

Deeltijds studeren geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te leren. Daarom wordt ons collegegeld berekend met studiepunten. Elke module die je bestudeert, heeft een kredietpuntwaarde. De meeste onderwezen postdoctorale modules hebben een studiepuntwaarde van 20. Het collegegeld voor studenten van deze cursus bedraagt £ 855,4 voor elke module van 20 studiepunten. Voor modules met een andere kredietpuntwaarde kunnen hun kosten worden berekend door de kredietwaarde van de module te vermenigvuldigen met de kosten per kredietpunt van £ 42,77. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen in overeenstemming met de inflatie.

uitrusting

Bibliotheek

Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, zijn online toegankelijk op een tijd en plaats die bij u past, en de bibliotheek is 24/7 open als u wilt bezoeken. Ons externe team biedt ook gespecialiseerde ondersteuning voor studenten op afstandsonderwijs.

Toegewijd ondersteuningsteam

Alleen omdat je niet op de campus leert, hoef je niet alleen te leren - je krijgt de steun van een persoonlijke mentor samen met het Student Hub en Wellbeing Center van de universiteit. Ze staan ​​klaar om u advies te geven over alles, van academische kwesties tot stress en angst.

Virtuele leeromgeving

De DLO geeft je toegang tot cursusmateriaal zoals video's, e-books en andere documenten. Je gebruikt het ook om je opdrachten in te dienen en om feedback te ontvangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder