MSc Business with Entrepreneurship

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2019/20): VK / EU: £ 9.000 Internationaal: £ 15.000

Overzicht

Bent u op zoek naar een bedrijfsgerichte Masters-graad die uw inzetbaarheid zal vergroten? De MSc Business met Entrepreneurship natuurlijk ontwikkelt brede zakelijke vaardigheden, terwijl ook het aanbieden van een specialist Pathway in ondernemerschap die begint na het eerste semester.

Gespecialiseerde modules behandelen het proces en de praktijk van ondernemerschap en hedendaagse kwesties in ondernemerschap. De cursus culmineert in een proefschrift of, indien gewenst, in een Masters-project. Deze cursus zal je een zeer gewilde kandidaat maken omdat werkgevers graag mensen willen rekruteren die middelen bijeen kunnen brengen om doorbraken te veranderen en nieuwe initiatieven te nemen.

Belangrijkste feiten

  • Newcastle Business School maakt deel uit van een selecte groep van business schools wereldwijd, na accreditatie door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) in business en accounting - de eerste in Europa die de dubbele accreditatie behaalt
  • Na voltooiing van je programma kom je in aanmerking voor de QA Professional Pathways programma's waarmee je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen met een van de grootste leveranciers van IT- en projectmanagementtrainingen in het VK
  • Er is geen vereiste om zaken of ondernemerschap op het niet-gegradueerde niveau te hebben gestudeerd

Wat zal ik studeren?

De kennis die u opdoet, zal waardevol zijn als ondernemer of werknemer in zowel startups als gevestigde organisaties. Werkgevers willen graag mensen werven die middelen bijeen kunnen brengen om doorbraken te veranderen en nieuwe initiatieven te nemen.

Dit programma is ook beschikbaar als MSc Business with Entrepreneurship with Advanced Practice, inclusief een stage of project.

Hoe kan ik lesgeven en beoordelen?

Je docenten zullen een verscheidenheid aan lesmethoden gebruiken, waaronder lezingen, seminars, probleemgestuurde workshops, casusbesprekingen, praktische activiteiten, groepswerk en tutorials. Om het essentiële leren dat buiten formele contactsessies moet plaatsvinden te vergemakkelijken, zullen er tijdens elke module gerichte leertaken plaatsvinden.

Onze beoordelingsstrategie is gebaseerd op ons begrip dat iedereen verschillende behoeften, sterke punten en enthousiasme heeft. Beoordeling is gebaseerd op cursussen en onze methoden zullen essays, rapporten, groepswerk, presentaties en de masterproef omvatten.

Carrières en verdere studie

Aan het einde van deze cursus bent u in een uitstekende positie om een ​​aanvraag in te dienen voor afgestudeerde opleidingsprogramma's en afgestudeerde rollen of om uw eigen bedrijf te starten. Werkgevers waarderen ondernemersvaardigheden en willen graag afgestudeerden aannemen met ondernemersgeest, met name voor rollen in consultancy, verkoop en marketing. Als u besluit om uw eigen bedrijf op te starten (of door te gaan), is het goed om te weten dat de gecombineerde omzet van de startups van onze afgestudeerden hoger is dan die van andere Britse universiteiten.

Wat je ook doet, je hebt de overdraagbare vaardigheden die werkgevers van een Masters-afgestudeerde van Northumbria University verwachten. Deze omvatten het vermogen om complexe kwesties aan te pakken door middel van conceptualisering en het uitvoeren van onderzoek, het vermogen om bij te dragen aan nieuwe processen en kennis, en het vermogen om afgewogen beoordelingen te formuleren bij het beschouwen van onvolledige of dubbelzinnige gegevens.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder