MSc Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vanaf het voorjaar van Semester biedt de faculteit Bouwkunde aan de Cracow University of Technology drie semesters (1,5-jarige) masterstudies in het Engels (M.Arch.). Het aanbod van deze studies is bedoeld voor studenten met een bachelor in architectuur en bereidt ze voor op de beroepspraktijk als architect.

Het studieprogramma is precies hetzelfde als het curriculum in het Pools dat een professioneel programma is, geaccrediteerd door de Poolse accreditatiecommissie, de accrediteringscommissie voor Poolse technische universiteiten, de EU-evaluatie en het Royal Institute of British Architects (RIBA). evalueren.

Het programma van studies duurt drie semesters. Het totale aantal ECTS-credits is 90 (30 per semester). Het totale aantal uren is 900 plus 150 voor stages na het eerste semester (1e semester: 405uur, 150 uur, 2de semester: 390 uur, 3de semester: 75 uur).

Het Master of Architecture-studieprogramma richt zich op een breed scala aan onderwerpen die van directe invloed zijn op hedendaagse architectuur en stedenbouw:

  • Architectuur en stedenbouw op het gebied van meergezinswoningen en openbare gebouwen;
  • Ruimtelijke en regionale planning,
  • Behoud van monumenten en revalorisatie van stedelijke complexen met een ontwerp voor behoud,
  • Landschapsarchitectuur, architectuur en planning op het platteland,
  • Bouwconstructiesystemen en bouwconstructies,
  • Theorie van architectuur en stedenbouw, evenals ruimtelijke en regionale planning,
  • Geschiedenis van kunst, cultuur en hedendaagse stedenbouw,
  • Ecologie en milieubescherming.

Ontwerp, geschiedenis, theorie en bouwtechnologie worden aangeleerd om studenten voor te bereiden op professionele registratie als architecten in de Europese Unie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Cracow University of Technology offers many variants of study. Current educational offer of CUT covers 25 graduate studies of I and II degree among 7 faculties. At 4 faculties studies are availabl ... Lees meer

The Cracow University of Technology offers many variants of study. Current educational offer of CUT covers 25 graduate studies of I and II degree among 7 faculties. At 4 faculties studies are available in English language. Lees Minder
Kraków , Warschau + 1 Meer Minder