MSc Business Management (met stage)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Onderzoek toont aan dat werkgevers de voorkeur geven aan sollicitaties met relevante werkervaring. Met dit in gedachten ontwikkelden we het populaire MSc Business Management met stage.

Dit programma volgt hetzelfde formaat als de MSc Business Management, maar met een stage van vier maanden. Dit maakt deel uit van uw definitieve beoordeling. Het zal je helpen om een competente en zelfverzekerde professional te worden met belangrijke academische kennis en praktische vaardigheden.

Gedurende het programma krijgt u een uitgebreid inzicht in hoe organisaties werken. Gebruik een reeks strategische, moderne perspectieven en word bekwaam in marketing, financiën en human resource management. Dit zal uw vermogen vergroten om veranderingen teweeg te brengen die de organisatie als geheel ten goede komen.

Wat ga je studeren

Het programma duurt 16 maanden, voltijds. Je zult je stage in de zomer ondernemen en dan terugkeren om je proefschrift af te ronden.

Een reeks optionele modules biedt u meer mogelijkheden om u te specialiseren. Je ontwikkelt belangrijke professionele en academische vaardigheden, evenals een goed begrip van de ethische zakelijke praktijk. Na de stage zul je een definitief onderzoeksproject uitvoeren, relevant of niet relevant voor je stage. Op basis hiervan moet u een proefschrift indienen.

Kernmodules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • People Management
  • Internationale zakelijke context
  • Marketingmanagement in actie
  • Bedrijfsstrategie
  • Duurzaam logistiek en operationeel management
  • Interactieve geïntegreerde marketingcommunicatie en digitale marketing

122460_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Uw toekomstperspectieven

Het programma bereidt je voor op een carrière als business manager en omvat een stage van vier maanden om je inzetbaarheid te vergroten.

Loopbaanondersteuning is verkrijgbaar bij het Student and Graduate Center for Professional Success, het centrale aanspreekpunt voor het verbinden van studenten en bedrijven. Het bundelt inzetbaarheidactiviteiten van de Hull University Business School en biedt ondersteuning zoals mentoring, CV-schrijfworkshops en helpt bij stage-aanvragen.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/business-management

Toelatingseisen

De vereisten voor dit programma verschillen van onze andere MSc-programma's vanwege het geavanceerde karakter van het professionele element.

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers normaal gesproken beschikken over een 2: 1 graad of internationaal equivalent, een academische referentie en een goede beheersing van het Engels.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Voor deelname aan 2018 vereist deze cursus in het algemeen academische IELTS 6.0, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid. Vanaf september 2019 vereist deze cursus academische IELTS 6.5 in het algemeen met niet minder dan 6.0 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder