MSc Advanced Computer Networks

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • De Middellandse Zee is een zeer gespecialiseerd College voor Netwerken
 • Het programma onderscheidt zich door de nadruk op netwerkbeheer, netwerkbeveiliging en draadloze netwerken .
 • De cursus volgt de in de branche erkende CISCO Certified Network Professional (CCNP) routering en switching.
 • De praktische vaardigheden van studenten ontwikkelen zich nog verder door gebruik te maken van onze door Cisco gecertificeerde netwerklaboratoria .
 • Deze cursus wordt gegeven door ervaren computernetwerkspecialisten en actieve professionals uit de industrie .
 • Studenten produceren hoogstaand onderzoek dat kan leiden tot publicaties in internationale conferenties en tijdschriften.

Communicatienetwerken verbinden de wereld van computers en telecommunicatie, en computernetwerken, internet en mobiele communicatie behoren tot de meest gevraagde vaardigheden in de computerindustrie van tegenwoordig.

Dit programma is ontwikkeld in overleg met toonaangevende werkgevers en het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat de inhoud relevant en up-to-date is. Je bestudeert de methoden en technieken die worden gebruikt om de implementatie van complexe enterprise switching- en routeringsoplossingen te plannen, configureren en verifiëren. Je ontwikkelt een kritisch en diepgaand bewustzijn van de theorie, methoden en problemen die spelen bij het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van moderne draadloze netwerken.

De cursus richt zich op beveiligde netwerksystemen en onderzoekt geavanceerde concepten in penetratie van ethische systemen, detectie van aanvalshandtekeningen en mainstream hostgebaseerde en op netwerken gebaseerde beveiligingsmethoden. Informatiebeheer en wetgeving zijn van toenemend belang, daarom zult u kwesties van goed bestuur kritisch evalueren in de context van het ontwerp, de implementatie, de werking en het beheer van informatie- en informatiesystemen. Het hoogtepunt van deze cursus is dat deze de belangrijkste aspecten van de in de branche erkende CISCO Certified Network Professional (CCNP) Routing en Switching volgt, die uw praktische vaardigheden verder zal ontwikkelen met behulp van onze netwerklaboratoria.

Stuur een e-mail met een foto of scan van je school of universiteits transcipt voor snelle toegangsevaluatie: e.skourti@medcollege.edu.gr

Toelatingsvoorwaarden

Het programma adressen:

 • Afgestudeerden van instellingen voor hoger onderwijs, hogescholen of universiteiten overzee in een discipline computer.
 • Niet-universitair afgestudeerden, houders van certificaten voor beroepsopleiding (van beroepsopleidingsinstituten (IEK) of HND of gelijkwaardig), met aanzienlijke werkervaring in computergebruik.

Vereisten voor registratie:

 • Kopie van het certificaat van de laatste studie *
 • CV (in het Engels)
 • Referentiebrieven (2)
 • Goede kennis van het Engels (IELTS 6.5-niveau of gelijkwaardig) **
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • Kopie van identiteitskaart / paspoort

* Kandidaten zonder een eerste graad worden ook aangemoedigd om zich aan te melden voor het programma. Factoren zoals het bezit van andere professionele kwalificaties, bewezen ervaring in computergebruik en toewijding om persoonlijk door te gaan

** Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taaltest van het Mediterranean College volgen.

Structuur

Het programma bestaat uit zes modules met 20 studiepunten en een getuigschrift van 60 studiepunten en wordt aangeboden in een voltijds of een parttime model. De cursus volgt de syllabus van de CISCO CCNP voor degenen die de CCNA al hebben verkregen. Als je nog niet gekwalificeerd bent voor CCNA, heb je de mogelijkheid om de CCNA-syllabus zo nodig te bestuderen. Het hele programma wordt samengebracht door een diepgaand project via de module Onafhankelijke studiebeurs in een gebied naar keuze, dat kan zijn gericht op je huidige rol als je in deeltijd studeert, of in een gebied waar je kunt zien je carrière ontwikkelen.

Jaar 1

Onderwijs

Je leert via lezingen, seminars, discussiegroepen, praktische sessies, presentaties en blended learning. Je zult theoretische en praktische vaardigheden verwerven met behulp van onze gespecialiseerde netwerklaboratoria. Tijdens de cursus volg je de CISCO CCNP-syllabus (beschikbaar CCNA-materiaal), wat betekent dat je praktische vaardigheden nog verder zullen worden ontwikkeld. Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen en examens. Er zal een reeks cursustechnieken zijn, inclusief analytische essays, rapporten over problemen op labo-basis, onderzoekspaper, opdrachten met casestudy's, multi-task portfolio's en presentaties.

Een essentieel onderdeel van het programma is het afstudeerproject (onafhankelijke studie), waar studenten hoogwaardig onderzoek verrichten naar een bepaald onderwerp van hun interesse, en onder begeleiding van een ervaren tutor kunnen leiden tot een publicatie in conferenties of academische tijdschriften. De leerervaring wordt verder verrijkt door de activiteiten van de School of Computing.

Waarom kiezen voor deze cursus

 • Het is het enige postuniversitaire programma in Griekenland op geavanceerde computernetwerken en het valt op omdat het zich richt op netwerkbeheer, netwerkbeveiliging en draadloze netwerken, en zo goed afgeronde professionals creëert.
 • De cursus volgt de syllabus van de CISCO CCNP voor degenen die de CCNA al hebben verkregen. Studenten die niet gekwalificeerd zijn voor CCNA zullen de mogelijkheid hebben om de CCNA-syllabus te bestuderen. Studenten kunnen alle belangrijke Cisco-certificeringen volgen met gesubsidieerde kosten aan de Mediterranean College Cisco Academy.
 • De cursus wordt geleverd in grootschalige netwerken simulators, in de Cisco Academy gecertificeerde Labs, waar studenten in contact komen met Cisco-apparaten die later in de industrie zullen worden gebruikt (aangezien Cisco wereldwijd de grootste leverancier van netwerkapparatuur is).
 • Studenten worden beoordeeld met behulp van professioneel georiënteerde methoden, waaronder analytische essays, verslagen over problemen op het lab, onderzoeksdocument, opdrachten met casestudy's, multi-task portfolios en presentaties.
 • Academisch personeel is allemaal actief, professionals uit de industrie met aanzienlijke ervaring in netwerken en zijn ook geaccrediteerde docenten van de Universiteit van Derby voor elke module die zij geven. Het Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel, zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Mediterranean College heeft een geïntegreerd Employability-plan ontwikkeld, de MC Employability Scheme, gericht op de hedendaagse behoeften van onze Computing-studenten: loopbaanbegeleiding en professionele ontwikkeling, regelmatige gastcolleges, echte projecten, seminars, netwerkevenementen, arbeidsmarkt voor werknemers, stageschema.
 • De University of Derby (Guardian University Guide 2017) is een TOP-50 UK University en in de TOP-10 voor de inzetbaarheid van studenten. Dit komt voort uit de voortdurende ontwikkeling van het curriculum zoals voorgeschreven door werkgevers, professionele en accreditatie-instanties.

Verdere studie

Afgestudeerden van het programma, volgens de Griekse wet, zijn houders van een geaccrediteerde master's degree, professioneel gelijk aan die toegekend door Griekse Staat hoger onderwijsinstellingen. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma laten erkennen door de Griekse autoriteiten. Gedurende de cursus behandelen de studenten de basistheorieën en oefenen ze de labsessies uit voor de CCNP-certificering, die ze kunnen verwerven na een korte voorbereiding en examens. In het geval zij niet gecertificeerd zijn voor het CCNP-niveau, kan het blik eerst naar de CCNA studeren.

Op deze manier kunnen ze het meeste uit hun tijd op het college halen, en samen met een krachtige postgraduaat ook extra elementen toevoegen aan hun vaardigheden. Afgestudeerden hebben een uitstekend werkgelegenheids- en winstpotentieel, aangezien prospects werken voor netwerkconsultancybedrijven, die intern netwerkontwerp, ondersteuning en management bieden.

Er is ook een groeiende vraag naar specialisten op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkprogrammering. Als alternatief kunnen ze verder onderzoek uitvoeren dat leidt tot een doctoraat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece.

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece. Lees Minder
Thessaloniki , Athene + 1 Meer Minder