MSc Boekhouding en Belastingheffing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Accounting and Taxation is een uniek programma dat is ontworpen om u een academisch inzicht op hoog niveau te bieden van hedendaagse ontwikkelingen in belastingbeleid en -praktijk, samen met accounting, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in een internationale wereldwijde context.

Kortom, ons doel is u de best mogelijke voorbereiding te bieden op een lange en succesvolle carrière in de boekhouding met een specialisatie in belastingen.

Kernmodules in belastingheffing zijn geaccrediteerd door ACCA en naast traditionele boekhoudkundige onderwerpen behandelen we alle aspecten van belastingheffing, inclusief beleidsontwikkeling en -uitvoering en praktische werking van belastingstelsels in het VK en daarbuiten. Je krijgt inzicht in een breed scala aan onderwerpen en een verscheidenheid aan optionele modules geeft je de kans om je te specialiseren als je ervoor kiest om dit al vroeg in je carrière te doen.

Combineer je studies met ADIT

Het is nog nooit zo opwindend geweest om een internationale belastingdeskundige te zijn. In een steeds meer verbonden wereld moeten belastingprofessionals de baas blijven om te kunnen profiteren van de uitdagingen en kansen die het hedendaagse bedrijfsleven biedt. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt?

Geef jezelf een duidelijk voordeel met ADIT

ADIT, de internationale fiscale kwalificatie, is een geavanceerde niveau-aanduiding voor grensoverschrijdende belastingheffing. Ontworpen door een raad van wereldleidende experts, is het gemaakt om een robuuste basis te bieden in internationale belastingen die de professional van vandaag moet onderscheiden van de massa.

De voordelen van ADIT zijn onder meer:

 • Aanvullende kwalificatie - ADIT vult een masterdiploma in belastingen aan met een professionele, internationale fiscale kwalificatie.
 • Twee voor één - verkrijg twee kwalificaties voor de moeite van één. Het MSc in Accounting and Taxation-programma van de Universiteit van Exeter biedt ADIT-relevant collegegeld, en studenten kunnen hun onderzoeksproject gebruiken om in plaats van de derde paper aan de ADIT extended essay-optie te voldoen.
 • Praktische examens - ADIT-examenvragen zijn ontworpen om realistische scenario's te simuleren en studenten in de rol van belastingdeskundige te plaatsen.
 • Wereldwijde benchmark - een onafhankelijk middel om internationale fiscale expertise aan te tonen, beheerd door een wereldwijd erkend belastingorgaan.
 • Professionele erkenning - ADIT is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Taxation (CIOT), een goed doel en een vooraanstaand professioneel orgaan dat zich uitsluitend met belasting bezighoudt.

Verbeter je diploma met mogelijkheden voor Study Abroad

Double Degree

Breng je eerste jaar door bij Exeter en een tweede jaar bij een andere internationale instelling van wereldklasse, wat resulteert in twee Masters-graden en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden. We bieden drie fantastische Double Degree-opties met:

 • Grenoble Ecole de Management in Frankrijk
 • EBS University of Business and Law in Duitsland
 • Fudan University School of Economics in China

De mogelijkheid om te studeren bij Fudan is specifiek voor MSc Economics, MSc Economics

Programmastructuur

Tijdens het programma, studeer je modules (inclusief het proefschrift) in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

 • Een gemiddelde 2: 2 Britse graad of gelijkwaardig (55%) met onderscheidingen in een bedrijfsgerelateerde discipline zoals Accounting, Business, Economics, Finance of Management van een erkende universiteit.
 • Kandidaten kunnen ook ACCA Papers F1-F9 aanbieden.
 • IELTS (Academisch) Algemene score 6.5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
 • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Onze masterprogramma's zijn ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière, waar ter wereld je ook van plan bent te werken. Werkgevers verwachten geavanceerde communicatie- en technische vaardigheden, teamwerk en onafhankelijk onderzoek, projectmanagement en de nieuwste specialistische kennis van hun postdoctorale rekruten.

Een MSc in Accounting

Carrières in Accountancy

Wereldwijde vraag naar accountants en financieel managers betekent dat u kunt concurreren tussen verschillende diensten in een groot aantal sectoren en bedrijven, van grote multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen, organisaties in de publieke sector en liefdadigheidsinstellingen. Deze opleiding kan je voorbereiden op verschillende functies, waaronder:

 • Professional Accountant: Financial Accounting; Forensische accountancy; Management boekhouding; Assurance; Audit.
 • Financieel analist met een commerciële of publieke sector oriëntatie.

Door zorgvuldig het onderzoeksthema voor uw proefschrift en uw optionele modules zoals derivaten, investeringsanalyse, bankieren of internationaal financieel beheer te selecteren, kunt u een specialisatie ontwikkelen om uw inzetbaarheid te vergroten.

Door toegepaste IT-vaardigheden te ontwikkelen door Thomson Reuters Datastream en andere financiële databases en softwaresystemen als onderdeel van uw modules te gebruiken, beschikt u over de nieuwste technische knowhow om uw carrière een nieuwe impuls te geven.

Potentiële werkgevers zijn onder meer 'The Big Four' Accounting en Professional Services: Ernst

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder