MSc Business Intelligence en Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Business Intelligence and Analytics-cursus is bedoeld voor diegenen met een numerieke achtergrond en die hun begrip van gegevensbeheer en cyberbeveiliging willen ontwikkelen. Het praktische programma stelt deelnemers in staat vaardigheden te verwerven in het toepassen van correcte statistische technieken voor besluitvorming en, nog belangrijker, bevindingen te communiceren op een niet-technische manier die gemakkelijker te begrijpen is.

Het programma biedt specialistische kennis om competent te worden in voorspellende analyses, nieuwe tools in de industrie te verkennen en uw vaardigheden in de wetenschap van besluitvorming aan te scherpen. Studenten hebben bovendien de kans om samen te werken met professionele organisaties en werkgevers, en ondernemende activiteiten te ondernemen, om de inzetbaarheid na het afstuderen verder te versterken.

119849_MScBusinessIntelligenceandAnalytics.jpg

Tableau

De MSc Business Intelligence wordt mogelijk gemaakt door Tableau, de toonaangevende software voor bedrijfsinformatie voor datavisualisatie. Als onderdeel van deze cursus doen studenten praktische ervaring op met hoe deze software wordt gebruikt voor snelle, digitale data-analyse, zodat organisaties datagestuurde besluitvorming kunnen zien, begrijpen en informeren.

Alibaba

Alibaba Cloud-inhoud die wordt gebruikt in het masterprogramma dat studenten toegang geeft tot inhoud en middelen die ze tijdens hun studie en in hun toekomstige loopbaan kunnen gebruiken.

Accreditaties en ranglijsten

De University of Law is de langst bestaande gespecialiseerde aanbieder van juridisch en zakelijk onderwijs in het VK met een inzetbaarheid van 97% *. Dit instituut heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ondersteunen van studenten bij het bouwen van succesvolle carrières.

* 97% van de voltijdse LPC-studenten die in de zomer van 2014 en 2015 zijn afgestudeerd, werkten binnen negen maanden.

Voor wie is het programma?

Deze cursus heeft een sterke focus op inzetbaarheid en is perfect voor diegenen die hun carrière een vliegende start willen geven op het gebied van gegevensbeheer en cyberbeveiliging in een branche naar keuze. Berlijn is een opkomend zakencentrum en met zijn diverse bevolking de perfecte locatie om internationaal onderwijs te ervaren. Je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in de levendige cultuur die Berlijn te bieden heeft, terwijl je inzicht krijgt in Duitse bedrijven zoals Sony, Deutsche Bahn en andere belangrijke zakelijke spelers.

Hoe zal je leren?

De MSc Business Intelligence and Analytics-cursus wordt op een interactieve manier afgeleverd met een real-world focus, om studenten voor te bereiden op de steeds veranderende zakelijke wereld nadat ze zijn afgestudeerd. Naast het traditionele face-to-face leren in de klas, ontvangt u kernhandleidingen en verschillende leesmaterialen. Studenten hebben ook toegang tot een schat aan online faciliteiten van de Financial Times en andere beroepsorganisaties. Deze bronnen bieden een scala aan sector- en bedrijfsgebaseerd materiaal dat live boekhoudkundige en financiële wijzigingen en analyserapporten vertegenwoordigt. Continue toegang tot deze artikelen zorgt ervoor dat onze studenten op de hoogte zijn van de snelle financiële sector van vandaag en daarom professioneel zijn voorbereid op het veld.

Loopbaan richting

Het behalen van een Masters in Business Intelligence en Analytics kan de deur openen naar carrières in het bedrijfsleven, gegevensbeheer, cyberbeveiliging en verschillende andere industrieën waar afhankelijk is van gegevensgestuurde besluitvorming, voorspellende analyse en visualisatie van gegevensontdekking. Uw sterke numerieke vaardigheden en het vermogen om de juiste statistische technieken toe te passen bij het nemen van beslissingen, zullen zeer gewaardeerd worden door werkgevers. Studenten die dit diploma behalen, kunnen ook overwegen om postdoctorale CMI-kwalificaties, een MBA of PhD te behalen.

Ons toegewijde Career Development Center helpt studenten hun carrièredoelen te bereiken door middel van een verscheidenheid aan gespecialiseerde diensten, en bouwt langdurige relaties op met alumni en werkgevers.

Flexibele betalingen

GISMA biedt flexibele betalingsplannen waarmee u de kosten van uw programmakosten over zes termijnen kunt spreiden.

Bovendien kunt u kiezen voor maandelijkse termijnen. Kortingen zijn beschikbaar. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

modules

Kernmodules zijn onder meer:

 • Visualisatie van gegevensdetectie
 • Data-driven besluitvorming
 • Voorspellende analyse
 • Onderzoeksmethoden, professionele ontwikkeling en proefschrift / project

Keuzevakken omvatten:

 • Opkomende technologieën
 • Blockchain
 • FinTech
 • Inkoop en SCM

Waarom GISMA?

 • Een boetiek business school - benadering op maat van studenten
 • In samenwerking met The University of Law, een 150 jaar oude instelling. Het is een van de langst gevestigde gespecialiseerde aanbieders van juridisch onderwijs in het VK.
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen en flexibele betalingsplannen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen
 • Programma's onderwezen 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

 1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *
 2. 4e beste startsalaris voor afgestudeerden van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **
 3. Duitsland is de populairste optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het staat bekend om zijn hoogwaardige opleiding en u kunt dit ervaren met GISMA ***.
 4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa
 5. Berlijn is de op één na grootste stad in de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan kansen op werk voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring terwijl ze onderwijs van wereldklasse combineren met onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Cursus benodigd heden

 • 2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.
 • Internationale vereisten - een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
 • Niet-standaard invoer: niet-standaard aanvragers zijn welkom om bij GISMA in te schrijven. Kandidaten zonder een bachelordiploma kunnen een aanvraag indienen als ze over een managementervaring van ten minste 5 jaar beschikken. Neem voor meer informatie en details over het niet-standaard aanvraagproces contact met ons op.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Lees meer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Lees Minder