MSc Accounting en Financieel Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Duur: 1 jaar fulltime
 • Startdatum: januari 2021
 • Solliciteer uiterlijk: 1 maand vóór de startdatum van de cursus (aanvragers in het VK), 2 maanden vóór de startdatum van de cursus (internationale aanvragers)
 • Top 10 in het VK voor zaken en economie (Times Higher Education World University Rankings 2020)
 • 5e in het VK voor afgestudeerden in Accounting en Finance (The Complete University Guide 2021)
 • 3e in het VK voor jaarlijkse onderzoeksinkomsten in 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools)

Verbeter uw boekhoudkundige en financiële kennis en bereid u voor op een succesvolle carrière in financiële of professionele dienstverlening.

In deze MSc bestudeer je kwesties in boekhoudkundig en financieel management vanuit een mondiaal perspectief, en raak je vertrouwd met theorieën en praktijken op deze gebieden. Je leert kritische vaardigheden aan te tonen bij het evalueren van concurrerende benaderingen en wordt bedreven in het voorstellen van oplossingen. Dit opent een breed scala aan carrières, ook bij financiële instellingen, managementadviesbureaus of overheidsinstanties. De cursus bereidt je ook voor op een studie op PhD-niveau door je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om je opleiding naar het volgende niveau te brengen.

U kunt ook een optie kiezen om uw horizon te verbreden en de cursus af te stemmen op uw interesses, inclusief ondernemerschap en innovatie.

We zijn trots op onze sterke banden met de industrie, deskundig academisch personeel dat advies geeft aan leiders in het bedrijfsleven en de overheid, en ultramoderne onderwijs- en leerfaciliteiten. We produceren toonaangevend onderzoek dat invloed heeft op beleid en praktijk.

accreditatie

De University of Sussex Business School is geaccrediteerd door EQUIS, het meest uitgebreide institutionele accreditatiesysteem voor bedrijfs- en managementscholen. Accreditatie zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole, benchmarking tegen internationale normen en wordt wereldwijd erkend.

We hebben al onze cursussen herzien om de best mogelijke leerervaring voor september te garanderen, rekening houdend met de laatste informatie en advies met betrekking tot COVID-19. Voor updates over wijzigingen die van invloed kunnen zijn op contacttijd, beoordelingen, veldwerk en studeren in het buitenland, kijk op Cursuswijzigingen voor 2020-2021 . Deze wijzigingen zijn nog niet weergegeven in de prospectusinformatie hier en kunnen uiteraard worden herzien naarmate de situatie evolueert.

Toelatingseisen

VK vereisten

Diploma-eisen

 • Je moet een lagere tweederangs (2.2) undergraduate honours degree of hoger hebben (inclusief een gemiddeld cijfer van ten minste 57%).

Vakspecifieke vereisten

 • Je kwalificatie moet een vak zijn dat een basisdekking heeft van boekhouding en financiën. Kandidaten met een graad in economie, bedrijfskunde of management zullen ook per geval worden bekeken. U kunt ook in aanmerking komen voor de cursus als u over andere beroepskwalificaties of ervaring met een gelijkwaardige status beschikt.

Internationale vereisten

Engelse taalvereisten

 • IELTS (Academisch): standaardniveau (6,5 algemeen, inclusief ten minste 6,0 in elk onderdeel).

Engelstalige ondersteuning

 • Als je niet voldoet aan de Engelse taalvereisten voor je opleiding, kun je mogelijk een pre-sessiecursus volgen.

Toelatingsinformatie voor aanvragers

Hoe te solliciteren

 • U solliciteert bij Sussex met behulp van ons postdoctorale sollicitatiesysteem

Persoonlijke verklaring

 • Ja. U moet een persoonlijke verklaring indienen als onderdeel van uw aanvraag.

modules

Deze modules lopen in het academiejaar 2020/21. Er kunnen echter wijzigingen in deze modules zijn vanwege de beschikbaarheid van personeel, de vraag van studenten of updates van ons curriculum. Het is wellicht niet mogelijk om sommige modulecombinaties te nemen vanwege beperkingen in de dienstregeling. We zullen ervoor zorgen dat onze aanvragers zo snel mogelijk op de hoogte zijn van wijzigingen in modules.

Kernmodules

Kernmodules worden door alle studenten van de cursus genomen. Ze geven je een stevige basis in je gekozen onderwerp en bereiden je voor om de onderwerpen te verkennen die je het meest interesseren.

Lente onderwijs

Zomer lesgeven

Herfst onderwijs

opties

Naast uw kernmodules kunt u opties kiezen om uw horizon te verbreden en uw cursus af te stemmen op uw interesses. Deze lijst geeft je een voorproefje van onze mogelijkheden, die in het oog worden gehouden en kunnen veranderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van studenten of het laatste onderzoek.

Hoewel het ons doel is dat studenten hun voorkeurscombinaties van opties kiezen, kan dit niet worden gegarandeerd en is het onderhevig aan roostering. Opties kunnen worden gegroepeerd en als dat het geval is, kunnen studenten een bepaald aantal opties kiezen uit de selectie die in een bepaalde groep beschikbaar is.

Zomer lesgeven

Deze cursus is momenteel onderhevig aan validatie, in overeenstemming met onze procedures voor het waarborgen van de kwaliteit van onze graden. Dit betekent dat sommige details van de koers kunnen veranderen. Het validatieproces zal worden afgerond voordat de cursus start.

Honoraria en beurzen

vergoedingen

 • VK / EU-studenten: £ 12,450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Studenten op de Kanaaleilanden en het eiland Man: £ 12.450 per jaar voor voltijdstudenten
 • Internationale studenten: £ 22.500 per jaar voor voltijdstudenten

Houd er rekening mee dat uw vergoedingen, zodra ze zijn vastgesteld, jaarlijks kunnen worden verhoogd.

Hoe kan ik mijn cursus financieren?

Leningen voor postdoctorale masters

Je kunt maximaal £ 11,222 lenen om te helpen met kosten en kosten van levensonderhoud als je cursus op of na 1 augustus 2020 begint. een meesters.

Beurzen

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke student die bij ons wil studeren ondanks financiële belemmeringen in staat is om getalenteerde en unieke individuen aan te trekken.

Werken terwijl je studeert

Ons Carrière- en inzetbaarheidscentrum kan je helpen bij het vinden van deeltijdwerk terwijl je studeert.

Careers

Je verwerft de essentiële vaardigheden en kennis voor een succesvolle carrière in financiële of professionele dienstverlening.

Deze cursus opent een breed scala aan carrières, ook bij financiële instellingen, managementadvies, industrie of overheidsinstanties. Het biedt ook een geschikte basis voor degenen die een doctoraatsstudie willen volgen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Lees meer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Lees Minder