MSc Arbeids- en Organisatiepsychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime, 2 jaar parttime
 • Startdatum: september 2020
 • Solliciteren vóór: 1 augustus 2020 (internationaal), 1 september 2020 (VK / EU)

Als u geïnteresseerd bent in hoe mensen denken en zich gedragen op het werk - en hen helpt hun welzijn en prestaties te optimaliseren - dan is dit de cursus voor u. Je leert een sleutelrol te spelen bij het ontwikkelen van kennis en om best practices en beleid op de werkplek te beïnvloeden, zowel vandaag als in de snel veranderende werkplek van de toekomst.

Gedoceerd door de School of Psychology en de University of Sussex Business School , zul je waardevolle vaardigheden en kennis opdoen in:

 • Psychologische beoordeling op het werk;
 • Leren, trainen en ontwikkelen;
 • Leiderschap, betrokkenheid en motivatie;
 • Welzijn en werk;
 • Organisatieontwerp, verandering en ontwikkeling.

De cursus zal ook onderwerpen behandelen die relevant zijn voor de toekomst van werk, waardoor je het laatste denken krijgt over een reeks onderwerpen zoals digitale connectiviteit, relationele gehechtheid op het werk, klasse en mannelijkheid, attitudes ten opzichte van diversiteit, consumentenpsychologie en modern leiderschap.

stages

Je hebt misschien de mogelijkheid om stage te lopen via onze lokale professionele partnerschappen, samen met het aanbod van toegepast onderzoeksprojecten.

Accreditatie en partnerschappen

Deze cursus streeft naar accreditatie tegen de vereisten voor de Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) van de British Psychological Society (BPS). Het volgen van een BPS-geaccrediteerde cursus is noodzakelijk als u een carrière als beroepspsycholoog wilt nastreven en naar een gecharterde status wilt werken. Degenen die fase 1 accreditatie willen behalen, moeten GBC van de BPS hebben.

Onze professionele netwerken omvatten Roffey Park Institute en het Institute for Employment Studies (IES). Beide zijn betrokken bij onze studenten door middel van gespecialiseerde sessies, professionele begeleiding en andere ad-hocmogelijkheden.

Fulltime en parttime studie

Kies ervoor om deze cursus fulltime of parttime te studeren. Als deeltijdstudent krijg je voornamelijk les op een doordeweekse dag van het jaar, met ongeveer twee weken intensief onderwezen modules in de zomerperiode van jaar 1 om aan je werkverplichtingen te voldoen.

Deze cursus is momenteel onderhevig aan validatie, in overeenstemming met onze procedures voor het waarborgen van de kwaliteit van onze graden. Dit betekent dat sommige details van de koers kunnen veranderen. Het validatieproces zal worden afgerond voordat de cursus start.

Honoraria en beurzen

Hoeveel kost het?

vergoedingen

 • VK / EU-studenten: £ 12,450 per jaar
 • De Channel Islands en Isle of Man studenten: £ 12,450 per jaar
 • Internationale studenten: £ 22.500 per jaar

Houd er rekening mee dat uw kosten, zodra ze zijn ingesteld, jaarlijks kunnen worden verhoogd.

Als je een zelf gefinancierde internationale student bent die in september 2020 aan een masteropleiding begint, moet je een aanbetaling voor het collegegeld betalen.

Bijkomende kosten

British Psychological Society (BPS) -lidmaatschap

Je kunt ervoor kiezen om studentlid te worden van de British Psychological Society (BPS). Dit kost ongeveer £ 26 (meer informatie is beschikbaar op de BPS-website). U hoeft geen lid te zijn van uw cursus.

British Psychological Society (BPS) geverifieerde training

Je hebt de mogelijkheid om door British Psychological Society (BPS) geverifieerde training te volgen, bijvoorbeeld in het gebruik van psychometrische vaardigheids- en persoonlijkheidstests. Training wordt gegeven door externe leveranciers, afhankelijk van hun beschikbaarheid. Elke cursus kost ongeveer £ 400. U hoeft de training voor uw cursus niet te volgen.

Cursusreizen

Er kunnen mogelijkheden zijn voor cursusreizen, zoals bezoeken aan professionele praktijken. Deze zijn niet verplicht voor de cursus. De kosten variëren, maar variëren van £ 50 tot £ 100. U moet betalen voor uw eigen transport en eten.

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt maximaal £ 11,222 lenen om te helpen met kosten en kosten van levensonderhoud als je cursus op of na 1 augustus 2020 begint. een meesters.

Beurzen

Ons doel is ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële barrières in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken. Beurzen voor deze cursus moeten nog worden bevestigd.

Masters Scholarships - Alekzandra Terzova, Journalistiek MA van de University of Sussex op Vimeo.

Werken terwijl je studeert

Ons Carrière- en inzetbaarheidscentrum kan je helpen bij het vinden van deeltijdwerk terwijl je studeert.

Careers

Na je afstuderen ben je goed voorbereid op de beroepspraktijk als beroeps- of organisatie- / bedrijfspsycholoog op gebieden zoals:

 • Intern in de particuliere sector en de openbare sector (MI6, militairen, NHS, hulpdiensten, overheid en ambtenaren);
 • Testuitgeverijen;
 • Onderzoeksbureaus en instituten;
 • Beleidentanks;
 • Management consultancy;
 • HR-consultancy, en binnen HR / mensen / welzijn-afdelingen in organisaties;
 • Zelfstandig ondernemerschap.

Tijdens de cursus wordt u uitgenodigd om psychologen uit verschillende sectoren te ontmoeten en om evaluatiedagen in de praktijk bij te wonen. Je behandelt ook belangrijke gebieden die relevant zijn voor de toekomst van werk, waaronder de impact van technologie, attitudes ten opzichte van diversiteit en de vierde industriële revolutie.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Lees meer

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Lees Minder