Lees de Officiële Beschrijving

Startdata: september, januari, mei

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 7,995 Internationaal: £ 14,500

Werken in een grote, moderne, internationale organisatie, een middelgroot bedrijf of zelfs een kleine startende onderneming vereist een scala aan zakelijke mogelijkheden. De meest waardevolle werknemers zijn degenen die niet alleen een gedegen kennis hebben van en inzicht hebben in de verschillende onderdelen van een bedrijf, maar ook diegenen die snel leren en teamspelers zijn met leiderschapspotentieel. Het MSc Business met Financial Management-programma geeft studenten zowel de algemene zakelijke kennis en inzicht als de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een breed scala aan rollen.

Het programma is ontwikkeld voor pas afgestudeerden in niet-zakelijke disciplines die een zakelijke dimensie wilden toevoegen aan hun bachelor-specialisme en als zodanig een zeer populaire cursus was. Om succesvol te zijn in dit programma, heb je enthousiasme, inzet en de bereidheid nodig om niet alleen hard te werken, maar ook nieuwe manieren van denken te leren. We verwachten ook dat je initiatief toont en in staat bent om zelfstandig te werken.

Het programma is ontworpen rond een set modules die alle Pathways gemeenschappelijk hebben. Deze modules omvatten algemene bedrijfsfuncties, strategisch management en organisatorische analyse. Deze modules begeleiden je ook naar het behalen van de generieke postdoctorale doelstellingen van strategisch bewustzijn, het ontwikkelen van leiderschapspotentieel en het begrijpen van de theorie en praktijk van internationale bedrijven. In het tweede semester krijg je de kans om je te specialiseren in financieel management. In de rest van het programma voltooit u uw onderzoek en schrijft u uw proefschrift op.

Elke student heeft een persoonlijke onderzoeksleider en moet een beoordeeld onderzoeksvoorstel indienen voordat hij / zij aan het proefschrift zelf begint. Afgestudeerden op het programma hebben zich aangesloten bij een breed scala van bedrijven, waaronder afgestudeerde opleidingsprogramma's. Een aanzienlijk aantal afgestudeerden is weer gaan werken voor een familiebedrijf of heeft zelfs een eigen onderneming opgezet.

Deze cursus is ook beschikbaar als MSc Business met Financieel Management met Advanced Practice, biedt een stageplaats, geeft je de ervaring van de werkomgeving en een waardevolle gelegenheid om je leren in de praktijk te brengen. De stage vindt plaats tussen je tweede en laatste semester en het kan betaald of onbetaald zijn.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is ontwikkeld voor pas afgestudeerden in niet-zakelijke disciplines die een zakelijke dimensie wilden toevoegen aan hun bachelor-specialisme.

Standaard invoer

Een eerste graad, gelijk aan een 2.2 honours classificatie. Kandidaten die niet over een dergelijke academische kwalificatie beschikken maar wel over een aanzienlijke ervaring in het werken in een bedrijfsorganisatie beschikken en / of over een relevante beroepskwalificatie beschikken, worden ook in overweging genomen. Aangezien er tijdens het programma statistieken worden bijgehouden, moeten aanvragers over een wiskundekwalificatie beschikken die gelijkwaardig is aan een GCSE-graad B. Plus een van de volgende:

  • Internationale / Engelse taalvereisten:
  • Internationale kandidaten moeten beschikken over een van de volgende Engelstalige kwalificaties met cijfers zoals hieronder weergegeven.
  • Een British Council International English Language Testing System (IELTS) -score van 6,5 (of hoger) met een minimumscore voor elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken van 5,5
  • Pearson Academische score van 62 (of hoger) met een minimum score in elk onderdeel van lezen, schrijven, luisteren en spreken 51
  • De universiteit accepteert ook veel andere Engelse taalkwalificaties en als u vragen heeft over onze vereisten voor de Engelse taal, neemt u dan contact op met het International Admissions Office en wij helpen u graag verder.

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Sept. 2019

Jan. 2020

Discover Northumbria University London Campus

Hear from our students - Sara Ramirez

Hear from our students - Howard Carmen Aristizabal

Are you management material?