MSc Additive Manufacturing en 3D Printing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze postdoctorale cursus in additive manufacturing en 3D-printing kan u de gevorderde vaardigheden en kennis bieden die u nodig hebt om een ​​professionele professional of onderzoeker in dit opwindende en groeiende gebied te worden.

U profiteert van Nottingham's industriële banden en onderzoekssterkten in geavanceerde productie, zoals die van het Institute for Advanced Manufacturing (IfAM).

U krijgt toegang tot laboratoria en faciliteiten voor additive manufacturing in het nieuwe Advanced Manufacturing Building en de Coates Building L2-laboratoria. Academische supervisie zal beschikbaar zijn op de Jubilee Campus en ook binnen de Faculteit Ingenieurswetenschappen op de campus van het University Park.

Belangrijkste feiten

  • Deze cursus bouwt voort op het succes van het EPSRC Centre for Doctoral Training in Additive Manufacturing (CDT) van Nottingham.
  • De cursus is full-time beschikbaar over een jaar (12 maanden).

cursus details

Onderwijs

De cursus bestaat uit onderwezen componenten en een onderzoeks- en ontwikkelingsproject op MSc-niveau. Het onderwijs wordt gegeven door middel van lezingen, seminars, bewegingslessen en laboratoriumwerk.

Je studeert samen met studenten van CDT (Centrum voor Doctoraatsopleiding) voor een grondig en gedetailleerd begrip van de principes en technieken van additive manufacturing en 3D-printen, de wetenschappelijke en wiskundige theorie die dit ondersteunt, en het vermogen om dit toe te passen op jouw individuele project .

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van onderzoek en cursussen, inclusief engineering- en managementrapporten, essays, softwareprogramma's, mondelinge presentaties en een proefschrift.

Het scala aan beoordelingsmethoden biedt u de mogelijkheid om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen en demonstreren die relevant zijn voor een breed scala aan technische disciplines.

Leerresultaten

Naast het bieden van de gevorderde vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​professional te worden in de geavanceerde productie- en 3D-sector of om een ​​gerelateerde carrière in onderzoek na te streven, helpt deze mastersniveau-cursus u om de bredere multidisciplinaire technische context hieromtrent te begrijpen. evoluerend veld. Je zult ook:

  • waarderen de sociale, ecologische, ethische, economische en commerciële overwegingen die van invloed zijn op technische beslissingen
  • een kritisch bewustzijn krijgen van de huidige problemen en nieuwe inzichten die zijn geïnformeerd door of op het gebied van additive manufacturing en 3D-printing
  • initiatief en creativiteit ontwikkelen bij het oplossen van problemen, evenals andere overdraagbare vaardigheden die gedurende uw gehele loopbaan kunnen worden toegepast

uitrusting

U hebt toegang tot de AM-laboratoria in het nieuwe Advanced Manufacturing-gebouw op basis van Jubilee Park Campus, evenals verschillende andere faciliteiten.

modules

De cursus bestaat uit 120 studiepunten van kernmodules, met een MSc-project ter waarde van 60 studiepunten, wat een totaal van 180 studiepunten oplevert.

Kernmodules

Grondbeginselen van Additive Manufacturing (herfst): 20 credits

Group Grand Challenge (herfst): 40 credits
Geavanceerde materialen (lente): 10 credits

Geavanceerde onderwerpen in Additive Manufacturing (lente): 20 credits

Advanced Engineering Research Project Organisatie en ontwerp (lente): 10 credits
Inleiding tot Metrology (lente): 10 credits

Individueel postdoctoraal project (zomer): 60 studiepunten

Optioneel (een is verplicht)

Advanced Technology Review (lente): 10 credits

Materiaalontwerp tegen mislukken (lente): 10 credits

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Additive Manufacturing en 3D Printing is een van de sterke punten van de Universiteit van Nottingham. We zijn de thuisbasis van het Center for Additive Manufacturing, waarin onze 3D-printfaciliteit is ondergebracht. Het is een van de grootste onderzoeksgroepen ter bevordering van additive manufacturing ter wereld.

Nottingham heeft een lange geschiedenis van samenwerking met de industrie, onze afgestudeerden winnen consequent topfuncties bij grote bedrijven.

Deze cursus kan je een sterke basis bieden om naar een relevante branche te gaan, je inzetbaarheid te verbeteren, of de basis te zijn voor verdere studie op PhD-niveau door het nastreven van een carrière in onderzoek.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat gericht is op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2016 had 94,2% van de postdocs in de faculteit die beschikbaar waren voor werk, binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 31.959, waarbij het hoogste £ 100.000 was.

* Bekende bestemmingen voor post-universitaire studenten met een hogere graad van thuis, 2015/16. Lonen worden berekend op basis van de voltijdbanen in het Verenigd Koninkrijk.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

U krijgt ondersteuning op het gebied van nauw contact met supervisors en specifieke training met betrekking tot uw interessegebied, en zult ook profiteren van toegewijd loopbaanadvies van onze Carrière- en Employability-service.

Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice biedt een scala aan diensten, waaronder adviessessies, werkgeversevenementen, wervingsbeurzen en vaardigheidsworkshops - en als je eenmaal bent afgestudeerd, heb je toegang tot de dienst voor het leven.

* De Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder