MSc Business and Heritage Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De erfgoedindustrie levert een belangrijke en groeiende bijdrage aan de wereldeconomie, dankzij een groter aantal geschoolde erfgoedmanagers. Deze graad biedt een op maat gemaakt curriculum om de kennisbasis en vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn van zowel de disciplines van het bedrijfsleven en de archeologie om effectief beheer van het werelderfgoed mogelijk te maken. Als student aan dit programma word je door modules begeleid om je inzicht te ontwikkelen in de economische en juridische principes waarbinnen erfgoedbeheer over de hele wereld functioneert, van museumdisplays tot sitepresentaties en hoe erfgoed nationale identiteiten vormt. Dit zal gepaard gaan met onderwijs in theorie en praktijk van het beoordelen, behouden, presenteren en verzachten van de impact van ontwikkeling op ons gedeelde erfgoed. Uw zakelijke vaardigheden zullen worden ontwikkeld op het gebied van financiën, marketing, project- en risicobeheer om een ​​brede basis te bieden die geschikt is voor zowel de overheid (overheid) als de particuliere sector. Afgestudeerden van dit programma zijn geschikt om te werken in een breed scala van zakelijke en managementfuncties in de sectoren erfgoed, toerisme en bouw.

Introductie van je cursus

De MSc in Heritage and Business Management cursus stelt studenten in staat om de skillset te ontwikkelen om verantwoordelijk te zijn voor enkele van de meest spectaculaire erfgoedsites van het land. Van National Trust-eigendommen tot landgoederen met een enorm agrarisch en historisch belang, deze cursus bereidt de student voor op het dagelijks runnen en exploiteren van dergelijke sites. Een cursus die prat gaat op zijn in de branche erkende uitmuntendheidsnormen, waardoor de best mogelijke kandidaten voor potentiële werkgevers worden geproduceerd.

De Masters in Business en Heritage Management cursus is bedoeld voor diegenen die een veelbelovende carrière in de erfgoedindustrie willen, of het nu gaat om bedrijfsbeheer, toerisme, bouw of zelfs agrarisch management. De erfgoedindustrie levert een belangrijke en groeiende bijdrage aan de wereldeconomie, dankzij een groter aantal geschoolde erfgoedmanagers. Deze graad biedt een op maat gemaakt curriculum om de kennisbasis en vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn van zowel de disciplines van het bedrijfsleven en de archeologie om effectief beheer van het werelderfgoed mogelijk te maken. Als student aan dit programma word je door modules begeleid om je inzicht te ontwikkelen in de economische en juridische principes waarbinnen erfgoedbeheer over de hele wereld functioneert, van museumdisplays tot sitepresentaties en hoe erfgoed nationale identiteiten vormt. Dit zal gepaard gaan met onderwijs in theorie en praktijk van het beoordelen, behouden, presenteren en verzachten van de impact van ontwikkeling op ons gedeelde erfgoed. Uw zakelijke vaardigheden zullen worden ontwikkeld op het gebied van financiën, marketing, project- en risicobeheer om een ​​brede basis te bieden die geschikt is voor zowel de overheid (overheid) als de particuliere sector. Afgestudeerden van dit programma zullen geschikt zijn voor het beheren van statige huizen, toeristische attracties, nationaal trustbezit en musea.

Aanvraagprocedure en vereiste ondersteunende documenten

  • Universitaire online applicatie inclusief een persoonlijke verklaring
  • Vertaling
  • 2 referenties
  • Engelse taal (indien relevant)

De universiteit zal te allen tijde proberen toelatingsregelingen in te stellen die eerlijk zijn en in overeenstemming zijn met de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk en het Handvest, de statuten, verordeningen en voorschriften van de universiteit.

Dit omvat specifieke naleving van wetgeving met betrekking tot discriminatie (bijv. Equality Act 2010) en de Beleidsverklaring gelijke kansen van de universiteit. Dit omvat een toezegging dat de universiteit:

  • actief groepen helpen die nadeel ondervinden in het onderwijs en de werkgelegenheid om te profiteren van het behoren tot de universiteit;
  • actief proberen om deelname te verruimen om studenten die niet traditioneel deel uitmaken van het hoger onderwijs, in staat te stellen dit te doen;
  • ervoor zorgen dat de toelatingsprocedures studenten op een eerlijke en passende manier selecteren op basis van hun academische vaardigheden en dat de procedure wordt gevolgd en regelmatig wordt beoordeeld.

Programmastructuur

De erfgoedindustrie levert een belangrijke en groeiende bijdrage aan de wereldeconomie, dankzij een groter aantal geschoolde erfgoedmanagers. Deze graad biedt een op maat gemaakt curriculum om de kennisbasis en vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn in zowel de disciplines van het bedrijfsleven en de archeologie om effectief beheer van het erfgoed van de wereld mogelijk te maken. Als student aan dit programma word je door modules begeleid om je inzicht te ontwikkelen in de economische en juridische principes waarbinnen erfgoedbeheer wereldwijd actief is; van museumdisplays, presentatie van locaties en hoe erfgoed nationale identiteiten vormt. Dit zal gepaard gaan met onderwijs in theorie en praktijk van het beoordelen, behouden, presenteren en verzachten van de impact van ontwikkeling op ons gedeelde erfgoed. Uw zakelijke vaardigheden zullen worden ontwikkeld op het gebied van financiën, marketing, project- en risicobeheer om een ​​brede basis te bieden die geschikt is voor zowel de overheid (overheid) als de particuliere sector. Alle studenten kunnen een extra module van elders in de universiteit (inclusief talen) volgen om hun individuele interesses en loopbaanontwikkeling te bepalen. Afgestudeerden van dit programma zijn geschikt om te werken in een breed scala van zakelijke en managementfuncties in de sectoren erfgoed, toerisme en bouw.

Belangrijkste feiten

Sluitingsdatum: 1 september (een aanvraagbeslissing kan niet tijdig worden gegarandeerd, tenzij tegen die datum een ​​volledige aanvraag is ontvangen - studenten die een visum nodig hebben om te studeren, moeten ook extra tijd laten voor visumprocedures)

Beoordeling

Tijdens deze cursus wordt je beoordeeld op verschillende manieren die passen bij de gevarieerde vaardigheden die je gaat leren en die nodig zijn om te werken binnen de erfgoedindustrie. Deze variëren van de voorbereiding van professionele rapporten, team- en individuele presentaties en seminars (vaak tot echte klanten / professionals) tot meer traditionele essays en examens.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Lees meer

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Lees Minder