MSc Advanced Electrical and Electronic Engineering with Extended Research

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is bedoeld om u een verlenging van uw eerdere studies en de mogelijkheid te bieden in de praktijk te brengen wat u hebt geleerd in een uitgebreid industrieel relevant onderzoeksproject om u in staat te stellen werk te vinden als professionele ingenieurs op dit gebied. Om flexibiliteit te bieden, biedt de cursus ook een breed scala aan optionele modules.

Je zult ervaring opdoen met de soorten problemen die academische en industriële onderzoekers tegenkomen, zowel via onderwezen cursussen als projectwerk. Geschreven presentaties worden in verschillende fasen van de cursus gegeven.

Er zal een substantieel uitgebreid individueel project worden uitgevoerd, waarbij je je vermogen ontwikkelt om zelfstandig te leren en je voor te bereiden op postdoctoraal onderzoek of carrières in de industrie. Het project zal de basis vormen voor uw geschreven proefschrift. Je ontwikkelt ook je vermogen om logisch en kritisch te denken, om probleemoplossende vaardigheden te verwerven, om competente gebruikers van relevante apparatuur en software te worden, en om resultaten effectief te communiceren.

Cursus details

Deze cursus wordt gedurende twee jaar full-time gegeven. Je voltooit 120 studiepunten modules, gevolgd door een individueel project met een proefschrift ter waarde van 120 studiepunten.

Je leert de actuele praktijk, inclusief het gebruik van de juiste elektronische bronnen. Lesgeven is een mix van lezingen, workshops, labwerk, tutorials en projecten, waarbij de beoordeling meestal wordt uitgevoerd door middel van formele examens en cursussen.

Leerresultaten:

 • blijk geven van kennis en begrip van essentiële feiten, concepten, theorieën en principes van uw technische discipline en de onderbouwing van wetenschap en wiskunde
 • waarderen de bredere multidisciplinaire technische context en de onderliggende principes
 • waardeer de sociale, ecologische, ethische, economische en commerciële overwegingen die van invloed zijn op de uitoefening van uw technische oordeel

modules

Verplicht

 • Elektrische en elektronische grondbeginselen voor Masters
 • Projectorganisatie en planning
 • Extended MSc Project

Optioneel (blok A)

 • Geavanceerde AC-drives
 • Geavanceerde vermogenselektronica
 • Gedistribueerde opwekking en alternatieve energie
 • Power Systems voor lucht- en ruimtevaart, scheepvaart en automobieltoepassingen
 • Geavanceerde besturing
 • Geavanceerde elektrische machines
 • Toegepaste computationele engineering
 • Kunstmatige intelligentie en intelligente systemen
 • Microgolf-, Millimeter- en Terahertz-systemen
 • Instrumentatie en meting
 • RF-elektronica
 • Digitale signaalverwerking
 • Optische en fotonica-technologie
 • HDL voor programmeerbare apparaten

Optioneel (blok B)

Je kiest een extra 10 credits op niveau 3 of niveau 4. De module moet worden goedgekeurd door de Course Director.

Studenten die een van de bovenstaande modules hebben gevolgd als onderdeel van hun BEng / MEng-opleiding aan de Universiteit van Nottingham, mogen deze modules niet voor de tweede keer volgen.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Dit programma voorziet afgestudeerden van de vaardigheden die geschikt zijn voor een breed scala aan loopbanen in Britse en internationale organisaties en voor het nastreven van een onderzoekspad op het gebied van elektrische en elektronische engineering.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959 met het hoogste £ 100.000 *.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièrebestemmingen voor onze afgestudeerden in de afdeling Electrical and Electronic Engineering omvatten IT-bedrijfsanalisten, systeemontwerpers, programmeurs, softwareontwikkelingsprofessionals en productietechnici, evenals elektrotechnici en technische professionals.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice biedt een scala aan diensten, waaronder adviessessies, werkgeversevenementen, personeelsbeurzen en vaardigheidsworkshops - en als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je toegang tot de dienst voor het leven.

* De Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: een hoge 2: 1 of gelijkwaardig in elektrische en / of elektronische techniek, of een andere relevante graad
 • IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder