MSc Accounting en Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn kennis van boekhouding en financiën wil verdiepen met het oog op een carrière in beide gebieden.

De MSc Accounting and Finance biedt u een solide basis in de fundamenten van financieel management, financiële boekhouding en management accounting en zal uw kwantitatieve vaardigheden in financiën verscherpen. U krijgt inzicht in het boekhoudproces binnen een onderneming (management accounting) en in externe rapportage en de relevantie ervan voor de waardering van ondernemingen (financiële boekhouding).

Een van de hoofdattracties van de graad is het brede scala aan beschikbare opties - u kunt zich verder specialiseren door onderwerpen te selecteren zoals internationale belastingheffing, prijsbepaling van derivaten, nationaal en internationaal portefeuillebeheer, bedrijfsfinanciering en governance, bank- en financiële diensten, internationaal financieel management , onderwerpen in financiële economie en vele anderen.

We bieden ook een reeks seminars en workshops voor gastsprekers waarbij praktiserende fondsbeheerders en financiële experts van vooraanstaande banken hun expertise delen door een combinatie van seminars, discussies en praktisch projectwerk.

Verbeter je diploma met mogelijkheden voor Study Abroad

Double Degree

Breng je eerste jaar door bij Exeter en een tweede jaar bij een andere internationale instelling van wereldklasse, wat resulteert in twee Masters-graden en de mogelijkheid om je kennis nog verder uit te breiden. We bieden drie fantastische Double Degree-opties met:

  • Grenoble Ecole de Management in Frankrijk
  • EBS University of Business and Law in Duitsland
  • Fudan University School of Economics in China

De mogelijkheid om te studeren bij Fudan is specifiek voor MSc Economics, MSc Economics

Programmastructuur

Dit programma is beschikbaar om 12 maanden fulltime over drie termijnen te studeren en is gedurende deze hele tijd universitair. De aangeleerde onderdelen van het programma worden in de eerste twee termen afgeleverd, waarbij de derde en het grootste deel van de zomer worden verlaten om uw proefschrift te onderzoeken, te schrijven en in te dienen. Het programma is in zijn geheel van september tot september.

Tijdens het programma, studeer je modules (inclusief het proefschrift) in totaal 180 credits.

Houd er rekening mee dat programmastructuren kunnen worden gewijzigd.

Het programma is onderverdeeld in onderwijseenheden, modules genaamd waaraan een aantal 'credits' is toegewezen. De credit rating van een module is evenredig met de totale werkbelasting, waarbij 1 credit nominaal overeenkomt met 10 uur werk.

Leren en onderwijzen

Onze postdoctorale onderwijsprogramma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Examens worden normaliter aan het einde van de module afgenomen, in januari en mei / juni.

Toelatingseisen 2020

  • Een Britse graad van 2: 1 of gelijkwaardig met onderscheiding in Accounting, Finance of aanverwante discipline, ACCA-documenten F1-F9.
  • IELTS (Academisch) Algemene score 6.5. Niet minder dan 6.0 in elke sectie.
  • TOEFL IBT * Algemene score 90 met minimumscores van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de MSc Accounting and Finance, moeten aanvragers ten minste zeven modules in Finance and Accounting op een bachelorniveau hebben gevolgd, waarvan vier boekhoudmodules moeten zijn en geavanceerde financiële boekhouding / rapportage moeten omvatten.

Modules in Economics and Maths worden ook geaccepteerd als aanvulling op Accounting-modules.

Internationale studenten

Als u een internationale student bent, bezoekt u onze internationale equivalentiepagina's zodat u kunt zien of uw bestaande academische kwalificaties voldoen aan onze toelatingseisen.

Careers

Onze masterprogramma's zijn ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière, waar ter wereld je ook van plan bent te werken. Werkgevers verwachten geavanceerde communicatie- en technische vaardigheden, teamwerk en onafhankelijk onderzoek, projectmanagement en de nieuwste specialistische kennis van hun postdoctorale rekruten.

Een MSc in Accounting

Carrières in Accountancy

Wereldwijde vraag naar accountants en financieel managers betekent dat u kunt concurreren tussen verschillende diensten in een groot aantal sectoren en bedrijven, van grote multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen, organisaties in de publieke sector en liefdadigheidsinstellingen. Deze opleiding kan je voorbereiden op verschillende functies, waaronder:

  • Professional Accountant: Financial Accounting; Forensische accountancy; Management boekhouding; Assurance; Audit.
  • Financieel analist met een commerciële of publieke sector oriëntatie.

Door zorgvuldig het onderzoeksthema voor uw proefschrift en uw optionele modules zoals derivaten, investeringsanalyse, bankieren of internationaal financieel beheer te selecteren, kunt u een specialisatie ontwikkelen om uw inzetbaarheid te vergroten.

Door toegepaste IT-vaardigheden te ontwikkelen door Thomson Reuters Datastream en andere financiële databases en softwaresystemen als onderdeel van uw modules te gebruiken, beschikt u over de nieuwste technische knowhow om uw carrière een nieuwe impuls te geven.

Potentiële werkgevers zijn onder meer 'The Big Four' Accounting en Professional Services: Ernst

Onze carrières

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder