MSc Business Analytics

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Een programma dat u meeneemt in de wereld van data-analyse

Zakelijke analisten dienen als een brug tussen de bedrijfs- en technologiefuncties en spelen een cruciale rol bij het begeleiden van bedrijven door de huidige omgeving van digitale disruptie, het analyseren en gebruiken van gegevens om digitale transformatie te stimuleren, de klantervaring opnieuw te definiëren en winstgevende resultaten te leveren.

Het MSc in Business Analytics (MSBA) -programma biedt een uniek curriculum dat wordt gevormd door samenwerking met toonaangevende industriële partners om de echte behoeften van de industrie te weerspiegelen. Geavanceerde modules zoals Analytics en Machine Learning in Business bieden inzicht in technologieën die van invloed zullen zijn op zakelijke omgevingen in de toekomst. Een praktische hands-on aanpak in combinatie met stagemogelijkheden bij marktleiders stelt MSBA-studenten in staat om gemakkelijk van klas naar werk over te schakelen.

Ontwikkeld in samenwerking met NTU's SCSE (School of Computing Science and Engineering) en SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences), biedt het programma deelnemers ook de mogelijkheid om cross-list modules te nemen om de diepte van het leren in interessegebieden aan te passen.

De opleiding kan voltijds (1 jaar) of in deeltijd (1,5 jaar tot 2 jaar) worden afgerond. Dit geeft deelnemers de flexibiliteit om een schema te kiezen dat het beste past bij hun loopbaanbehoeften en leertempo.

MSc Business Analytics Nanyang Technological University

Programma overzicht

De MSc Business Analytics (MSBA) stelt deelnemers in staat om uit te blinken op het gebied van business analytics. Het curriculum geeft een sterk zakelijk inzicht door het onderwijzen van bedrijfsstrategie en de tools om de inzichten van de analyse van gegevens te waarderen via cursussen zoals AI en Big Data in Business en Data Management en Visualization. Het leren voor dit programma volgt een zeer praktische benadering, met twee projecten waarmee deelnemers klaskennis kunnen toepassen op zakelijke situaties in de echte wereld.

MSBA-afgestudeerden zullen in staat zijn om de rol van leidende analyseprojecten in hun domein uit te voeren, dubbele functie als hoofd van een business unit en business lead analytics, of om te dienen als een professionele consultant met expertise in het bedrijfsdomein.

Het zeer flexibele programma stelt studenten in staat om voor het programma te studeren in een voltijd (1 jaar) of in een deeltijd (1,5 jaar tot 2 jaar) rooster.

Fulltime deelnemers aan het MSBA-programma moeten 8 kernmodules (inclusief 2 projecten) en 4 volledige keuzevakken voltooien. Deeltijdse deelnemers aan het MSBA-programma moeten 7 kernmodules (inclusief 2 projecten) en 5 volledige keuzevakken voltooien.

  • Vereisten om af te studeren: 36 academische eenheden
  • Volledige cursus: 3 academische eenheden
  • Halve cursus: 1,5 academische eenheden

Waarom MSc Business Analytics

Aangezien organisaties digitale technologieën integreren in hun bedrijfsmodellen, is de relevantie van bedrijfsanalyse nog nooit zo groot geweest. Zakelijke analisten dienen als een brug tussen de zakelijke en technologische functies en spelen een cruciale rol bij het begeleiden van bedrijven door digitale disruptie, het analyseren en gebruiken van gegevens om digitale transformatie te stimuleren, de klantervaring opnieuw te definiëren en winstgevende bedrijfsresultaten te leveren. In de handen van een ervaren bedrijfsanalist kunnen gegevens worden omgezet in een concurrentievoordeel.

De MSc Business Analytics (MSBA) is ontworpen om de kloof te dichten tussen technische en zakelijke knowhow voor een effectiever gebruik van gegevens op de werkplek, of het nu gaat om management, boekhouding, marketing, financiën, communicatie of administratie.

Deelnemers zijn voorbereid op een toekomst van datagestuurde besluitvorming met een geavanceerd programma met de volgende unieke punten:

Sterke brancheverbindingen en betrokkenheid

De MSBA geniet brede steun en betrokkenheid van de industrie, waarbij veel toonaangevende industriepartners het curriculum afstemmen op de realiteit en behoeften van de industrie. Onze Industry-partners bieden project- en stagemogelijkheden, waardoor de kans dat onze studenten na hun afstuderen een baan krijgen, aanzienlijk groter wordt.

Ontwikkeld met toekomstgerichte inhoud

Het unieke curriculum van de MSBA bevat geavanceerde modules zoals Analytics en Machine Learning in Business die inzicht geven in technologieën die in de toekomst van invloed zullen zijn op zakelijke omgevingen.

Toegepast leren

Met behulp van real-world data die door industriële partners worden verstrekt, geeft de MSBA kennis aan onze studenten door middel van een praktische benadering. Deze aanpak motiveert MSBA-studenten in de realiteit van de branche en stelt hen in staat om effectief en snel van klaslokaal naar werk te gaan.

Verbeterd door de gevestigde sterke punten van NTU

De MSBA is ontwikkeld in samenwerking met NTU's SCSE (School of Computing Science and Engineering) en SPMS (School of Physical and Mathematical Sciences). Hierdoor kunnen deelnemers cross-list modules nemen om de diepte van het leren aan te passen in gebieden van bijzonder belang.

Toelatingseisen

Kandidaten die zich willen aanmelden voor de Nanyang MSc Business Analytics (MSBA), moeten voldoen aan de onderstaande minimale toelatingseisen:

  • Een goede bachelordiploma in elke discipline.
  • Een goede GMAT / GRE-score.
  • TOEFL / IELTS voor aanvragers van wie de eerste graad is gevolgd in een andere taal dan Engels.

Kandidaten zonder werkervaring zijn welkom om te solliciteren.

De institutionele code voor de volgende tests zijn:

  • GMAT: V27-ZV-91
  • GRE: 3802
  • TOEFL: 9705

In juli starten zowel fulltime als parttime programma's.

Applicatie opent: 31 augustus 2020

aanmeldingsdeadlines

Ronde Deadline
1 30 november 2020
2 31 januari 2021
3 31 maart 2021

Carrièreontwikkeling

Laat ons de versneller zijn in je carrière

GSCDO is hier om uw NBS-ervaring te vertalen naar de juiste functie binnen een voortdurend veranderend en evoluerend bedrijfslandschap. Wij zorgen ervoor dat je de beste start krijgt op je carrière.

Met het oog op jou wordt het hele studiejaar een breed scala aan activiteiten georganiseerd. We verleggen voortdurend de grenzen om u klaar te stomen voor een lonende, maar toch bevredigende carrière.

1-op-1 loopbaanbegeleiding

Ons gespecialiseerde team van loopbaanadviseurs zal nauw met u samenwerken om een gedegen loopbaanactieplan te ontwikkelen en uit te voeren. U kunt deskundig advies krijgen over zoeken naar werk, cv en sollicitatiebrief, evenals salarisonderhandeling.

Carrièrebronnen

Exclusief voor NBS-studenten, CareerFIT is een one-stop-portal die evenementenregistraties, stages en zoeken naar banen tijdbesparend maakt. U kunt uw cv's uploaden en sollicitaties indienen met slechts één klik.

Boek hervatten

Deze publicatie wordt elke maand naar recruiters gestuurd om hen te identificeren en in contact te komen met kandidaten die goed bij hun organisaties passen.

Career Skills Workshops

We rollen praktische workshops uit over personal branding, effectief netwerken, technische interviews en business case.

Wervingsevenementen

Veel toonaangevende bedrijven komen regelmatig naar NBS om stagiaires en potentiële fulltime werknemers te vinden. Er zijn ook stage- en loopbaanbeurzen, wervingsgesprekken en sprekersreeksen om je blootstelling aan werkgevers te maximaliseren en impactvolle verbindingen te maken

Wereldwijde kansen

We hebben ook ons bereik uitgebreid met bedrijven buiten Singapore om u meer werkgelegenheid te bieden.

Stages

We moedigen je aan om tijdens je studie ervaringsgerichte leermogelijkheden na te streven. Als zodanig zoeken we naar stages waarmee je je bedrijfsanalysekennis kunt toepassen in een echte wereld. Op deze manier krijg je na het afstuderen een enorm concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Tik op Into Alumni Network

Het NBS-alumninetwerk omvat meer dan 90 landen en omvat ongeveer 50.000 afgestudeerden. Maak gebruik van de kracht van deze community door contact te leggen met alumni op LinkedIn of tijdens bijeenkomsten van GSCDO. Velen zijn ervaren professionals die je graag willen begeleiden en ervaringen delen in NBS die hun succes hebben vergemakkelijkt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Lees meer

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 13th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Lees Minder
Singapore , Singapore + 1 Meer Minder