MSc Business met Marketing Management met Advanced Practice

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Als onderdeel van ons populaire assortiment 'Business with' Masters-programma's, is het MSc Business met Marketing Management met Advanced Practice-programma ontworpen om u inzicht te geven in de strategische rol van marketing binnen organisaties. Tijdens deze cursus bouwt u de vereiste kennis en vaardigheden op om organisaties strategisch te analyseren en evalueren om concurrerende marketingstrategieën te ontwikkelen en implementeren.

Leer methodes

Deze cursus wordt onderwezen met behulp van een aantal methoden, waaronder: lezingen, seminars en workshops, waar je je kennis van de wereldwijde activiteiten van vandaag zult ontwikkelen. Er wordt van u verwacht dat u deelneemt aan verder onafhankelijk onderzoek, gericht op gericht en zelfgestuurd leren, om uw kennis verder op te bouwen.

Technology Enhanced Learning (TEL) is ingebed in de cursus met hulpmiddelen zoals het e-learningportaal 'Blackboard' en elektronische leeslijsten die uw voorbereiding op seminars en onafhankelijk onderzoek begeleiden.

Wat zal ik bestuderen?

Het programma is ontworpen rond een reeks modules die gemeenschappelijk zijn voor al onze 'Business with' Masters Pathways . Deze modules omvatten algemene zakelijke functies, strategisch management en organisatorische analyse, het ontwikkelen van uw strategisch bewustzijn, leiderschapspotentieel en begrip van de theorie en praktijk van internationale bedrijven. In het tweede semester krijg je de kans om je te specialiseren in Marketing Management.

Het Advanced Practice-onderdeel van dit programma stelt je in staat om je studie uit te breiden met een stage of een toegepast groepsconsultancyproject dat werkt met een echte organisatie voor een live bedrijfsprobleem, waardevolle werkervaring en zakelijk inzicht ontwikkelt.

Deze optie biedt de mogelijkheid om drie maanden lang belangrijke werkervaring en inzetbaarheidsvaardigheden in een professionele werkomgeving te verwerven. Mogelijk kunt u dit over meer dan één semester verlengen in gevallen waar het grenst aan een vakantieperiode. Ondersteuning wordt geboden om te helpen bij het vinden van kansen en om het CV van de sollicitant te perfectioneren, maar uiteindelijk ligt het aan de student om de stageplaats te beveiligen.

Standaard toegangseisen

Een eerste graad, gelijk aan een 2: 2 (tweede klas) graad van eer van een erkende universiteit of een equivalent daarvan, voor elk onderwerp.

Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u niet aan de academische vereisten voldoet

Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de toegangscriteria, neem dan contact met ons op, ons team zal u kunnen adviseren.

Je kunt ook in aanmerking komen voor onze Pre-Masters-cursussen. Dit zijn Pathway programma's die speciaal zijn ontworpen voor studenten die willen doorstromen naar een masterdiploma maar die momenteel niet voldoen aan de toelatingseisen.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre Sessional English voordat u dit programma start.

Carrières en verdere studie

Afgestudeerden op het programma hebben zich aangesloten bij een breed scala van bedrijven, waaronder afgestudeerde opleidingsprogramma's. Een aanzienlijk aantal afgestudeerden is weer gaan werken voor een familiebedrijf of heeft zelfs een eigen onderneming opgezet.

Na het succesvol afronden van je cursus, kun je verdere professionele ontwikkeling en training volgen via Professional Pathways programma's. Deze worden gratis aangeboden aan onze afgestudeerden, van onze partner, QA.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder