MSc Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Computer Science is een verhelderende cursus die is ontworpen om studenten voor te bereiden op een veelvoud aan carrières in de informatica-sector. Studenten leren alle aspecten van computerprogrammering en -ontwerp, en verwerven vaardigheden om een breed scala aan ondernemingen op het gebied van informatica mogelijk te maken.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Overzicht

Het MSc Computer Science-programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een verscheidenheid aan carrières in de informatica en combineert zowel computergebruik als belangrijke toepassingsdomeinen, waardoor u uw brede kennis in het veld kunt vergroten terwijl u zich concentreert op een van een reeks curriculaire specialisaties. De graad wordt gegeven op de centrale campus van het College in Londen, via een hybride lesmethodologie.

Dit programma combineert zowel computer- als toepassingsdomeinen, waardoor studenten hun brede kennis in het veld kunnen vergroten, terwijl ze zich richten op een breed scala aan disciplines, waaronder de ontwikkeling van mobiele applicaties, algoritmen, webontwikkeling en kunstmatige intelligentie. Met deze MSc Computer Science kun je:

 • Blijk geven van vaardigheid in het ontwerpen, implementeren en testen van software;
 • Vaardigheden en ervaring tonen in het werken in kleine teams;
 • Pas algoritmische en theoretische computerwetenschappelijke principes toe om computerproblemen uit verschillende toepassingsgebieden op te lossen;
 • Aantonen van het vermogen om competenties te leren en te ontwikkelen in gespecialiseerde of opkomende informatica.

139697_NU.jpg

Het MSc Computer Science-programma aan het New College of the Humanities is gebaseerd op het gevestigde Master of Science in Computer Science (MSCS) -programma dat wordt aangeboden door het Khoury College of Computer Sciences aan de partnerinstelling van het College, Northeastern University.

Structuur

De MSc Computer Science van het College is een programma met 180 studiepunten.

Deeltijdstudie

De masteropleiding kan gedurende twee jaar in deeltijd worden gevolgd. Deeltijdstudenten volgen dezelfde lessen als hun voltijdse collega's en nemen elk academiejaar 50% van de studielast voor hun rekening.

Onze masteropleidingen zijn veeleisend en we adviseren studenten dat, als ze van plan zijn om naast de cursus te werken, hun werk flexibel van aard moet zijn. We zullen echter met studenten werken, waar mogelijk rekening houdend met hun individuele omstandigheden en behoeften, om flexibel om te gaan met onze voorzieningen.

Carrièreontwikkeling

Afgestudeerden van het Amerikaanse programma hebben succes gevonden in een breed scala aan carrières, waaronder:

 • Software Development Engineer bij Amazon
 • Consultant bij Deloitte
 • Software Engineer bij Microsoft
 • Full Stack Developer bij Cartera Commerce, Inc.

cursussen

Kern vakken

 • Programma Ontwerp Paradigma
 • Inleiding tot databasebeheer
 • algoritmes
 • Fundamenten van softwareontwikkeling
 • Webontwikkeling
 • Grondslagen van kunstmatige intelligentie
 • Mobiele applicatie-ontwikkeling
 • Schaalbare gedistribueerde systemen bouwen
 • Eindproject - cursus in ontwikkeling

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de MSc Computer Science aan NCH London.

Afgestudeerden Aanbiedingen worden meestal gedaan aan kandidaten met een bachelordiploma (of gelijkwaardig) in de informatica of aanverwante technische discipline. Elke aanvrager wordt op individuele basis beoordeeld aan de hand van zijn aanvraag, een referentie en persoonlijke verklaring.
Professionals NCH verwelkomt aanvragen van volwassen studenten die mogelijk al een tijdje geen onderwijs hebben gevolgd en een gelijkwaardige professionele ervaring hebben.

Voor internationale studenten

Engelse taalvereisten Meestal hebben we een IELTS-score van 7,0 (inclusief 6,5 in elk onderdeel) of gelijkwaardig nodig.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Lees Minder