MSc Computing en technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2019/20): VK / EU: £ 6 990 Internationaal: £ 15.000

Het MSc Computing and Technology-programma is speciaal ontworpen om u in staat te stellen uw kennis op het gebied van informatica en IT en bredere digitale leiderschaps- en technologische onderwerpen bij te werken, uit te breiden en te verdiepen, om uw carrièremogelijkheden te verbeteren en te versnellen. Door het MSc in Computing and Technology af te ronden, kun je capaciteiten demonstreren op het gebied van de vakdiscipline Computing and Digital Technology.

Dit Masters-programma is ontworpen in overleg met partners uit de industrie om ervoor te zorgen dat u de nieuwste computerkennis opdoet die werkgevers in de hele sector nodig hebben. Afgestudeerden van het programma zullen uitgerust zijn om in verschillende loopbanen in de IT-industrie te werken of om door te stromen naar academische of onderzoeksgerichte carrières.

Leer methodes

Je wordt onderwezen door ervaren docenten en academici die hun industrie- en onderzoekservaring gebruiken om te demonstreren hoe de theorieën, hulpmiddelen, technologieën en methoden die je op het programma zult leren vertalen naar echte situaties. Het lesgeven vindt plaats in een mix van lezingen, workshops, labs, seminars en tutorials, in totaal tussen de 10-12 uur per week.

Er wordt ook verwacht dat je een onafhankelijke studie doet met gericht en zelfgestuurd leren, tussen 30-32 uur per week.

Technology Enhanced Learning (TEL) is ingebed in de cursus met hulpmiddelen zoals het e-learningportaal 'Blackboard' en elektronische leeslijsten die uw voorbereiding op seminars en onafhankelijk onderzoek begeleiden. Computerlabs uitgerust met software worden ook gebruikt voor praktische sessies.

Het programma wordt voor 100% beoordeeld via cursussen, inclusief het schrijven van kritische rapporten, praktische oefeningen, individueel werk, groepswerk en onderzoeksprojecten.

Er wordt veel nadruk gelegd op het ontwikkelen van je vermogen om een ​​Masters diploma te behalen. Als onderdeel van introductie word je volledig bekend gemaakt met de leermiddelen en ondersteuning die voor jou beschikbaar zijn. Er zullen ook wekelijkse academische ondersteuningssessies zijn om je zelfvertrouwen en vaardigheid als postacademische leerling op te bouwen. Je krijgt bij inductie ook een individuele begeleidingsleraar toegewezen. Je ontmoet deze tutor met regelmatige tussenpozen gedurende je studieperiode.

Carrières en verdere studie

Dit Masters-programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden van het programma worden uitgerust om te werken in verschillende carrières in de IT-industrie of om door te stromen naar academische of onderzoeksgeoriënteerde carrières. De kwalificatie is inderdaad bedoeld om uw vaardigheden en bekwaamheid in verschillende functies te verbeteren, waaronder rollen in leiderschap en management in IT, Software Engineer, Database Developer, Data Analyst, professional voor informatiebeveiliging, Business Analyst, om er maar een paar te noemen.

Standaard toegangseisen

  • Minimaal 2: 2 (tweede klas) honours degree van een Britse universiteit of gelijkwaardig.
  • Beroepskwalificaties met gelijkwaardige normen die belangrijke vereisten voor academisch onderzoek hadden, kunnen ook worden overwogen.

Als u niet aan de academische vereisten voldoet

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard academische vereisten maar die over een aanzienlijke ervaring in het werken binnen een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder