MSc Banking and Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime, 2 jaar parttime
 • Startdatum: september 2019
 • Solliciteer op 1 augustus (internationaal), 1 september (VK / EU)

Krijg een goed begrip van de moderne financiële theorie en praktijk, met bijzonder inzicht in de prestaties, het risicobeheer en de regulering van banken. We bieden trainingen in bankieren, management en accounting, evenals een grondige waardering van de financiële sector. Deze MSc zal uw kritisch denken en besluitvormingstechnieken ontwikkelen, zodat u investeringsstrategieën, bankverrichtingen en risicobeheer, modellen, kunt beoordelen. Je krijgt les van academici in de voorhoede van de hedendaagse onderzoeksagenda. Ons onderwijs is in lijn met de meest recente ontwikkelingen in de branche.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren, passend bij uw werk en gezinsleven. Modules voor de voltijdse cursus staan ​​hieronder vermeld.

Neem voor meer informatie over de parttime cursus contact met ons op via bmec@sussex.ac.uk

Hoe zal ik studeren?

Je bestudeert kernmodules en opties in de herfst- en lentetermijnen. In de zomerperiode voer je een onderzoeksproject uit.

Je wordt beoordeeld aan de hand van verschillende methoden, waaronder ongeziene onderzoeken en een proefschrift.

modules

Deze modules lopen in het academische jaar 2018/19. We zijn ook van plan om ze in toekomstige academische jaren aan te bieden. Ze kunnen onbeschikbaar worden vanwege de beschikbaarheid van het personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk van dergelijke wijzigingen in modules op de hoogte worden gesteld.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

opties

Naast je kernmodules kun je opties kiezen om je horizon te verbreden en je cursus aan te passen aan je interesses.

Hoeveel kost het?

vergoedingenUK / EU-studenten: £ 11,450 per jaar

Kanaaleilanden en studenten op het eiland Man: £ 11,450 per jaar
Internationale studenten: £ 20,750 per jaar

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen mogelijk jaarlijks worden verhoogd.

Als je deeltijds meer dan twee jaar studeert, moet je 50% van de equivalente volledige vergoeding voor 2018 betalen in elk studiejaar. De vergoeding in uw tweede jaar - als u uw studie voortzet zonder pauze - zal worden onderworpen aan een verhoging van 2,5% (afhankelijk van afronding).

Levens kosten

Ontdek de typische woonkosten voor studeren aan Sussex

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt tot £ 10.609 lenen om te helpen met de kosten en de kosten van levensonderhoud als je cursus begint op of na 1 augustus 2018. Leningen zijn verkrijgbaar bij het Student Loans Company als je uit het VK komt of als je een EU-student bent die voor een meester.

Meer informatie over postgraduate Masters Loans

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen te blijven aantrekken.

Careers

Je krijgt de essentiële vaardigheden en kennis voor een succesvolle carrière in bankieren en financiën. Deze MSc helpt je bij het ontwikkelen van de management- en technische analytische vaardigheden die werkgevers in de financiële sector nodig hebben, zowel in de private als in de publieke sector.

Deze cursus is voor jou als je wilt werken in:

 • de stad Londen
 • multinationale bank- en financiële ondernemingen
 • investment banking en fondsbeheer
 • grote internationale financiële instellingen zoals het IMF, de OESO en de Wereldbank
 • centrale banken zoals de Bank of England, FED en de ECB
 • Overheidsinstanties zoals de Schatkist
 • auditing, banktoezicht en regelgeving
 • financiële markten en toezichthouders.

Graduate bestemmingen

92% van de studenten van de afdeling Business en Management was zes maanden na zijn afstuderen in het werk of studeerde verder. Recente University of Sussex Business School zijn naar banen gegaan, waaronder:

 • bedrijfsanalist, HSBC
 • zakelijk accountmanager, Total Gas and Power
 • management afgestudeerde stagiair, Lloyds Bank.

(HESA EPI, Bestemmingen van post-afgestudeerde Leavers of Higher Education 2017 survey)

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder