Startdata: september, januari, juni

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14,500

Werken in een grote, moderne, internationale organisatie, een middelgroot bedrijf of zelfs een kleine startende onderneming vereist een scala aan zakelijke mogelijkheden. De meest waardevolle werknemers zijn degenen die niet alleen een gedegen kennis hebben van en inzicht hebben in de verschillende onderdelen van een bedrijf, maar ook diegenen die snel leren en teamspelers zijn met leiderschapspotentieel.

Het MSc Business Marketing met Management-programma geeft studenten zowel de algemene zakelijke kennis en inzicht als de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een breed scala aan rollen.

Het MSc met Marketing Management-programma biedt studenten zowel uitzonderlijke algemene zakelijke kennis en inzichten als de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om door te groeien naar een breed scala aan rollen.

Het programma is ontworpen rond verplichte modules die voor al onze activiteiten Pathways , betreffende de algemene zakelijke functies, strategisch management en organisatie-analyse. Bij het voltooien van deze modules wil het programma je competentie ontwikkelen in het begrijpen en toepassen van strategisch bewustzijn, je leiderschapspotentieel en het begrijpen van de theorie en praktijk van internationale bedrijven.

In het tweede semester krijg je de kans om je te specialiseren in Marketing Management, dieper ingaat op de strategische rol van marketing binnen organisaties. Tijdens dit programma bouw je de vereiste kennis en vaardigheden op om het vermogen van organisaties om concurrerende marketingstrategieën te ontwikkelen en implementeren strategisch te analyseren. U krijgt een persoonlijke onderzoeksleider toegewezen, een academicus die gedurende uw gehele proefschrift ondersteuning biedt. U moet een beoordeeld onderzoeksvoorstel indienen voordat u aan het proefschrift zelf begint.

Afgestudeerden van dit programma hebben zich aangesloten bij een breed scala van bedrijven, waaronder afgestudeerde opleidingsprogramma's, terwijl een aanzienlijk aantal afgestudeerden zijn teruggegaan naar familiebedrijven of zelfs hun eigen bedrijf hebben opgericht.

Deze cursus is ook beschikbaar als MSc Business met International Management met Advanced Practice, die ofwel een stage of een project omvat, waardoor je werkervaring krijgt en een waardevolle kans om je leren in de praktijk te brengen. De stage vindt plaats tussen je tweede en laatste semester en het kan betaald of onbetaald zijn.

Wie zou deze cursus aanpassen?

Ons succesvolle 'Business with ...'-programma is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een kennismaking met de bedrijfswereld, terwijl ze de kans krijgen om belangrijke zakelijke onderwerpen te combineren met de studie van een specialisme- Pathway , in dit geval Management. Deze cursus biedt ultieme flexibiliteit voor studenten die graag de zakenwereld willen betreden.

Standaard invoer

Een eerste graad, gelijk aan een 2.2 honours classificatie. Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen. Aangezien er tijdens het programma statistieken worden bijgehouden, moeten aanvragers over een wiskundekwalificatie beschikken die gelijkwaardig is aan een GCSE-graad B. Plus een van de volgende:

  • Internationale / Engelse taalvereisten:
  • Internationale kandidaten moeten beschikken over een van de volgende Engelstalige kwalificaties met cijfers zoals hieronder weergegeven.
  • Een British Council International English Language Testing System (IELTS) -score van 6,5 (of hoger) met een minimumscore voor elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken van 5,5
  • Pearson Academische score van 62 (of hoger) met een minimum score in elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken 51
  • De universiteit accepteert ook veel andere Engelse taalkwalificaties en als u vragen heeft over onze vereisten voor de Engelse taal, neemt u dan contact op met het International Admissions Office en wij helpen u graag verder.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op July 11, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?

Hear from our students - Sara Fawad