MSc Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Het MSc Accounting and Finance-programma is geschikt voor iedereen die specialistische kennis wil verwerven op het gebied van accountancy en financiën en die streeft naar een carrière in de financiële sector, hetzij als analist of accountant. Dit programma biedt suite-modules, kern en optioneel, waarmee cursisten een aantal modules kunnen kiezen die aansluiten op hun individuele behoeften en interesses.

Deze MSc is ook geschikt voor personen die ernaar streven om professioneel gekwalificeerde accountants te worden, omdat het modules biedt die nauw aansluiten bij de syllabus op professioneel niveau van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) kwalificatie. Door een vaste combinatie van modules te kiezen, kunnen cursisten tegelijkertijd belangrijke aspecten van de syllabus voor professioneel niveau van ACCA behandelen.

Alle op Finance gebaseerde Masters-programma's binnen de School of Management hebben volledige toegang tot de Financial Times on-line en de mogelijkheid om praktisch werk te leren en uit te voeren in ons speciale, ultramoderne Bloomberg Financial Lab. Met het virtuele financiële platform kunt u toegang krijgen tot en omgaan met live marktgegevens door praktische evaluatie en financiële modellering toe te passen. Het programma biedt u ook de mogelijkheid om het Bloomberg-certificaat te behalen - Bloomberg Market Concepts (BMC), dat algemeen wordt erkend in de bank- en financiële sector.

Aan het leren

Je wordt onderwezen door academisch gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers met onderzoeks- en advieservaring en links naar de industrie. Uw hoogwaardige leerervaring bestaat uit lezingen en discussies ondersteund door groepswerk, presentaties, statistische computerlabs en casestudy's. Alle modules worden ook ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

Binnen deze programma's is er een gedeelde gedeelde kern die overlapt met bestaande Masters-levelprogramma's binnen Cardiff School of Management. Bijgevolg zullen studenten voor sommige modules worden onderwezen met studenten van de MBA en MSc Financial Management-programma's. Het docententeam beschouwt dit als een sterkte van de portfolio.

employability

De vraag naar hooggekwalificeerde en deskundige financiële professionals is nu meer dan ooit wereldwijd. Niet langer zijn Londen en New York de enige huizen voor grote multinationale internationale financiële bedrijven en instellingen. Deze potentiële werkgevers bevinden zich nu ook in het Midden- en Verre Oosten en een postdoctorale student vindt bijna net zo goed zijn eerste baan in Dubai, Bahrein of Shanghai als in de traditionele centra.

Deze vraag is behulpzaam geweest bij het ontwerpen van dit uitdagende pakket van programma's. Om de inzetbaarheid te maximaliseren, zijn de leerresultaten van het programma erop gericht studenten de kennis, vaardigheden en inzichten te bieden die de financiële sector nodig heeft. Een belangrijk onderdeel hiervan is de module "Current Issues in Accounting, Banking

Toelatingseisen

Aanvragers moeten aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Beschikken over, of verwachten te verkrijgen, een undergraduate-diploma of equivalent, in een relevant gebied (boekhouding, economie of financiën) met een minimum van een 2: 2-classificatie. Studenten met een algemene graad van Bedrijfskunde met een relevante Pathway of inhoudelijk geschikte module-aandacht worden van geval tot geval bekeken;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van financiën;
  • Houd een geschikte beroepskwalificatie bij een geschikte beroepsorganisatie. In sommige gevallen kunnen mensen met professionele kwalificaties op een hoger niveau worden vrijgesteld van specifieke, onderwezen modules. Dergelijke vrijstellingen worden van geval tot geval besproken met de programmadirecteur.

In het algemeen geldt dat afgestudeerden van niet-financiële disciplines normaliter niet zullen beschikken over de reeds bestaande vaardigheden om te slagen in het programma MAAR dergelijke studenten zijn welkom om toe te passen en dergelijke aanvragen zullen op individuele basis worden bekeken.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder