Lees de Officiële Beschrijving

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14,500

Ben je op zoek om je niet-gegradueerde studies of professionele vaardigheden aan te vullen met een bedrijfsgerichte Masters-graad die je inzetbaarheid zal verbeteren?

De MSc-activiteiten met Human Resource Management zullen u helpen om een ​​breed scala aan zakelijke vaardigheden te ontwikkelen, terwijl u uw kennis van gespecialiseerde modules die beginselen, waarden en benaderingen in HRM (Human Resource Management), evenals gedrag en praktijk van de organisatie omvatten, ontwikkelt.

Met modules over leiderschap, organisatorische analyse en kernthema's, bereidt ons intellectueel stimulerend programma je voor op hogere rollen in private, publieke of non-profit sectororganisaties.

Je zult ook je onderzoeksvaardigheden ontwikkelen door middel van een Masters-proefschrift of een onderzoeksprojectproject dat verband houdt met een bepaald HRM-probleem. De cursus wordt afgesloten met een Masters-proefschrift of, indien gewenst, een consultancyproject waarin u een probleem aanpakt waarmee een echte klant wordt geconfronteerd. Gedurende de cursus is er veel aandacht voor zelfontplooiing en inzetbaarheid.

Onderwijs

Je docenten zullen een verscheidenheid aan lesmethoden gebruiken, waaronder lezingen, seminars en workshops. Omdat dit een masteropleiding is, is er een belangrijk element van onafhankelijk leren en gemotiveerde zelfreflectie. Het lesgeven wordt ondersteund door een goed ontworpen ondersteuningssysteem dat helpt bij het garanderen van een succesvolle leertraject. We zorgen ervoor dat er uitgebreide feedback van zowel docenten als peers in de cursus is ingebouwd.

Beoordeling

Onze beoordelingsstrategie is gebaseerd op ons begrip dat iedereen verschillende behoeften, sterke punten en enthousiasme heeft. Beoordeling is gebaseerd op cursussen en onze methoden omvatten essays, rapporten, groepswerk, presentaties en het proefschrift of consultancyproject van de master.

Carrières en verdere studie

Onze afgestudeerden gaan meestal naar professionele en afgestudeerde managementfuncties en aan het einde van de cursus bent u goed uitgerust om hen te volgen. Als u besluit om een ​​eigen bedrijf te starten, is het goed om te weten dat de gecombineerde omzet van de startende bedrijven van onze afgestudeerden hoger is dan die van een andere Britse universiteit. Wat je ook doet, je hebt de overdraagbare vaardigheden die werkgevers van een afgestudeerde master van de Northumbria University in Londen verwachten.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Sept. 2019

Jan. 2020

Discover Northumbria University London Campus

Are you management material?