MSc Business Intelligence en Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Business Intelligence en Analytics

De MSc Business Intelligence Analytics-cursus is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer en cybersecurity.

Studenten zullen een goed begrip ontwikkelen van de nieuwe beschikbare hulpmiddelen om correcte statistische technieken toe te passen voor de besluitvorming. Je ontwikkelt de vereiste vaardigheden om je bevindingen te communiceren op manieren die niet-gegevenswetenschappers zullen begrijpen.

De University of Law Business School is een institutioneel lid van Amazon Web Services Educate. Dit biedt docenten en studenten van de MSc Business Intelligence en Analytics toegang tot de beste samenwerkingstools, inhoudstraining en AWS-technologie voor cloud-gerelateerd leren. Na je afstuderen ben je volledig uitgerust met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor een technologische carrière. Studenten hebben ook toegang tot de AWS Educate Job Board voor het zoeken naar technologische banen en stages.

Je kunt je studie-ervaring uitbreiden door te roteren over onze campuslocaties in Londen en Berlijn. Tijdens je verblijf op de ULaw Business School kun je modules voltooien op alternatieve campuslocaties en terugkeren naar je thuiscampus om je laatste module te voltooien. Visa-beperkingen en studievoorwaarden kunnen van toepassing zijn, maar u wordt tijdens het roulatieproces ondersteund. Neem contact met ons op ( study@law.ac.uk ) voor meer informatie over de optie "Global Rotation".

Vanaf de 4e termijn (9 maanden studie) kunnen studenten, afhankelijk van de toepasselijke visumvereisten, een stageplaats in plaats van een proefschrift of project volgen. De stage duurt 9 maanden. Studenten moeten 600 uur werken.

De MSc Business Intelligence wordt mogelijk gemaakt door Tableau, de toonaangevende software voor bedrijfsinformatie voor datavisualisatie. Als onderdeel van deze cursus krijgt u praktische ervaring met hoe deze software wordt gebruikt voor snelle, digitale data-analyse, zodat organisaties datagestuurde besluitvorming kunnen zien, begrijpen en informeren.

De cursus wordt gegeven door John Kawalek, een internationale consultant, academicus en ondernemer. Hij is gespecialiseerd in systeemdenken en digitale transformatie, om sprongen in bedrijfsgroei en prestatieverbetering te realiseren. Met een succesvolle carrière van meer dan 30 jaar bekleedt hij momenteel een aantal functies, waaronder Senior Industry Adviser bij European Bank for Reconstruction and Development. Hij is directeur van CrowditBuildit Ltd, een onderneming voor crowdfunding-ontwikkeling van onroerend goed, evenals een partner bij The Consultancy Academy Ltd. Hij is ook niet-uitvoerend bestuurder bij WeDo3DPrinting.com.

John heeft senior posities bekleed bij universiteiten in het VK en Australië, waaronder hoofd Operations Management en Decision Sciences en directeur van de MBA, aan een toonaangevende Russell Group University in het VK. Tijdens zijn academische carrière heeft hij altijd consultancy geïntegreerd om 'theorie in de praktijk' en 'praktijk in theorie' te bereiken. Zijn internationale adviesprofiel omvatte het uitvoeren van tal van projecten, waaronder projecten met enkele bekende organisaties, zoals IBM, KPMG, PwC, Royal Mail, NHS, EU-agentschappen. Hij blijft werken aan advies en lezingen in systeemmethodologieën om innovatie in bedrijven en organisaties te bereiken, door nieuwe benaderingen en nieuwe technologieën toe te passen, zoals blockchain, data-analyse, slimme contracten, alternatieve financieringssystemen met behulp van crowdfunding.

John heeft een diploma in geschiedenis en economie, een MSc in computerwetenschappen aan de Universiteit van Manchester en een doctoraat in managementsystemen en cybernetica. Hij is een gecharterd lid van de British Computer Society sinds 1989 en een gecharterde IT-professional sinds 2004. Hij is ook lid van het Chartered Management Institute en heeft twee boeken en meer dan 50 academische papers gepubliceerd.

Cursus benodigd heden

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Voor Postgraduate Business Degrees

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Voor Postgraduate Business Degrees

  • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Looptijd

  • 1 jaar voltijds of 18 maanden met stage
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 6 Meer Minder