MSc Civiele Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De faculteit Civiele Techniek is een van de grootste faculteiten van de Cracow University of Technology van Cracow University of Technology en behoort ook tot de meest prominente Poolse faculteiten die toekomstige civiele ingenieurs opleiden. Onze faculteit biedt 14 specialisaties, waaronder bouw- en constructieconstructies, wegenbouwkunde, spoorwegtechniek, mechanica van materialen en constructies, bruggen en ondergrondse constructies, technologie en bouwbeheer.

Toen Polen in 2004 tot de Europese Unie toetrad, kregen studenten en onderzoekers nieuwe mogelijkheden voor academische uitwisselingen, evenals studeren in het Engels aan universiteiten in het buitenland. Tegenwoordig hebben studenten van de faculteit Civiele Techniek zowel kennis van de technische vakken als een goede kennis van het Engels.

Vermeldenswaard is dat het behalen van de CUT (studies in het Engels) de mogelijkheid biedt om een bouwvergunningaanvraag in te dienen nadat aan bepaalde wettelijke vereisten is voldaan. Na een praktijkperiode van twee jaar krijgen de afgestudeerden ook de kans om een ingenieursdiploma van de Europese Unie aan te vragen, dat in alle landen van de Europese Unie wordt gehonoreerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Cracow University of Technology offers many variants of study. Current educational offer of CUT covers 25 graduate studies of I and II degree among 7 faculties. At 4 faculties studies are availabl ... Lees meer

The Cracow University of Technology offers many variants of study. Current educational offer of CUT covers 25 graduate studies of I and II degree among 7 faculties. At 4 faculties studies are available in English language. Lees Minder
Kraków , Warschau + 1 Meer Minder