MSc Civiele Techniek en Bouwmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Moderne professionals in de civiele techniek vereisen vaak een uitgebreide kennis van bouwmanagement vanwege de strategische voordelen die dit kan opleveren voor zowel individuen als projectteams. Naarmate de industrie competitiever wordt, eisen organisaties en hun klanten steeds vaker naar de combinatie van tijd, kosten en kwaliteitsgaranties die goede projectmanagementpraktijken bieden. Bovendien erkent de industrie nu dat er behoefte is aan ingenieurs om gespecialiseerde technische kennis te verwerven die een aanvulling vormt op hun academische en professionele achtergrond.

Het MSc / Postgraduate Diploma in Civiele Techniek en Bouwmanagement biedt studenten een combinatie van cursussen die zijn ontworpen om hun kennis en begrip van geavanceerde civiele techniek en moderne bouwmanagementtheorie en -praktijk te verbeteren.

Professionele erkenning

Deze MSc Civiele Techniek

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus aanwezig te zijn.

Cursusinhoud

Het MSc / Postgraduate Diploma in Civiele Techniek en Bouwmanagement biedt studenten een combinatie van cursussen die zijn ontworpen om hun kennis en begrip van geavanceerde civiele techniek en moderne bouwmanagementtheorie en -praktijk te verbeteren.

De programmastructuur bestaat uit 8 optionele vakopleidingen (studenten kiezen minimaal twee Construction Management (CM) -cursussen en minimaal vijf technische Civil Engineering (tCE) -cursussen). Op dit moment wordt hieronder het aanbod van beschikbare cursussen weergegeven. MSc-studenten voltooien ook een onafhankelijk onderzoeksproject en een proefschrift.

Semester 1

 • Projectmanagement: theorie en praktijk (CM)
 • Waarde- en risicobeheer (CM)
 • Ground Engineering (tCE)
 • Environmental Hydrology (tCE)
 • Earthquake Engineering (tCE)
 • Duurzaamheid in civiele techniek (niet-technisch)

Semester 2

 • Projectbeheer: strategische kwesties (CM)
 • Bouw Financieel Management (CM)
 • Water en afvalwaterzuivering (tCE)
 • Watervoorziening systeemanalyse (tCE)
 • Ontwerp en analyse van hoge staalgebouwen (tCE)
 • Foundation Engineering (tCE); alleen overdag bezorging op werkdagen
 • Analyse van onbepaalde structuren (tCE); alleen overdag bezorging op werkdagen

project

Na het succesvol afronden van de aangeleerde elementen, beginnen MSc-studenten aan een onafhankelijk onderzoeksproject dat leidt tot de productie van een proefschrift. Om in aanmerking te komen voor de toekenning van de MSc, moet de student een voldoende hebben behaald voor het proefschrift.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad