MSc Accounting en Finance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus

Accountants en financiële professionals helpen ons om door de brede en gecompliceerde wereld van het bedrijfsleven te navigeren.

Onze MSc Accounting and Finance wordt gegeven door Surrey Business School. Je zult afstuderen uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om te werken in multinationale ondernemingen en een succesvolle beslisser zijn in een steeds complexere wereldwijde financiële omgeving.

Deze cursus is praktisch van aard en moedigt je aan om tijdens je studie regelmatig kansen te omarmen om echte bedrijfsproblemen aan te gaan.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.pngUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" />

Wat ga je studeren

Met onze MSc Accounting and Finance krijgt u een goed inzicht in populaire financiële en management accounting systemen en hoe deze worden toegepast bij de besluitvorming.

U ontvangt ook een complete inleiding tot de financiële theorie door een onderzoek naar de uitdagingen van het beleggen van kapitaal te voltooien. Je leert econometrische technieken en volgt cursussen op het gebied van boekhouding en financiën, waardoor je de vaardigheden en kennis krijgt om te gedijen in de steeds veranderende wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

De kernmodules van deze cursus verkennen zowel de industrie-relevante theorie als de kwantitatieve technieken die je nodig hebt om gerelateerde literatuur te begrijpen en empirisch onderzoek uit te voeren.

Professionele erkenning

MSc - Association to Collegiate Schools of Business (AACSB)

Geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business (AACSB) te bevorderen.

Academische jaarstructuur

Onze cursus duurt drie semesters. Je neemt vier modules in zowel Semester 1 (oktober tot januari) en Semester 2 (februari tot juni). Het zomersemester of derde semester loopt van juni tot september. Je bestudeert twee aangeleerde modules en voert je onafhankelijke onderzoeksproject gedurende deze periode uit.

modules

De vermelde modules zijn indicatief en weerspiegelen de informatie die beschikbaar was op het moment van publicatie. Let op: modules kunnen afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderwijs, de vraag van studenten en / of caps van de klassengrootte.

De universiteit hanteert een kredietkader voor alle onderwezen programma's op basis van een tarief van 15 studiepunten. Modules kunnen 15, 30, 45 of 60 studiepunten zijn en bovendien voor sommige masterproeven 90 studiepunten.

Jaar 1 (voltijd)

Module titel Toestand Semester
Grondslagen van financiën: financiën en investeringen Verplicht 1
Internationale controle en zekerheid Verplicht 1
Beginselen van boekhouding Verplicht 1
Kwantitatieve methoden Verplicht 1
Gevallen in boekhouding en financiën Verplicht 2
Bedrijfsfinanciën Optioneel 2
Derivaten Effecten Optioneel 2
Ethiek in financiën Verplicht 2
Internationaal boekhoud- en financieringsproject Verplicht 2
Internationale corporate governance Optioneel 2
Internationale financiën Optioneel 2
Internationale financiële rapportage Verplicht 2
Investeringsanalyse Optioneel 2
Risicomanagement Optioneel 2
Strategische management accounting Verplicht 2

Optionele modules voor jaar 1 (voltijds) - FHEQ niveau 7

Kies 2 van de 6 modules in Semester 2
Ethics in Finance (MANM378) en Cases in Accounting and Finance (MANM400) worden in de zomerperiode aangeleerd. International Accounting and Finance Project (MANM399) is een onafhankelijk project, zonder lezing.

143443_rsz_dsc02250.jpg

Toelatingseisen

Een minimum van een 2: 2 Britse graad in Accountancy, Bankwezen, Bedrijfskunde, Economie, Financiën, Management of Wiskunde, of een erkende gelijkwaardige internationale kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Lees meer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited