MSc Business en Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime
 • Startdatum: januari 2021
 • Solliciteer uiterlijk: 1 maand vóór de startdatum van de cursus (aanvragers in het VK), 2 maanden vóór de startdatum van de cursus (internationale aanvragers)
 • Top 10 in het VK voor zaken en economie (Times Higher Education World University Rankings 2020)
 • 3e in het VK voor jaarlijkse onderzoeksinkomsten in 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools)

Lees meer over belangrijke perspectieven voor succes bij het beheren van organisaties.

Management is de levensader van elke organisatie. Het begrijpen van de processen waarmee organisaties zich ontwikkelen, transformeren en resultaten boeken, vormt de kern van managementstudies. Onze MSc daagt je manier van denken uit - en leert je om op een holistische manier met strategische situaties om te gaan.

Je werkt aan de University of Sussex Business School . De school werkt in verschillende disciplines samen om mondiale vraagstukken in het bedrijfsleven, het management en de samenleving vorm te geven en een impact te hebben op beleid, praktijk en mensen. Onze kracht ligt in het managen van innovatie op het snijvlak van het bedrijfsleven en de samenleving, terwijl we ons richten op duurzame strategieën en beleid.

We helpen u om een bedrijfsleider te worden die innovatieve oplossingen voor zakelijke problemen kan bieden. Je ontwikkelt essentiële persoonlijke en professionele vaardigheden, waaronder:

 • Leiderschap
 • Veerkracht
 • Kritisch denken.

accreditatie

De University of Sussex Business School is geaccrediteerd door EQUIS, het meest uitgebreide institutionele accreditatiesysteem voor bedrijfs- en managementscholen. Accreditatie zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole, benchmarking tegen internationale normen en wordt wereldwijd erkend.

We hebben al onze cursussen herzien om de best mogelijke leerervaring voor september te garanderen, rekening houdend met de laatste informatie en advies met betrekking tot COVID-19. Voor updates over wijzigingen die van invloed kunnen zijn op contacttijd, beoordelingen, veldwerk en studeren in het buitenland, kijk op Cursuswijzigingen voor 2020-2021 . Deze wijzigingen zijn nog niet weergegeven in de prospectusinformatie hier en kunnen uiteraard worden herzien naarmate de situatie evolueert.

Toelatingseisen

VK vereisten

Diploma-eisen

 • Je moet een lagere tweederangs (2.2) undergraduate honours-graad of hoger hebben.

Vakspecifieke vereisten

 • Uw kwalificatie kan op elk onderwerp betrekking hebben. U kunt ook in aanmerking komen voor de cursus als u over andere beroepskwalificaties of ervaring met een gelijkwaardige status beschikt.

Internationale vereisten

Engelse taalvereisten

 • IELTS (Academisch): standaardniveau (6,5 algemeen, inclusief ten minste 6,0 in elk onderdeel).

Engelstalige ondersteuning

 • Als je niet voldoet aan de Engelse taalvereisten voor je opleiding, kun je mogelijk een pre-sessiecursus volgen

Toelatingsinformatie voor aanvragers

Hoe te solliciteren

 • U solliciteert bij Sussex met behulp van ons postdoctorale sollicitatiesysteem.

Persoonlijke verklaring

 • Ja. U moet een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van uw aanvraag.

modules

Deze modules lopen in het academiejaar 2020/21. Er kunnen echter wijzigingen in deze modules zijn vanwege de beschikbaarheid van personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. Het is wellicht niet mogelijk om sommige modulecombinaties te nemen vanwege beperkingen in de dienstregeling. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk op de hoogte zijn van wijzigingen in modules.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Lente onderwijs

Zomer lesgeven

Herfst onderwijs

opties

Naast uw kernmodules kunt u opties kiezen om uw horizon te verbreden en uw cursus af te stemmen op uw interesses. Deze lijst geeft je een voorproefje van onze mogelijkheden, die in het oog worden gehouden en kunnen veranderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van studenten of het laatste onderzoek.

Hoewel het ons doel is dat studenten hun voorkeurscombinaties van opties kiezen, kan dit niet worden gegarandeerd en is het onderhevig aan roostering. Opties kunnen worden gegroepeerd en als dat het geval is, kunnen studenten een bepaald aantal opties kiezen uit de selectie die in een bepaalde groep beschikbaar is.

Zomer lesgeven

Deze cursus is momenteel onderhevig aan validatie, in overeenstemming met onze procedures voor het waarborgen van de kwaliteit van onze graden. Dit betekent dat sommige details van de koers kunnen veranderen. Het validatieproces zal worden afgerond voordat de cursus start.

Honoraria en beurzen

vergoedingen

 • VK / EU-studenten: £ 12,450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Studenten op de Kanaaleilanden en het eiland Man: £ 12.450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Internationale studenten: £ 22.500 per jaar voor voltijdstudenten

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt maximaal £ 11,222 lenen om te helpen met kosten en kosten van levensonderhoud als je cursus op of na 1 augustus 2020 begint. een meesters.

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen te blijven aantrekken.

Werken terwijl je studeert

Ons Carrière- en inzetbaarheidscentrum kan je helpen bij het vinden van deeltijdwerk terwijl je studeert.

Careers

Carrièreplanning is een integraal onderdeel van deze MSc. We bieden houvast bij het nadenken over je carrièredoelstellingen en helpen je om jezelf met vertrouwen te presenteren aan potentiële werkgevers. Je woont ook een reeks gastcolleges en evenementen bij met toegang tot potentiële werkgevers.

Deze cursus opent een breed scala aan carrièremogelijkheden in strategisch of operationeel management in de private, publieke en non-profitsector. Dit kunnen rollen zijn zoals:

 • Management consultancy
 • Bedrijfsanalyse
 • Innovatie Management
 • Operations management
 • Human resources beheren.

Probleemoplossing vormt de kern van uw leerervaring tijdens deze cursus. Een van de dissertatie-opties biedt kleine groepen studenten de mogelijkheid om een adviesproject voor een bedrijf voor te bereiden.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Lees meer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Lees Minder