MSc Cognitieve psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Toepassing sluitingsdatum: 31 augustus

Door onze MSc in de Cognitieve Psychologie te bestuderen, krijg je toegang tot geavanceerde training met gespecialiseerde cognitieve neurowetenschappelijke methoden zoals EEG en eye-tracking, onderzoeksontwerp en statistiek, en de mogelijkheid om een reeks hedendaagse bevindingen in de cognitieve psychologie te verkennen met onze deskundige academici in een vriendelijke kleine groepsomgeving.

Belangrijk is dat u direct betrokken bent bij baanbrekend onderzoek dat is afgestemd op uw interesses en ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

De belangrijkste kenmerken van uw MSc-programma in de psychologie omvatten:

 • Sterke focus op je ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden gedurende de cursus om je te helpen je carrièredoelen na te streven
 • Mogelijkheden om uw persoonlijke interesses na te streven met deskundige ondersteuning
 • Een breed scala aan methoden voor onderzoeksmethoden om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid te maximaliseren
 • Kleinegroepspecialist die lesgeeft op het door u gekozen vakgebied van onderzoek-actieve docenten
 • Een groot cohort van MSc-studenten die de kernmodules delen, biedt een levendige en ondersteunende leeftijdsgroep

Hoe de cursus wordt gegeven

Onze MSc Psychology-programma's zijn ontworpen om een levendige en collaboratieve peer-cultuur onder onze MSc-studenten te bevorderen.

Verschillende van onze modules worden gedeeld door alle vier onze MSc-psychologieprogramma's. We weten ook dat het van vitaal belang is dat je de geavanceerde gespecialiseerde vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om carrière te maken op het door jou gekozen vakgebied. Gedurende je MSc-opleiding word je gesteund en aangemoedigd om je werk te focussen om je te helpen diepgaande verkenningen uit te voeren van je specialistische onderwerpen en persoonlijke interesses.

Je volgt een dubbel gewogen Advanced Study-module in Cognitive Psychology (30 studiepunten).

De module ontwikkelt de kennis en kritisch inzicht van studenten over klassieke en zich ontwikkelende gebieden van cognitieve psychologie en cognitieve neurowetenschappen. Indicatieve onderwerpen zijn aandacht, executief functioneren, geheugen (korte en lange termijn), valse herinneringen, cognitieve neuropsychologie, cognitieve veroudering, gezichts- en objectperceptie, emotie-besmetting, neuroimaging, psychobiologie en metacognitie.

Academische toelatingseisen

Deze cursus staat open voor afgestudeerden met een eerste of bovenste tweederangs graad in psychologie (of een verwante discipline met wat psychologiestudie) of een equivalent daarvan.

Toetredingsvereiste voor de Engelse taal voor internationale studenten

IELTS 6.5 overall met een minimum van 6.0 in elke subtest. De universiteit accepteert ook een reeks internationaal erkende Engelse testen.

Careers

Afgestudeerden van ons programma zullen goed voorbereid zijn op een reeks van loopbanen in toegepaste en onderzoeksdomeinen. Deze omvatten gewoonlijk, maar zijn niet beperkt tot:

 • Voorbereiding voor doctoraatsstudie in de cognitieve psychologie / neurowetenschap
 • Voorbereiding op verdere training in klinische neuropsychologie
 • Loopbanen in industrieel onderzoek (bijvoorbeeld ontwerp van de gebruikersinterface, testen van producten, menselijke factoren)
 • Onderzoeksmedewerker / loopbaanondersteuning in universiteiten en industrie
 • Advies voor gegevensanalisten / gegevensanalyse
 • Gedragswetenschappen (bijv. Overheid, militairen)
 • Assistent psycholoog (NHS) en ondersteunende posities voor hersenletsel

De universiteit heeft een Carrière- en Employability-team dat je kan adviseren en begeleiden over je toekomstige carrière. Het team biedt gespecialiseerde workshops aan, bijvoorbeeld 'Opties met postdoctorale studie' en doorgaan met je doctoraat ', en kan je ook individueel ontmoeten om begeleiding en ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van je carrière. We houden ook regelmatig carrièrebeurzen op de campus en informele evenementen waar je werkgevers kunt ontmoeten. U krijgt ook toegang tot onze database met vacatures en digitale bronnen, zoals online psychometrische tests.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lees meer

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Lees Minder