MSc Computer Science - Track Optimization in Operations Research

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het programma is sinds september 2009 open voor Engelssprekende studenten. Alle colleges gepland in Master 2 (semester 3) worden in het Engels gegeven.

Toegekende graad: Master of Science in Computer Science
Programmaduur: 2 jaar (M1 en M2)
Startdatum: sept. (Semesters 1 en 3) en febr. (semesters 2 en 4)
Wijze van studeren: voltijds
Taal: Frans in M1, Engels in M2
Collegegeld: 462 euro (2012-2013)

Doelen

Het doel is om hoogwaardige specialisten van Computer Science op te leiden in het domein van Operations Research en in het bijzonder in Algorithmics en Optimization, evenals in hun toepassingen in bioinformatica, robotica, productie en logistieke systemen.

De cursussen omvatten professionele en onderzoekstraining. De ambitie van het programma is studenten de nodige kennis te geven om softwareoplossingen op het gebied van optimalisatie te specificeren, te ontwerpen, te implementeren en te integreren die tegemoet komen aan specifieke behoeften en uitdagingen van onze samenleving in een breed scala van sectoren zoals gezondheid, transport en duurzame ontwikkeling. , communicatie, energie, etc.

De toekomstige afgestudeerden zullen in staat zijn om een Ph.D. positie of positie in IT-engineering, logistiek, resourceplanning en op de lange termijn om een adviseur te worden van oplossingen voor besluitondersteuning.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Université de Nantes has never stopped moving forward. Faced with today’s challenges we constantly reinvent ourselves. In the last 50 years, Université de Nantes has taken training and research to the ... Lees meer

Université de Nantes has never stopped moving forward. Faced with today’s challenges we constantly reinvent ourselves. In the last 50 years, Université de Nantes has taken training and research to the highest level and, in 2015 took a spot in the Times Higher Education World University Ranking. Université de Nantes is ranked among the top 25 French universities. In these 50 years, we have considerably progressed. Lees Minder
Nantes , Hanoi , Brussel , Saint-Nazaire + 3 Meer Minder