MSc Civiele Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Van het bouwen van bruggen tot het onderhouden van transportnetwerken, civiel ingenieurs lopen achter enkele van de belangrijkste vorderingen in de manier waarop we omgaan en functioneren als een samenleving.

Engineering in zijn vele vormen levert al een belangrijke bijdrage aan het BBP van het VK (bruto binnenlands product). Met ambitieuze bouw- en infrastructuurprojecten in de pijplijn en een chronisch woningtekort zal dit alleen maar groeien.

Een ongekend tekort aan vaardigheden in de sector betekent echter dat de vraag naar ervaren civiel-ingenieurs kritieke niveaus heeft bereikt.

Deze cursus is ideaal voor afgestudeerden van een technische discipline die hun bestaande kennis over een aantal specialistische vakgebieden willen ontwikkelen.

Er is veel vraag naar uw ervaring en expertise. En als u ervoor kiest om professioneel in te schrijven als een gecharterde ingenieur bij het afstuderen, verhoogt u uw carrièremogelijkheden en inkomstenpotentieel, evenals uw status binnen de branche.

Waarom deze cursus studeren?

Deze master zal je uitrusten met geavanceerde mogelijkheden en diepgaande kennis in verschillende civieltechnische disciplines - van materialen en structuren tot geotechniek, water- en constructiebeheer.

Je ontwikkelt en past de analytische, besluitvormings- en kritisch denkvaardigheden toe die nodig zijn om uit te blinken in het veld, en vergroot je kennis op vitale gebieden zoals mechanica, geotechniek en bruggenbouw.

Je onderzoekt kwesties van wereldwijd belang in civiele techniek en management, en onderzoekt trends in de engineering- en bouwsector.

Waarom UWE Bristol?

Ons deskundig onderwijzend personeel is actief in onderzoek of consultancy, zodat uw leren wordt geïnformeerd door de nieuwste inzichten.

U profiteert van onze banden met grote werkgevers in de industrie, waaronder Arup, het Environment Agency, Highways England, Wessex Water en Bristol Waste.

Je leert standaardsoftware te gebruiken en praktische ervaring op te doen in onze goed uitgeruste laboratoria. En luister naar presentaties door technische professionals te bezoeken om meer te weten te komen over de branche en carrièremogelijkheden.129472_pexels-photo-268362.jpeg Pixabay / Pexels

Inhoud

Je gaat studeren (het aantal is afhankelijk van je kredietwaardigheid):

  • Masters Project
  • Geavanceerde bodemmechanica
  • Niet-lineaire structuuranalyse
  • Geavanceerde bouwmaterialen en technologie
  • Bruggenbouw
  • Geavanceerde water- en afvalwatertechniek
  • Project Management Principes
  • BIM in ontwerpcoördinatie
  • Transport Infrastructuur Engineering.

Deze structuur is alleen voor voltijdstudenten. Part-time studenten bestuderen dezelfde modules, maar het leveringspatroon zal anders zijn.

De universiteit verbetert voortdurend ons aanbod door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, ervoor te zorgen dat het curriculum up-to-date blijft en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan resulteren in veranderingen in de cursus. Als er wijzigingen in uw cursus zijn goedgekeurd, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Leren en onderwijzen

Je leert via verschillende lezingen, tutorials, workshops, seminars, projectwerk, excursies en praktische practica.

Cursusmodules zullen uw bestaande kennis van kritieke onderwerpen uitbreiden en uitdagen, en u voorbereiden op een zelfverzekerde start van uw carrière.

Gedurende de cursus ontwikkel je robuuste projectmanagementprincipes die je een voorsprong geven wanneer je nieuwe opdrachten in het veld uitvoert.

Met academisch personeel en studentenadviseurs beschikbaar om ondersteuning te bieden als onderdeel van onze pastorale zorgregeling, kunt u ook verzekerd zijn van onze hulp en begeleiding tijdens de cursus.

Leer tijd

Je kunt deze cursus fulltime volgen over een jaar of parttime over twee jaar.

Als voltijdstudent volg je 15 uur per week lesactiviteiten en zet je 30 uur per week extra in voor zelfstandig leren.

Van deeltijdstudenten wordt verwacht dat ze 7,5 uur per week lesactiviteiten bijwonen en 15 uur zelfstandig leren.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van onderzoeken, cursussen en portefeuilles. Sommige modules omvatten ook technische projectmatige examens.

Veldwerk

Sitebezoeken zullen uw leerervaring verbeteren en kunnen bijdragen aan beoordelingen, bijv. Onderdeel van de Bridge Engineering-module is het uitvoeren van veldwerk op bestaande bruggen.

Studiefaciliteiten

Je studeert in moderne faciliteiten met nieuwe studio's, leslokalen en volledig uitgeruste laboratoria voor praktijkonderzoek.

Krijg toegang tot onze industriële computerlaboratoria, computerruimtes en computer-aided design (CAD) suites.

Modelleer en test waterafvoer, kaartlocaties en ontwerpstructuren met behulp van de nieuwste geografische informatiesystemen (GIS) en statistische software.

Onderzoek en test theorieën in onze hydraulica-laboratoria en bouw en evalueer structuren in onze beton- en fysica-laboratoria.

Toelatingseisen

Normaal gesproken hebben we een graad van 2: 2 of hoger nodig in Civiele techniek of een verwante discipline.

We kunnen sollicitanten overwegen die niet voldoen aan de normale toelatingseis, maar wel relevante beroepservaring of kwalificaties hebben. In uw aanvraag moet u uw professionele ervaring en kwalificaties gedetailleerd beschrijven.

Engelstalige ondersteuning

Als je voldoet aan de academische vereisten, maar extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheden op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een van onze pre-zittingen Engelse cursussen volgen. Studenten die de pre-zittingen met succes hebben afgerond, kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder een IELTS of gelijkwaardig te hernemen.

Loopbaan / verdere studie

Met deze cursus kunt u de status Chartered Engineer (CEng) bereiken. Een hoog aangeschreven kwalificatie, het toont aan collega's en werkgevers dat je je bekwaamheid en toewijding hebt bewezen door studie en praktijk van meerdere jaren.

De vraag naar afgestudeerden met deze kwalificatie geeft je een competitieve plaats op de arbeidsmarkt, evenals diverse carrièremogelijkheden.

Van het beheren van bouwprojecten als bouwingenieur tot het plannen van massadoorvoersystemen als transportingenieur, u vindt verschillende carrièremogelijkheden voor u, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder