MSc Computer Vision, Robotica en Machine Learning

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Als je geïntrigeerd bent door kunstmatige intelligentie, de toepassing van robotica en machines maakt die kunnen 'zien', dan is deze mastercursus iets voor jou.

Onze MSc in Computer Vision, Robotics en Machine Learning wordt gegeven door academici van ons Centrum voor Vision, Speech and Signal Processing (CVSSP). Het centrum is internationaal erkend voor zijn onderzoek naar computer vision, multimedia signaalverwerking en machine learning. Met een diverse gemeenschap van meer dan 120 onderzoekers zijn ze een van de grootste en meest gerespecteerde onderzoeksgroepen in het Verenigd Koninkrijk.

143437_rsz_5436_university_library.jpgUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="143437_rsz_5436_university_library.jpg" />

Wat ga je studeren

Onze MSc in Computer Vision, Robotics en Machine Learning biedt u diepgaande training en praktische leerervaringen. Het is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in onderzoeksgerichte instellingen of baanbrekende technologiebedrijven die gespecialiseerd zijn in diepgaand en machinaal leren, robotica en automatisering, en beeld- en video-analyse.

In deze cursus onderzoekt u geavanceerde benaderingen van computer vision en machine learning voor beeld- en video-analyse, evenals methoden voor beeldverwerking op laag niveau. Je krijgt ook de mogelijkheid om je programmeervaardigheden aanzienlijk uit te breiden via de projecten die je kiest aan te nemen.

Studeer en werk in het buitenland

Er kunnen mogelijkheden zijn om waardevolle Europese ervaring op te doen door te werken of onderzoek te doen in het buitenland tijdens je opleiding of kort daarna. Het is mogelijk om dit in de zomerperiode te doen met een Erasmus-beurs die werkt aan je proefschrift of als pas afgestudeerde. Om in aanmerking te komen moet je Erasmus-stage minimaal twee maanden duren.

Voorzieningen, uitrusting en ondersteuning

Een aantal van de modules op onze cursus worden ondersteund door laboratoriumklassen waar u praktijkervaring kunt opdoen met kunstmatige intelligentieprogrammering en uw praktische vaardigheden in het ontwerp van robotapparatuur kunt ontwikkelen.

We bieden computerondersteuning met gespecialiseerde software die tijdens de cursus nodig is, bijvoorbeeld MATLAB. De gemeenschappelijke ruimte voor studenten van de faculteit wordt ook gedekt door het open access draadloze netwerk van de universiteit, waardoor het een zeer populaire locatie is voor individueel en groepswerk met behulp van laptops en mobiele apparaten.

Gespecialiseerde experimentele en onderzoeksfaciliteiten, voor computationeel veeleisende projecten of die waarvoor speciale apparatuur nodig is, worden geleverd door Surrey's Center for Vision, Speech and Signal Processing.

Industriële samenwerkingen

We putten uit onze ervaring in de sector om ons onderwijs te informeren en te verrijken en theoretische onderwerpen tot leven te brengen. Onze industriële samenwerkingen omvatten:

  • Projecten voor onderzoek en technologieoverdracht met industriële partners zoals de BBC, Foundry, LionHead en BAE
  • Een aantal van onze academici bieden MSc-projecten aan in samenwerking met onze industriële partners.

143440_rsz_dsc_8895.jpg

Onderzoek

Het Centrum voor visie, spraak en signaalverwerking van onze afdeling is internationaal bekend, met meer dan 120 onderzoekers die werkzaam zijn op het gebied van deep learning, computer vision, signaalverwerking en robotica. Hun vooruitstrevende onderzoek wordt weerspiegeld in de cursusinhoud, die regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen. Uniek is dat ons robotica-materiaal integreert met Surrey Space Center, voortbouwend op onze specialismen van ruimterobotica.

Graduate prospects

Bij Surrey hebben we banden met innovatieve bedrijven op het gebied van machine learning, computer vision en gaming, waaronder Sony, Microsoft en de bredere industrie, waar vaardigheden zoals diep leren erg in trek zijn.

Toelatingseisen

Een minimum van een Britse graad van 2: 2 in computerwetenschappen, elektronische engineering, wiskunde of natuurkunde, of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie. We zullen ook relevante diplomavakken of belangrijke relevante werkervaring overwegen als je niet aan deze vereisten voldoet.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder