Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14,500

Werken in een grote, moderne, internationale organisatie, een middelgroot bedrijf of zelfs een kleine startende onderneming vereist een scala aan zakelijke mogelijkheden. De meest waardevolle werknemers zijn degenen die niet alleen een gedegen kennis hebben van en inzicht hebben in de verschillende onderdelen van een bedrijf, maar ook diegenen die snel leren en teamspelers zijn met leiderschapspotentieel.

Het MSc Business met International Management-programma geeft studenten zowel de algemene zakelijke kennis en inzicht als de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een breed scala aan rollen. Het programma is ontwikkeld voor pas afgestudeerden in niet-zakelijke disciplines die een zakelijke dimensie wilden toevoegen aan hun bachelor-specialisme.

Het programma is ontworpen rond verplichte modules die alle Business Pathways gemeenschappelijk hebben, waaronder algemene bedrijfsfuncties, strategisch management en organisatorische analyse. Bij het voltooien van deze modules was het programma erop gericht je competentie te ontwikkelen in het begrijpen en toepassen van strategisch bewustzijn, je leiderschapspotentieel en de theorie en praktijk van internationale bedrijven.

Het tweede semester biedt de mogelijkheid om je te specialiseren in internationaal management, waar je zaken als marketing en de gespecialiseerde managementvaardigheden die nodig zijn voor deze geglobaliseerde omgeving, zult onderzoeken. Het derde en laatste semester zal zich concentreren op het voltooien van je onderzoek en het schrijven van je proefschrift. U krijgt een persoonlijke onderzoeksleider toegewezen, een academicus die gedurende uw gehele proefschrift ondersteuning biedt. U moet een beoordeeld onderzoeksvoorstel indienen voordat u aan het proefschrift zelf begint.

Afgestudeerden op het programma hebben zich aangesloten bij een breed scala van bedrijven, waaronder afgestudeerde opleidingsprogramma's, terwijl een aanzienlijk aantal afgestudeerden weer aan het werk zijn gegaan voor een familiebedrijf of zelfs hun eigen bedrijf hebben opgestart.

De cursus is ook beschikbaar als MSc Business International Management met Advanced Practice, die ofwel een stage of een project omvat waardoor je de ervaring van de werkomgeving krijgt en waardevolle kansen om je leren in de praktijk te brengen. De stage vindt plaats tussen je tweede en laatste semester en het kan betaald of onbetaald zijn.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is ontwikkeld voor pas afgestudeerden in niet-zakelijke disciplines die een zakelijke dimensie wilden toevoegen aan hun bachelor-specialisme.

Standaard invoer

Een eerste graad, gelijk aan een 2.2 honours classificatie. Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen. Plus een van de volgende:

  • Internationale / Engelse taalvereisten:
  • Internationale kandidaten moeten beschikken over een van de volgende Engelstalige kwalificaties met cijfers zoals hieronder weergegeven.
  • Een British Council International English Language Testing System (IELTS) -score van 6,5 (of hoger) met een minimumscore voor elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken van 5,5
  • Pearson Academische score van 62 (of hoger) met een minimum score in elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken 51
  • De universiteit accepteert ook veel andere Engelse taalkwalificaties en als u vragen heeft over onze vereisten voor de Engelse taal, neemt u dan contact op met het International Admissions Office en wij helpen u graag verder.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op July 11, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?

Hear from our students - Bhavishya Thareja